Fara legatura, mi-ar place sa fie mai multe zambete

p.s. Chiar daca e un forum mai vechi cel mentionat de mine nu se compara cu asta la muzici si discutii.

Initial trimis de DANA
Admin, hostul meu se afla in state asa ca nu se explica.
Frozen are dreptate
Vali se baga in seama aiurea ca de obicei.
Abia astept zambetele noi!:rolleyes:
Initial trimis de FrozeN
yeah...whatever...
Si atunci domnu Administrator de ce dreq forumul de la Computer Games merge de rupe?
naiba si doar are pagini mult mai mari ca aicii, plus ca e cel mai mare forum din tara si sunt membrii cu gramezile?
http://www.computergames.ro/forum/index.php
Initial trimis de foreign
spunetzi-mi si mie de ce?de ce soarele nu mai e atat de frumos? de ce luna nu mai9 e atat de pura si alba?d ce?de ce nu mai pot zambi decat cand ma gandesc pierdut la clipele in care eram cu ea?
de ce??????????????
Initial trimis de foreign
sincer sa fiu sunt varza la siteul asta!nu ma pricep deloc ce trebuie sa fac! Asa ca sa ma scuzatzi daca gresesc cu ceva!In scimb am si eu o intrebare!...Ce dracu e dragostea?mi se pare cel mai tampit lucru!nu te obliga nimeni sa iubesti si nici nu itzi alegi!e ca si cum ar fii treaba destinului.sincer mie mi se pare op tampenie!as da orice sa nu mai pot simtzi nimic!sa poat sa ma topesc in uitare, sa nu ma mai chinuie gandul ca undeva acolo e cineva pe care iubesc...uneori sunt atat de buimac incat ....sunt aiurea, sunt o frunza rascolita de vantul toamnei si asta numai pentru ca iubesc, sunt stancile mari pe care le lovesc in nestire valurile si asta pentru ca nu mai pot judeca ratzional ci tot timpul ma gandesc la ea!si totusi a trecut atata timp.pentru o vreme chiar o uitasem dar de la un timp unele lucruri ma fac sa ma gandesc din ce in ce mai mult la ea!si cand ma gandesc ca o detestam pentru ceea ce era si acum imi pare rau ca m-am certat cu ea!spunetzi-mi si mie de ce?de ce soarele nu mai e atat de frumos? de ce luna nu mai9 e atat de pura si alba?d ce?de ce nu mai pot zambi decat cand ma gandesc pierdut la clipele in care eram cu ea?
de ce??????????????
va rg din suflet sa imi raspundetzi la mihai_dan@acasa.ro
va rog eu din tot sufletul!macar o suimpla explicatzie sau un sfat!am nevoie de el ca de aer!!!!!!!!!!
Initial trimis de Sopra Tutt1
Itzi sta mai bine asha?:D
Initial trimis de Sopra Tutt1
atata timp cat postezi e ok, nu conteaza ce ... cam asta ar zice administratorul
daca il interesa ce se posteaza ... era moderator, deci intreaba moderatorii de la forumurile pe care postezi. CLAR?
Înapoi la Sugestii si reclamatii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator