Forum Linkin Park(din nou)
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Forum Linkin Park(din nou)
Am citit subiectele despre Linkin Park care se mai gasesc pe forum si multa lumea vrea forum-ul Linkin park inapoi !! ( inclusiv eu... )Am vazut ca fanclub.ro s-a extins mult (mai ales in privintza forumurilor cu muzica straina) si nu cred ca ar fi atat de greu sa fie again un forum Linkin Park ! ...........
voi ce credeti ?
voi ce credeti ?
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Pro-Linkin Park
Eu sunt de acord...
alte pareri si optiuni?

-
Love2Fly - Junior Member
SI EU SI EU !!!!!!!!!!!!
SI EU VREAU FORUMUL LP INAPOI !!!!!!!!!!!!!!!!! SUNT CU TOTUL DE ACORD CU DEE DEE !!!!!!!!!!!! LINKIN PARK RULZ !!!!!!!!!!
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight
I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight
I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
- Red Scorpion
- Junior Member
yyyeeeeeyyyy !!!
pana acum sunt 6 voturi pentru ! :con: oare cate mai trebuie pana cand sa se faca forumul?

pana acum sunt 6 voturi pentru ! :con: oare cate mai trebuie pana cand sa se faca forumul?
-
Dee Dee - Junior Member
ar fi interesant!
ar fi bine sa existe si asa ceva! cate o data ma intreb cu de rezista forumuri pe care se posteaza foarte putin si foarte rar, iar un forum care a mai existat, care a mai fost cerut sa nu isi faca aparitia din nou. eu zic ca merita facuta incercarea.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Linkin Park nu a mai scos nimic interesant de 1 an de zile . Nu prea si-ar avea rostul un forum separat. Zic eu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hmm!
replica tipic romaneasca, de genu: daca moare capra mea sa moara si a vecinului
cu ramane cu Blink182, Aclicia Keys, Britney, Depeche Mode?
replica resemna, de genu: sefu are intotdeauna dreptate:
ai dreptate ca nu au mai scos nimik interesant. dar...
in final replica mea, de nici un gen:
de un an (sa zicem) nu au mai scos nimic interesant. in martie insa vor scoate un nou album. in afara de asta LP au insemna inceputul unei noi 'ere' in randul adolescentilor. chpchile si copchii care ascultau de la BUG si pana la Andre si ACM au inceput sa asculte LP, apoi cautand in adancuri formatii de la care s-au inspirat noii lor idoli. eu cred ca ar fi multe de discutat despre aceasta formatie (nu neaparat pro).
in final: just think about it!
P.S.: asta ca sa nu mai zic de forumuri precum: TNT, Simplu (chit ca pe asta postez si io), Zdob si Zbub (chist ca astia imi plac si mie) si alte multe forumuri care nu o duc deloc bine.
cu ramane cu Blink182, Aclicia Keys, Britney, Depeche Mode?
replica resemna, de genu: sefu are intotdeauna dreptate:
ai dreptate ca nu au mai scos nimik interesant. dar...
in final replica mea, de nici un gen:
de un an (sa zicem) nu au mai scos nimic interesant. in martie insa vor scoate un nou album. in afara de asta LP au insemna inceputul unei noi 'ere' in randul adolescentilor. chpchile si copchii care ascultau de la BUG si pana la Andre si ACM au inceput sa asculte LP, apoi cautand in adancuri formatii de la care s-au inspirat noii lor idoli. eu cred ca ar fi multe de discutat despre aceasta formatie (nu neaparat pro).
in final: just think about it!
P.S.: asta ca sa nu mai zic de forumuri precum: TNT, Simplu (chit ca pe asta postez si io), Zdob si Zbub (chist ca astia imi plac si mie) si alte multe forumuri care nu o duc deloc bine.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Blink182 se afla in stagnare datorita faptului ca formatia urmeaza sa scoata album nou, a trecut destul timp de la cel vechi si nu prea sunt subiecte de discutii...
ce-ar fi sa bag subiecte gen: de vorba cu moderatorul, logo blink182, site-uri cu blink182, blinkutzu preferat, ce blinkutz a?i lua pe o insula pustie, ce-ar fi daca maine s-ar desparti blink182, in ce s-ar reincarna blinkutzii intr-o viata viitoare?, ce va place la blinkutzi: muzica, hainele, showurile sau modul in care fac basca?, de ce 182?, ce parere credetzi ca si-ar face blinkutzii daca ar citi tot ce scriem pe aici?, poze cool si sa-mi chem pe forum vreo 3-5 prieteni cu care sa vorbesc cu totul altceva decat blink182 si sa postez impreuna cu ei din 5 in 5 minute in fiecare seara?
daca as face ce am scris mai sus, forumul blink182 ar trebui sters...
ce-ar fi sa bag subiecte gen: de vorba cu moderatorul, logo blink182, site-uri cu blink182, blinkutzu preferat, ce blinkutz a?i lua pe o insula pustie, ce-ar fi daca maine s-ar desparti blink182, in ce s-ar reincarna blinkutzii intr-o viata viitoare?, ce va place la blinkutzi: muzica, hainele, showurile sau modul in care fac basca?, de ce 182?, ce parere credetzi ca si-ar face blinkutzii daca ar citi tot ce scriem pe aici?, poze cool si sa-mi chem pe forum vreo 3-5 prieteni cu care sa vorbesc cu totul altceva decat blink182 si sa postez impreuna cu ei din 5 in 5 minute in fiecare seara?
daca as face ce am scris mai sus, forumul blink182 ar trebui sters...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis
eu nu am facut decat o constatare, nici decum o reclamatie sau ceva de genu.
in alta ordine de idei aici este vorba despre cu totul altceva, asa ca te rog trateaza subiectul ca atare.
constatarea pe care am facut-o nu avea sens ostentativ, asa ca sunt de parere ca ai luat foc degeaba.
in alta ordine de idei aici este vorba despre cu totul altceva, asa ca te rog trateaza subiectul ca atare.
constatarea pe care am facut-o nu avea sens ostentativ, asa ca sunt de parere ca ai luat foc degeaba.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Mai bine facem un forum mare...de formatzii d'astea de punk pentru pustii din ziua de azi .
Sa fie reunitzi : Blink , Linkin Park si cine mai vretzi voi....ca banuiesc ca va mai plac si alte formatzii !
O sa modificam titlul forumului Blink ...si asta e !
Ce zicetzi ?
Sa fie reunitzi : Blink , Linkin Park si cine mai vretzi voi....ca banuiesc ca va mai plac si alte formatzii !
O sa modificam titlul forumului Blink ...si asta e !
Ce zicetzi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
alta sugestie!
daca tot veni vorba! ati putea face ceva in genu 'alte forumuri' in cadrul forumului 'muzica straina' in care sa fie mentionate formatii rock sau mai putin rock care caracterizeaza tinereii. astfel nu s-ar face o varza intre subiecte. fiecare formatie cu subiectele ei, organizat.
daca nu v-ati dat seama eu sunt de acord cu sugestia mea!
daca nu v-ati dat seama eu sunt de acord cu sugestia mea!

Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Forumul linkin Park a fost deskis intr-o perioada nu prea favorabila pentru trupa : exact in perioada lor de pauza .
Probabil din acesta cauza nu era prea populat.
Din momentul in care a aparut forumul si pana acum, Linkin Park sunt mult mai cunoscuti si mult mai ascultati.
inainte multi nici nu auzisera de ei,nu shtiau muzica lor,acum lumea ii cunoshte ! Isi pot spune parerea(fie ea buna sau rea...)
Sunt o groaza de forumuri care s-au deskis acum de curand .. nu cred nu mai e loc pe fanclub.ro pentru inca unul ...si nu oricare ....ci unul Linkin Park !!!! :hehe:
Probabil din acesta cauza nu era prea populat.
Din momentul in care a aparut forumul si pana acum, Linkin Park sunt mult mai cunoscuti si mult mai ascultati.
inainte multi nici nu auzisera de ei,nu shtiau muzica lor,acum lumea ii cunoshte ! Isi pot spune parerea(fie ea buna sau rea...)
Sunt o groaza de forumuri care s-au deskis acum de curand .. nu cred nu mai e loc pe fanclub.ro pentru inca unul ...si nu oricare ....ci unul Linkin Park !!!! :hehe:
-
Dee Dee - Junior Member
mosule, cartonas galben ca ai pus linkin park la punk...Initial trimis de Oribilul Mosh
Mai bine facem un forum mare...de formatzii d'astea de punk pentru pustii din ziua de azi .
eu spun ca ar trebui sa fie si forum linkin park sa se dea rockeri si fanii animalx, mai ales daca ai facut forumuri in care nu prea se posteaza gen o-zone,tnt sau sistem....
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
uite un motiv in plus!
de ce sa nu le dam si lor satisfactie??? hm? de ce sa moara saarcutii de oftica ca se pot da punk-eri pe Blink 182 si pe Zdob si Zbub. De ce sa se bage in seama (din ani in paste) pe forumuri de acest gen. de ce sa se bage in seama si sa stranga post-uri adevaratii rockeri pe subiect de genu: 'frum linkin park din nou' and so on?
Moshule: LP nu e punk!!!!
Moshule: LP nu e punk!!!!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
eh, se facu si asta, acum sa vedem moderatorii
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?s=&forumid=141
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?s=&forumid=141
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
logo!
m-am straduit sa fac niste propuneri pentru logo-ul forumului. asadar, una din propuneri este postata pe forum. voi mai posta una aici (cea care imi place cel mai mult) si pe cea de-a treia si ultima... nu stiu ce voi face cu ea.
- Fişiere ataşate
-
- logo3.jpg (23.09 KiB) Vizualizat de 2946 ori
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii