Forum TNT
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Forum TNT
Cine doreste sa se faca un forum TNT .. tinand cont ca subiectul cu/despre TNT de pe forumul MUZICA a prins amploare?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
nu sunt de acord sa faci forum unei formatii care de abia a scos un album si care este cunoscuta de publicul larg printr-o singura piesa care nu e nici macar originala...
sunt asa de multi fani tnt cu albumul cumparat pe forum pt. ca sa fie nevoie de un forum tnt?
sunt asa de multi fani tnt cu albumul cumparat pe forum pt. ca sa fie nevoie de un forum tnt?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Raspuns
Eu cred ca da .. uitate si tu pe subiectul deschis pe muzica.. majoritatea agreeaza aceasta trupa.. si ce daca e nou promovata ? Se bucura de un succes pe care alte trupe la inceput nu l`a avut
-
AnDrEi - Junior Member
nu poti sa faci forum pt o formatie care a avut pana acum doar un concert decat daca sunt destui fani pe forum sau daca intra componentele formatiei pe forum...
hic, parerea mea
hic, parerea mea
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Raspuns
Ma , uitate si tu mai bine pe forumul Muzica implicit pe acel subiect cu si despre TNT .. dupa care mai vb daca se bucura de un succes ( aici ma refer pe acest forum ) iar in viata reala,eu unul am albumul Exploziv acum si il ascult, ar trebui sa primeasca un premiu pentru cea mai bun debut al anului 2002 !
-
AnDrEi - Junior Member
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5074&perpage=30&pagenumber=1
23 de posturi pro TNT - 34 de posturi ani TNT, restul impartiale.
23 de posturi pro TNT - 34 de posturi ani TNT, restul impartiale.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Raspuns
Mai , eu sunt de parere ca nu conteaza cate posturi sunt pro/anti TNT .. un forum ar putea fi locul potrivit pentru dezbaterea acestor probleme .. ca sa putem duce la bun sfarsit parerile anti .. sa le putem rezolva !
P.S. Daca s`ar face un forum .. fetele ar putea intra .. si vor putea raspunde intrebarilor fanilor / anti-TNT
P.S. Daca s`ar face un forum .. fetele ar putea intra .. si vor putea raspunde intrebarilor fanilor / anti-TNT

-
AnDrEi - Junior Member
Raspuns
Neamtzu .. da da da .. sigur .. dar eu cand va spun ca fetele vor intra .. pai asa va fi .. m`am tinut de cuvant si cu forumul House/Impact si acum Cristina/Rares/Madalina intra asa ca.. c ya si astept o veste buna .. deci ..?
-
AnDrEi - Junior Member
Se va face forum TNT numai daca vreuna dintre fete va intra sa posteze. Pentru aceasta,oricare dintre fetele de la TNT sa ma contacteze pe adresa de e-mail : oribilul_mosh@yahoo.ca
Pana atunci..se respinge propunerea lui Andrei ! Subiect inkis !
Pana atunci..se respinge propunerea lui Andrei ! Subiect inkis !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii