M-am tot gandit zilele astea....inainte de-a ma inscrie eu aici pe forum totul a mers perfect. Cum am venit eu, au inceput scandalurile, incepand cu sod si terminand cu toti userii. Eu ma simt vinovata pentru schimbarea atmosferei de pe forum. Stiu ca eu am varsat sarea si cred ca tot din cauza haosului produs de mine s-au retras multi useri de valoare. Am remuscari in privinta asta si vreau sa-mi cer iertare pentru toate tampeniile pe care le-am facut, mai ales si pentru insultele aduse forumului, din cauza carora mi-am pierdut moderarea si drepturile de a mai modera.
N-am reusit sa ma integrez in aceasta mini-societate din cauza pretentillor, fumurilor si tentativei mele de a parea un personaj diabolic si in acelasi timp, dramatic.
M-am uitat in urma si am vazut doar ruinele paradisului pe care l-am gasit prima data si unde eu m-am jucat prima data cu focul care s-a extins si s-a ajuns la incendiu.
Daca imi mai cer inca o data iertare, oare ma va ierta cineva?
Stiu ca nu merit, dar nu mai pot continua in modul asta!:(
Imi cer iertare!!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Imi cer iertare!!
Initial trimis de dEpEchEmIND
si cred ca tot din cauza haosului produs de mine s-au retras multi useri de valoare
sa-ntzepenesti tu....
bah iti zise bine moshu undeva ca iesti bolnava psihic. iar intrasi in criza de lipsa de popularitate sau iesti masochista?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
1525
Initial trimis de dEpEchEmIND
(...) vreau sa-mi cer iertare (...)Daca imi mai cer inca o data iertare(..)
In primul rand, exprimarea corecta este "imi prezint scuze" nu "imi cer iertare" din doua motive care nu fac subiectul acestui post, de aceea nici nu le expun. In al doilea rand, intentia ta este laudabila, dar nu cred ca trebuie un subiect separat pentru asa ceva, ci puteai foarte bine, IMO (Aliosha, :p ), sa te duci pe "Say bla bla bla". Si daca nu mai poti continua in modul asta, urmeaza sfatul pe care ti l-am dat pe un alt thread: "dEpEchE, dEpEchE, dEpEchE lasa-neeeeeeeee, lasa-neeeeeee, lasa-neeeeeee".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Daca scriam postul asta pe Say what's on your mind... putea sa se piarda si sa nu-i dea nimeni importanta.
Thread-ul asta este unul foarte serios si foarte important pentru mine. De asta, prefer sa-l scot in evidenta pentru ca-mi cunosc situatia de pe forum si nu mai vreau sa am probleme de-acum inainte.
Thread-ul asta este unul foarte serios si foarte important pentru mine. De asta, prefer sa-l scot in evidenta pentru ca-mi cunosc situatia de pe forum si nu mai vreau sa am probleme de-acum inainte.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii