Sunt atatea forumuri care nu-shi au rostul pe fanclub.ro shi nimeni nu-shi da seama!Vreau sa votati forumurile care vi se par cele mai idioate shi nevizitate!Muzica Straina are doar cateva forumuri(iar muzica din strainatate e mult mai k-lumea decat asta de la noi),iar muzica romaneasca are forumuri in prostie!
De ce nu puneti la muzica de calitate,muzica straina(in comparatie cu muzica romaneasca) forumuri mai multe?!?!Ex.:J.Lo.,tATu,P!nk,Christina Aguilera,Atomic Kitten,Ashanti,Nickelback sau Destiny's Child.
VOTATI!
Forumuri de KKT!
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Forumuri de KKT!
:gay: ...he's just a boy and I'm just a girl... ;r
-
}Sk8er_Girl{ - Junior Member
Ma, cam toate sunt de kkt, dar cea mai de kkt este cu sigurantza k-pital (parerea mea). Apropo mishto subiect......:o

For every winner there are dozens of losers..............Odds, are you one of them......
-
Aliks_2003 - Junior Member
Draga mea, pentru ultima oara:
Pe acest frumos forum o sa gasesti multe lucruri care au legatura cu muzica de calitate dar in acelasi timp si multe "verze". Aceste verze sunt pretul pe care trebuie sa il platim noi pt ca siteul sa fie popular (pentru o anumita categorie) intr-o oarecare masura si sa atraga cat mai multi vizitatori.
Noua ne pasa mai putin daca exista forum Britney si nu exista forum X Tina, daca exista forum Alicia Keys si nu exista forum Atomic Kitten. Toate sunt o apa si un pamant. Alea pe care le vezi tu acum li s-au parut altora "cool" cu ceva timp in urma. Toate vor sfarsi inevitabil prin a fi parasite la fel cum tu o sa iti schimbi nickul peste cateva luni pentru ca Avril nu va mai fi la Tv de 3 ori pe zi.
Daca am sta dupa voi sa va facem forum pentru fiecare formatie care vi se nazar am ajunge rau de tot. Probabil ca am avea si forum Cheeky Girls. Dar cat timp administram noi siteul asta asa ceva nu o sa se intample si o sa incercam sa pastram proportia de decenta la un nivel rezonabil.
Pe acest frumos forum o sa gasesti multe lucruri care au legatura cu muzica de calitate dar in acelasi timp si multe "verze". Aceste verze sunt pretul pe care trebuie sa il platim noi pt ca siteul sa fie popular (pentru o anumita categorie) intr-o oarecare masura si sa atraga cat mai multi vizitatori.
Noua ne pasa mai putin daca exista forum Britney si nu exista forum X Tina, daca exista forum Alicia Keys si nu exista forum Atomic Kitten. Toate sunt o apa si un pamant. Alea pe care le vezi tu acum li s-au parut altora "cool" cu ceva timp in urma. Toate vor sfarsi inevitabil prin a fi parasite la fel cum tu o sa iti schimbi nickul peste cateva luni pentru ca Avril nu va mai fi la Tv de 3 ori pe zi.
Daca am sta dupa voi sa va facem forum pentru fiecare formatie care vi se nazar am ajunge rau de tot. Probabil ca am avea si forum Cheeky Girls. Dar cat timp administram noi siteul asta asa ceva nu o sa se intample si o sa incercam sa pastram proportia de decenta la un nivel rezonabil.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
ADEVARUL ESTE CA AI DREPTATE }Sk8er_Girl{!!!!
MULTE FORUMURI NU ISI AU ROSTUL!
CU FORMATII ROMANESTI, GASESTI CA LA PIATA!
IN SCHIMB CU CELE STRAINE NU SUNT MAI DELOC!
APROPO.... AVEM ACELEASI GUSTURI!
)
MULTE FORUMURI NU ISI AU ROSTUL!
CU FORMATII ROMANESTI, GASESTI CA LA PIATA!
IN SCHIMB CU CELE STRAINE NU SUNT MAI DELOC!
APROPO.... AVEM ACELEASI GUSTURI!

Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
- Lovely_angel
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii