Initial trimis de xkran
Avertisment pentru sopra tutt1 ... pentru postat off-topic pe sugestii si reclamatii si pentru jignirea unui alt membru fanclub.
Doresc si eu sa vad mesajul incriminat... deoarece consider ca n-am jignit pe nimeni.
Initial trimis de xkran
Avertisment pentru sopra tutt1 ... pentru postat off-topic pe sugestii si reclamatii si pentru jignirea unui alt membru fanclub.

Daca eu am fost offtopic, ce poti sa spui de urmatorul tau post:Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu n-am ce sa discut cu tine , Sopra. Ai postat off-topic si ai postat si chestii aiurea.
Te-ai bagat ca musca....
Nu este treaba ta ce discut eu cu depeche si nu esti in masura sa intervi !
Initial trimis de Oribilul Mosh
depeche..n-am vazut nicaieri sa-i fi multumit lu' vali ..pt. schimbarea nick-ului !
sau probabil...consideri ca este obligatia lui sa-tzi schimbe tie zilnic nick-ul ?
Iata si un fragment din discutia mea cu el... daca vreti pe toata, dar in rest nu mai e nimic interesantInitial trimis de xkran
La modu cum ai tratat tu alti administratori pe ym ...si in special pe mine ... ar fi bine sa pastrezi ciocu mic ...
:multumesc pentru acest privilegiu ;vInitial trimis de xkran
pt. ca faptu ca mai ai user pe fanclub ... e un privilegiu pt. tine
Înapoi la Sugestii si reclamatii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator