scuze!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

scuze!

Mesajde the radical » Vin Ian 24, 2003 2:03 pm

mi s-a adus la cunostintza faptul ca regulile de folosire a acestui forum s-au schimbat de cand n-am mai fost eu pe aici(un an)si mi se reproshaza ca scriu asa si pe dincolo, dau quotes si ocup pagini degeaba; in plus daca am ceva de zis la un topic, mi se sugereaza sa ma rezum doar la un post; ceva gen ; pt cutare asta, pt cutare nr 2 cealalta si pt cutare nr 3 altceva!

slash me se uita putin nedumerita la cele 200 si ceva de posturi de cane exista forumul asta si compara nr 200 cu cca 3000 al altor useri, desigur importanti.

well... what can i say... sorry for wasting your space with my words, and I promisse it will not happen again. Also i apologize for ths topic; most probably seen as waste of space.

I wonder why do i feel like shit.....
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Ian 24, 2003 2:05 pm

nici o belea,sunt altii care nu folosesc quote si ocupa spatiu degeaba.da' de ce nu vorbesti pi limba noastra strabuna?mai are si pruteanu dreptate....
bravo baixule!
marian jan

Mesajde bhuttu » Vin Ian 24, 2003 2:10 pm

the radical, nu stiu cine si ce ti-a adus la cunostinta, da' eu zic ca nu e cazul sa te complexezi pe chestia asta. De reguli zic eu ca e bine sa te tii doar atat cat simti tu ca e necesar( si nu ma refer numai la forum, in general) si daca ai probleme de gen avertisment/ban pe forumul asta, nu-ti fa probleme, mai sunt si altele. Cat despre prostie(ca banuiesc ca intra si ea in ecuatie), trebuie sa invatam sa ne obisnuim cu ea, cred, desi urasc asta.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Ian 24, 2003 2:20 pm

huh....ce-s cu scuzele astea??? De la cine iti ceri scuze??? Spatiul cui il ocupi de pomana?? Ce-i aia "quote"?? :D

Deoarece numele acestui subiect este "scuze", imi cer si eu scuze!
:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii