propun infiintarea unui forum pentru bosorogi si nostalgici,in care sa se discute despre Angela Similea,Dan Spataru,Elena Carstea,Aura Urziceanu,Mirabela Dauer,s.a.m.d.
cine isi mai aduce aminte de macarale,de fotolul din odaie,magistrala albastra?hehehehe,ce vremuri!pai pa vremea mai ,mai taica,se facea muzica nu gluma!
pentru bosorogi
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine dracu cinta "Hai vino iar in gara noastra mica"??? *lol*..era Gica Petrescu sau Dorobantu?
Care mai tine minte melodia "Sint robot"???..parca mergea asa:
Hei, om, parinte fantastic
Mai facut din metal si din plastic
Dar nu mai invatat
Ce inseamna dragostea
:o
PS: Mirabela Dauer era buuuuunaaaaaa...
PS2: Yep..ar fi bun un forum din asta...:o
Care mai tine minte melodia "Sint robot"???..parca mergea asa:
Hei, om, parinte fantastic
Mai facut din metal si din plastic
Dar nu mai invatat
Ce inseamna dragostea
:o
PS: Mirabela Dauer era buuuuunaaaaaa...

PS2: Yep..ar fi bun un forum din asta...:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
1424
Initial trimis de Nicholas_Alex
Cine dracu cinta "Hai vino iar in gara noastra mica"??? (...)Dorobantu?(...)
Da, Gabriel Dorobantu!
Hai, vino, iar in gara noastra mica
Apropie-te, sa vezi, cat mi-e de frica.
Alinta-ma si da-mi gurajul vietii....
(mai departe nu mai stiu).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
face-l, ca mie-mi place! cum am vazut titlu cu boshorogii, dat-am fuga. shi mai sa contzina shi despre Cenaclul Flacara. s-au intamplat shi p-acolo o gramada de lucruri bune, poate incetul cu incetul ni le vom aduce aminte. cat despre Poezia muzicii Tinere sau Cantec Despre Mine Insumi, chiar nu-shi mai aduce aminte nime nica? mai imi vine iute s-o nominalizez shi pe Dida Dragan...hai, mai sapatzi!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
pai daca vorbitarati de boshorogi mai e nume celebre precum phoenix si sfinxu lu aldea (ca doar n-or fi trufandale acu) mondial,romanticii, bogardo, mircea bodolan si vintila, doru stanculescu, anda calugareanu ,ioan mihalea si multi altii...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oldies but goldies se refera la artistii straini. nu are legatura cu mirabela si angela similea.
Pe muzica putetzi vorbi de mirabela.
PS : daca nu atzi observat va zic eu..Oldies but goldies se incadreaza la categoria muzica staina
Pe muzica putetzi vorbi de mirabela.
PS : daca nu atzi observat va zic eu..Oldies but goldies se incadreaza la categoria muzica staina

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bai,domnilor administratori!bine ca au bagaboantele alea de TNT forum,ca tot au o singura piesa scoasa,iar pentru bosorogi nu faceti nimic!a dracu,banuiesc ca voi cand erati mici tot TNT ascultati!?dar o fi fost oare piesa lu' bosorogii de la AC/DC?
-
SOD - Mesaje: 6035
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii