Avertisment...

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Avertisment...

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Ian 05, 2003 5:44 pm

Initial trimis de xkran
Avertisment pentru sopra tutt1 ... pentru postat off-topic pe sugestii si reclamatii si pentru jignirea unui alt membru fanclub.

Doresc si eu sa vad mesajul incriminat... deoarece consider ca n-am jignit pe nimeni.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde RooT » Dum Ian 05, 2003 7:40 pm

Mesajul a fost sters ... Cel pe care l-ai jignit este oribilu mosh ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Ian 05, 2003 8:07 pm

Nu cred ca am jignit... dupa cum bine stii, doar esti administrator, mesajele se pastreaza dupa ce sunt sterse (ca probe)... poate ca nu se mai poarta chestia asta.
anyway... cu ce l-am jignit pe Oribil? Poti sa-mi spui din ce-ti aduci aminte? Nu de alta, dar eu imi aduc aminte foarte bine ce am scris... si ma tot chinui sa vad jignirea :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde RooT » Dum Ian 05, 2003 8:10 pm

Vorbeshte cu Moshu ... sunt sigur ca-ti va explica el .. :)
RooT

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Ian 05, 2003 8:21 pm

Moshule... te simti jignit prin faptul ca te intreb cand o sa-ti faci si tu o viatza... si ca-ti atrag atentia ca n-ai nimic mai bun de facut, decat sa atragi atentia cuiva sa multumeasca pentru un serviciu de kk? :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 05, 2003 8:25 pm

Eu n-am ce sa discut cu tine , Sopra. Ai postat off-topic si ai postat si chestii aiurea.
Te-ai bagat ca musca....
Nu este treaba ta ce discut eu cu depeche si nu esti in masura sa intervi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Dum Ian 05, 2003 8:32 pm

Sopra, ca sa ma exprim pe scurt ... si sa nu zic chestii care nu-i privesc pe altii aici ...sa te fac de kko in fatza lumii ca nu imi sta in fire ... La modu cum ai tratat tu alti administratori pe ym ...si in special pe mine ... ar fi bine sa pastrezi ciocu mic ... pt. ca faptu ca mai ai user pe fanclub ... e un privilegiu pt. tine ... in principiu ... daca ar fi fost alt user .. si alt mod/admin care propunea avertismentul ... era de discutat ... dar in cazu asta nu este ... deci itzi repet inca odata ... bucura-te ca e doar un avertisment ... Daca mai ai ceva de comentat .. mi te adresezi mie pe privat... si intr-un fel sau altul se rezolva ... nu-ti face probleme ... :)
RooT

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Ian 05, 2003 8:56 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu n-am ce sa discut cu tine , Sopra. Ai postat off-topic si ai postat si chestii aiurea.
Te-ai bagat ca musca....
Nu este treaba ta ce discut eu cu depeche si nu esti in masura sa intervi !
Daca eu am fost offtopic, ce poti sa spui de urmatorul tau post:
Initial trimis de Oribilul Mosh
depeche..n-am vazut nicaieri sa-i fi multumit lu' vali ..pt. schimbarea nick-ului !
sau probabil...consideri ca este obligatia lui sa-tzi schimbe tie zilnic nick-ul ?

Si cu aceasta ocazie... am sa te intreb, in peste un an de zile, de cand am schimbat nick-uri si avatare, de cate ori am avut pretentia ca cineva sa-mi multumeasca? :con:

Initial trimis de xkran
La modu cum ai tratat tu alti administratori pe ym ...si in special pe mine ... ar fi bine sa pastrezi ciocu mic ...
Iata si un fragment din discutia mea cu el... daca vreti pe toata, dar in rest nu mai e nimic interesant :):
xkran (11:28:56 AM): acuma o sa te scot de la admin .. pot sa am incredere in tine ca nu foloseshti contu de ftp pentru cine shtie ce ?
sopra_tutti (11:29:28 AM): chiar te rog
sopra_tutti (11:29:29 AM): go
sopra_tutti (11:29:36 AM): si schimba si parola la ftp
sopra_tutti (11:29:47 AM): ca sa poti dormi linistit noaptea
xkran (11:29:49 AM): sopra .. io vorbesq serios ...
xkran (11:29:50 AM): shi te respect ...
xkran (11:29:51 AM): asha ca nu iti bate joc de mine
xkran (11:29:59 AM): ca nu iti sta bine
sopra_tutti (11:30:27 AM): chiar esti asa idiot incat sa crezi ca fut site-ul?
xkran (11:31:04 AM): sopra .. de ce injuri ?
xkran (11:31:42 AM): idiot e
sopra_tutti (11:31:43 AM): astept sa ma scoti de la admin
sopra_tutti (11:31:46 AM): aaa
sopra_tutti (11:32:04 AM): pai ala e un fapt... daca vroiam sa fac ceva la site, faceam pana acum
....
sopra_tutti (12:22:49 PM): hai pa
xkran (12:22:54 PM): pa

xkran (12:23:42 PM): auzi tu ... ma injura pe mine nulu asta la 23 de ani ...
xkran (12:24:12 PM): somn ushor .. vise placute puiule .... cand o sa fi bun de shters parbrize sa ma anuntzi
xkran (12:24:38 PM): ca ... kkt ai fost .... coloana n-ai ... eshti perfect pt. parbrize ....

Initial trimis de xkran
pt. ca faptu ca mai ai user pe fanclub ... e un privilegiu pt. tine
multumesc pentru acest privilegiu ;v

PS: mi-am permis sa fac publica o parte din discutie, deoarece celalalt interlocutor a amenintzat ca o face publica.
Sopra Tutt1
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii