abuz de putere

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

abuz de putere

Mesajde eyewitness » Mar Ian 28, 2003 1:23 pm

aduc la cunostinta administratorilor aliosha si vali ca in cadrul subiectului "ce inseamna hippie" adm OM si-a folosit calitatea de mod/adm in mod abuziv acordandu-mi un avertisment gratuit el singur sustinand in cateva posturi ca e strain de subiect postand la randul lui ,daca e sa ne luam dupa logica, off topic. daca apelam la bun simt fie i se acorda si lui avertisment fie mi se ridica avertismentul .
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Ian 28, 2003 1:27 pm

asta nu e nimic!dar Om mai face abuz de stupefiante de risc maxim,abuz de mancare si mai abuzeaza sexual si de toti pustii din cartier!asa ca un mic abuz de putere pentru el este un mizilic!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: abuz de putere

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 28, 2003 1:35 pm

Initial trimis de eyewitness
OM si-a folosit calitatea de mod/adm in mod abuziv

calitatea de mod , caci eu moderez acel forum. daca era pe un forumul de literatura..nu ash fi intervenit. moderatorul de acolo este suveran.
tot in calitate de mod vorbesc si acum. pe forumul moderat de mine...unele lucruri sunt permise ,altele nu. eyewitness a apelat la caterinca ieftina in interventzile sale pe acolo. postul sau este salvat in atasamen..pe forumul de avertismente si banari..subiectul Oldies but goldies.
Sa asteptam pe Aliosha si vali...sa ne lumineze.

Iar tu sod..nu mai abuza ..de buna-dispozitie in care ma aflu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Ian 28, 2003 1:47 pm

ma,la tine termenul asta are alte conotatii!spre exemplu,stiu sigur ca tu te gandesti la a buza,sau cum ar veni s-o iei la buze,adica sa o sugi!ABUZATORULE!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Mar Ian 28, 2003 3:44 pm

unul din administratori si-a facut un obicei in a strica subiecte,a le transforma in certuri si discutii personale.daca eu as fi facut asa ceva aveam ban de ceva timp.nu cred ca poti sa scrii pe un subiect daca nu stii despre ce e vorba,facand afirmatii gratuite si false.sunt foarte curios cat va ma dura asta.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Aliosha » Mar Ian 28, 2003 5:33 pm

In momentul in care a bagat eye treaba cu bug mafia OM nu postase inca pe subiect. Postul ala e de avertisment sau cum ar zice Ioanitoaia "se poate acorda cartonas galben".

La ce s-a intamplat in continuare, Moshule daca nu postai filozof ramaneai. Oricum pentru "definitiile" de acolo i-ati aplicat "corectia" prin posturile voastre ce au urmat
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Mar Ian 28, 2003 5:51 pm

aliosha am inteles . fair enough.

1/ deci pe viitor cand moshu e off topic si vorbeste aiurea in troleibuz avem voie sa-i aplicam "corectiile" necesare ca echivalent la avertisment
2/ mai in gluma mai in serios de ce nu i-am considera si pe bug ,in ultima instanta ....hipioti . cateva motive contra ar fi suficiente...:D
eyewitness

Mesajde Aliosha » Mar Ian 28, 2003 6:11 pm

1. nu a fost offtopic ci doar aiurea in troleu. "Corectiile" sunt defapt deliciul forumului(lor). Un exemplu bun ar fi Literatura, loc de unde unii decoleaza cu o viteza initiala signifianta.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 28, 2003 8:15 pm

classified
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii