Abuz OM!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Abuz OM!

Mesajde Vince Carter » Lun Feb 03, 2003 10:56 pm

Mai acum cateva zile, am pus la forumul "sport" un sondaj in care intrebam care va fi MVP-ul din meciul All-Star 2003. Nimic deosebit, daca nu ar fi intervenit ORIBILUL Mosh cu o "manevra ciudata", nemaiintalnita de mine pana acum la alte forumuri, asta daca mai avem pretentia sa consideram acest forum unul democratic. Ce s-a intamplat de fapt puteti verifica la linkul http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6183 , in care OM a inchis acel sondaj, sub motivul de "sondaj pus de kiki" sau "aiurea". Acest lucru nu-l poate stabili o persoana, fie ea si moderator sau chiar administrator, deoarece daca nu-ti convine sau nu-ti place sau nu te intereseaza un subiect (sau sondaj) , nu il deschizi sau il ignori si ii lasi pe cei interesati sa voteze sau nu. Eu imi creez o anumita parere in functie de voturile userilor acestui forum si in plus este un lucru de divertisment, sau poate suntem PREA SERIOSI sa ne mai distram? Adica ce vrea sa zica OM - domne', eu sunt moderator si stiu eu mai bine ce sa fac bla bla bla si gata nene', nu mai comentezi atata ca eu sunt cel mai adevarat moderator si fac ce vreau... Este o greseala grava o astfel de gandire si nu vad cum ai putea sa-ti faci treaba asa ca moderator in continuare, facand pe atotstiutorul si pe cel care "modereaza la greu". Va las acum pe dumneavoastra sa comentati.
Vince Carter
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 03, 2003 11:46 pm

Da. Probabil ai dreptate. Eu nefiind un fan NBA si necunoscand basketul american...nu am putut gusta frumusetzea acestui interesant subiect creat de tine. Subiect..din care cu totzii am fi invatzat.

Dupa cum itzi sugeream si pe subiectul inkis...lasa-ne cu asa ceva. Daca ai lucruri interesante de spus..exprima-te. Dar la aberatzii pe forumul de sport..ai interdictzie....iar urmatoarea ta tentativa asemanatoare se va solda cu un avertisment din partea moderatorilor de acolo.

Multumesc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Feb 03, 2003 11:52 pm

obisnuieste-te cu asta!nu inteleg cum de e lasat administrator.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 03, 2003 11:55 pm

Argumente ,Aline ! Daca nu..se va considera o grava bagare in seama !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

1521

Mesajde baixinho© » Mar Feb 04, 2003 12:30 am

Imi permit sa ma bag in seama in calitate de moderator al acelui forum. Stimate user Vince Carter, in aceasta problema, Ilustrul Administrator are dreptate. Daca ne-am apuca fiecare sa deschidem un subiect in functie de cum ne trezim dimineata ar ajunge Forumurile un fel de "Barfe online". Ca o mica paranteza, nu mai departe de saptamana trecuta a avut loc finala NFL, in care nu s-a spus absolut nimic. Acum, in schimb, fiind vorba de un meci amical (totusi), s-a deschis un subiect cum ca cine va fi MVP-ul MVP al meciului de NBA All-Star 2003. Din punctul meu de vedere, acea intrebare putea foarte bine sa fie formulata pe threadul "NBA". Incearca sa-ti iamginezi cam cum ar arata forumul de sport cu urmatoarele threaduri deschise: "Cine credeti ca va castiga campionatul de hochei nord-american?", "Cine credeti ca va marca primele puncte in meciul de NBA All-Star 2003?", "Cine credeti ca va face prima recuperare in meciul de NBA All-Star 2003?", "Cine credeti ca va castiga campionatul Romaniei de hochei?". Si exemplele pot continua.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Vince Carter » Mie Feb 05, 2003 10:25 pm

Intr-adevar, insa nu este posibila adaugarea unui sondaj in cadrul unui mesaj "postat" de catre altcineva... si ma refer la un sondaj adevarat, nu doar o simpla intrebare... ma rog... eu consider ca ceea ce OM a facut este gresit, mai ales ca meciul de All-Star este unul singur pe sezon (adica nu am pus un subiect de genul "Cine va iesi MVP in meciul Dallas-Houston sau LAKERS-Raptors" etc. - deci meciuri obisnuite). Deci ALL-STARUL este un eveniment important si de real spectacol din NBA si nu vad nimic rau sa deschizi un sondaj odata pe sezon, nu?
Vince Carter
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 05, 2003 10:29 pm

Orice este posibil sa facem...dar ne marginim la a face subiecte interesante pe forumurile serioase. Si ash vrea sa cred ca forumul de sport este unul serios...nu unul unde postam pentru a aduna posturi sau pentru a ne afla in treaba.
Baixinho ti-a explicat foarte frumos situatzia...asa ca intelege. Plus ca este irelevant ce ar fi votat cei 3 useri ai fanclubului interesatzi de NBA. Plus ca ai mai deschis un sondaj ...care iar nu are cine stie ce relevantza..dar pana la urma l-am lasat.
Cam atat. Te mai asteptam si cu alte reclamatzii.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mie Feb 05, 2003 11:02 pm

Sa nu ma intelegi gresit. Interesul meu nu este acela de a aduna mesaje asa in prostie sau sa scriu reclamatii aiurea, ci sa ma distrez/informez. Daca tu faci altfel, asta-i treaba ta...
Vince Carter
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii