C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone ie doo sectiuni acolo...hai sati fac o legenda sa pricepezi mai bine
1/ "aberatia si caterinca zilei"
2/ "caterinca zilei"
la unu intra posturile sau frazele care sunt caterincuase prin aberatiile pe care le contin
la doi intra caterinca fina si telijenta prin forma,continut,mesaj
deci asa cu cuvintele lu matale postu pishator a lu butu intra pe ...ghici? sa vaz daca intelesesi
triytrio: danone, ma gandesc totusi sa bag ceva legat de homarei p-acolo cu reteta aia tailandeza
iutqpwiu: asa dupa cum cercetai io creca cemeu ie tredu cu cele mai multe posturi devansand sei uatu
1/ "aberatia si caterinca zilei"
2/ "caterinca zilei"
la unu intra posturile sau frazele care sunt caterincuase prin aberatiile pe care le contin
la doi intra caterinca fina si telijenta prin forma,continut,mesaj
deci asa cu cuvintele lu matale postu pishator a lu butu intra pe ...ghici? sa vaz daca intelesesi
triytrio: danone, ma gandesc totusi sa bag ceva legat de homarei p-acolo cu reteta aia tailandeza
iutqpwiu: asa dupa cum cercetai io creca cemeu ie tredu cu cele mai multe posturi devansand sei uatu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
am pricipit mey, nu intelesesem niciodata de ces doo separate, acu am venit de la bucatarie unde am infulecat doo clatite cu ciumperci cam najpa...
zi tu de homari ca eo nam mancat decat scarafaci mai mici prin italia, scampi si alte racisme d'astea
zi tu de homari ca eo nam mancat decat scarafaci mai mici prin italia, scampi si alte racisme d'astea
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatzo, io cer'ca sunt pe alt fus orar, ca la mine seinfeld a inceput pe la si 10. Da' de fapt intre baneasa si berceni cam asa cred ca sunt, 10 minute diferenta, deci avusesi dreptate. Bine ca dupa fo 5 minute s-a apucat proteveu sa-mi arate imagini needitate cu elicopteri prabusiti, asa ca-l las dracu' de Seinfeld.
dano, sa stii ca in ultima vreme si io ma-ngrijorez de nu mai stiu ce-i cu mine de cat de des dau gherle. Cre'ca-mbatranesc. In tot cazu', cu mancare imi fac mea culpa, harakiri si autocritica in trei limbi din faptu' ca la mancaruri apreciez mai mult aportu' caloric decat lingvistic si nici c-o sa ma mai ating de forumu' ala cu imbucaturi asa lezne, vorba lu' virginel.
bassule, mercic de intentie, da' io vreau coloarea iegzaca a bkg, sa nu sa mai vaza scrisu ca piticu in popusoi. Tre' sa fie pin sursa pa undeva, da' ie multe ale dracu' si n-am timp si chef de iele. mai na o incercare
dano, sa stii ca in ultima vreme si io ma-ngrijorez de nu mai stiu ce-i cu mine de cat de des dau gherle. Cre'ca-mbatranesc. In tot cazu', cu mancare imi fac mea culpa, harakiri si autocritica in trei limbi din faptu' ca la mancaruri apreciez mai mult aportu' caloric decat lingvistic si nici c-o sa ma mai ating de forumu' ala cu imbucaturi asa lezne, vorba lu' virginel.
bassule, mercic de intentie, da' io vreau coloarea iegzaca a bkg, sa nu sa mai vaza scrisu ca piticu in popusoi. Tre' sa fie pin sursa pa undeva, da' ie multe ale dracu' si n-am timp si chef de iele. mai na o incercare
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
poi asta e treaba:
bah am comis o fapta de mare exceptzie, am trimis un mail la unii clienti de-ai mei in care am scris in final:
"daca nu primitz acest mail va rog sa ma sunatzi" :con:
, lu butu sa-i un test de intelijentza ceva mai bine...test de culoare pentru bhuttu
bah am comis o fapta de mare exceptzie, am trimis un mail la unii clienti de-ai mei in care am scris in final:
"daca nu primitz acest mail va rog sa ma sunatzi" :con:
- gaga
bone, navusi mila fata de bietu gabriel...sa vezi ce mui o sasi insuseasca de la butu ...pe neveu
eytreww: danone iar fusesi suptila in stilu tau cu mailu ala ?
eytreww: danone iar fusesi suptila in stilu tau cu mailu ala ?
-

bone, sar'na rau. Atasamentu e pentru matale. da' cum ai ginit culoarea?
aici testez
dana, p-ala de culoare il fac ma, ca e mai usor.
dana, dana, de ce ma prigonesti?
aici testez
dana, p-ala de culoare il fac ma, ca e mai usor.
dana, dana, de ce ma prigonesti?
- Fişiere ataşate
-
- teen-age-queen.jpg (29.31 KiB) Vizualizat de 1699 ori
-

Vai de mine, ce-am facut! Habar n-aveam pentru ce are Bhuttu nevoie de coloare, oare daca sterg repede mesajul o sa ma ierte cel de sus?
Bhuttu, simplu: celule gri sunt <td class="alt2">
iar class alt2 e definit in css sus de tot:
.alt2, .alt2Active
{
background: #DFDFDF;
color: #000000;
}
Gata, m-am porcit suficient pe un thread exclusivist! :p Spor la trebi!
Bhuttu, simplu: celule gri sunt <td class="alt2">
iar class alt2 e definit in css sus de tot:
.alt2, .alt2Active
{
background: #DFDFDF;
color: #000000;
}
Gata, m-am porcit suficient pe un thread exclusivist! :p Spor la trebi!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
cand oi invata si io care-i treaba cu css-urile o sa vin sa mai cetesc o data colea s-o sa zic "evident". Pana atunci o iau de buna, ca merge.
Cat despre moralitate, da vina pe mine la judecata Celui Drept. Cre'ca merge.
bey astilalti, ce faceti, ca ma plictisesc! or' muncitz'?
Cat despre moralitate, da vina pe mine la judecata Celui Drept. Cre'ca merge.
bey astilalti, ce faceti, ca ma plictisesc! or' muncitz'?
-

oricum eo vaz ca usuali cand citesc un post il selectez pe tot ca sa se evidentieze, asa ca vazui test & stuff
creca am obosit, ma prind greu de ce zice aiu... tot e bine ca ma prind pana la urma...
o fi de la analizele alea ... patetic urmate de ale pretenului "vreau avert"
creca am obosit, ma prind greu de ce zice aiu... tot e bine ca ma prind pana la urma...
o fi de la analizele alea ... patetic urmate de ale pretenului "vreau avert"
- gaga
danone unde nu ,zii si bag legenda
matinalu creca ca schimba pe acasa sa vaza si reluarea de la hoze ignaciu ,mare realizare cinematografica cu incarcatura pisihologica de exceptie lasand in umbra jurnalu maestrului dormea.
hai sal trezesc pe betivu : ---matinaleeee hai la o bere bre!
matinalu creca ca schimba pe acasa sa vaza si reluarea de la hoze ignaciu ,mare realizare cinematografica cu incarcatura pisihologica de exceptie lasand in umbra jurnalu maestrului dormea.
hai sal trezesc pe betivu : ---matinaleeee hai la o bere bre!
-

aiule, neatzo, p-ala despre care zice-ti voi il chiama cand are cineva sa-i spuna ceva foarte inportant, ca nu se deranjiaza omu pentru orisice si orisicine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
matinale asta de bolboroseste mai sus nu ie aaaaa..."ala" ?...stii matale...oricum nare importanta
wuytouit: adminu shade ie prietenu lu xkranu si il ajuta pe partea tehnica cu portalu. ie duar tempu...rar
wuytouit: adminu shade ie prietenu lu xkranu si il ajuta pe partea tehnica cu portalu. ie duar tempu...rar
-

n-are importanta ca nu stie neatza cine este io? inseamna ca nu constientizeaza ceea ce se petrece in jurul lui.
ANTI
-

am facut cateva shedintze de pshiiatrie inpreuna cu aiu. ne era rushine de ceai facut la biblioteca. atuncia cand nu mai scapam de tine.... vroiam sa uitam shi nu puteam. am facut ipnoza... tratament... trebi dastea. oribil!
-

io unu chiar mam jurat sa nu mai pun picioru in biblioteca aia de rusine...mai trece bibliotecaru prin fata casei din cand in cand si ma ascund in veceu de rusine...auzi bre sarunce cu manuscrisele dupa bibliotecar ..duamne mare tie gradina...
-

va coaliza-ti inpotriva mea si ma incercui-ti. deci nui frumos.
ANTI
-

dupa dornea si gherman care ne incantara sufletu de dimineata iata ca plctisu de dupaamiaza este zdruncinat de aurolac. iote ce va dau la rumegat: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=224422#post224422
-

aoleooooo ce ne facem bre cu asta.... aaaa...cum zicea cal chiama?
pai nu ne coaluza-m noi impotriva ta. tu te coalizasesh singur inpotriva la cinci biblotecari, shi fugeai ca disperatu prin sala de lectura incercand sai incercuiesht. deci era cel putzin penibil pentru noi (eo shi aiu) ca te vazusera aia cum incercai sai ataci prin invaluire pa flancuri (unde oi fi vzut tu acolo flancuri, zau ca num dau seama!)
pai nu ne coaluza-m noi impotriva ta. tu te coalizasesh singur inpotriva la cinci biblotecari, shi fugeai ca disperatu prin sala de lectura incercand sai incercuiesht. deci era cel putzin penibil pentru noi (eo shi aiu) ca te vazusera aia cum incercai sai ataci prin invaluire pa flancuri (unde oi fi vzut tu acolo flancuri, zau ca num dau seama!)
-

bre da la un moment dat chiar ia incercuit pe fro 3 casi scosese din janta diplomat cercu ala de se plimba iel pe strada cu iel si ia prins paian cerc dupa care sia atarnat de gat pleasca cu presa sia scos picsu si notesu si lea luat interviu ca cica are ieczamen sambata cu interviuri si alte chestii reportericesti...
-

bre estia, mai in gluma, mai neserios, da' ziceti-mi si mie dom'le la ce biblioteci umblati voi si cam cand. nu de altceva, da' sa am si io un motiv sa plec de la munca. si plus ca mi-e tare dor de-o lectura buna, momentaniamente fiind necitit rau. De la revelion dac-am mai frunzarit sumar cateva numere de gazeta... Beck's
-

da tzii minte ca ii intreba numa prostii:
(incerc sa redau umpic,da din fericire pentru mine, shedintzele de psiiatrie a avut un oarecare efect sham reushit sa uit o parte)
semnu mirarii ie pus acolo care nushtu cum il cheama
?: nu va suparatzi, deci da sau poate?
domnu bibliotecar: aide ma baiatu, stai shi tu potolit, te rog io!
?: sau puate numa vreju?
d.B: te rog io, se sperie cititorii!
?: merge shi cu benzina?
d.B: mare noroc ai tu ca ii cunosc pe domnii de la masa ca alfel...
?: eu cunosc, tu cunoshti, el cunoashte.... a cunoashte. cunoashtetzi conjugarea acestui cuvant?
d.B: io te sfatuiesc sa termini cu mijtou asta ieftin!
?: mai am noua intrebari shi dupaia po sa pleci? fara asta care nu ie o intrebare?
?: unde va ducetzi?
?: nici asta nu se pune ca vroiam sa va intreb alceva
d.B (vorbind cu noi): domnilor, ma scuzatzi ca va deranjez, dar cred ca voi fi nevoit sa-i cer personajului acesta sa paraseasca biblioteca.
noi: da va rugam chiar! noi nu mai scapam de iel!
?: ce vorbitzi acolo? ma barfitzi? pai sa va ia mama dracu de nu voi asta io pe voi acuma shailanta! sa vina cavaleria! tunurile pe flancuri! ataaaaaaaac!
shi de aicia am reushit sa uit, spre marea mea fericire shi sa scap de coshmaruri.
(incerc sa redau umpic,da din fericire pentru mine, shedintzele de psiiatrie a avut un oarecare efect sham reushit sa uit o parte)
semnu mirarii ie pus acolo care nushtu cum il cheama
?: nu va suparatzi, deci da sau poate?
domnu bibliotecar: aide ma baiatu, stai shi tu potolit, te rog io!
?: sau puate numa vreju?
d.B: te rog io, se sperie cititorii!
?: merge shi cu benzina?
d.B: mare noroc ai tu ca ii cunosc pe domnii de la masa ca alfel...
?: eu cunosc, tu cunoshti, el cunoashte.... a cunoashte. cunoashtetzi conjugarea acestui cuvant?
d.B: io te sfatuiesc sa termini cu mijtou asta ieftin!
?: mai am noua intrebari shi dupaia po sa pleci? fara asta care nu ie o intrebare?
?: unde va ducetzi?
?: nici asta nu se pune ca vroiam sa va intreb alceva
d.B (vorbind cu noi): domnilor, ma scuzatzi ca va deranjez, dar cred ca voi fi nevoit sa-i cer personajului acesta sa paraseasca biblioteca.
noi: da va rugam chiar! noi nu mai scapam de iel!
?: ce vorbitzi acolo? ma barfitzi? pai sa va ia mama dracu de nu voi asta io pe voi acuma shailanta! sa vina cavaleria! tunurile pe flancuri! ataaaaaaaac!
shi de aicia am reushit sa uit, spre marea mea fericire shi sa scap de coshmaruri.
-

dano , cea facut sia zis ala ...aaaa ...cum dracul chiama cam uitat oricum nare importanta ie de interes national si nu ie private alea ie cu totu si cu totu altceva
danone , nu stiu de ce da eram convins de replaiu lu matale pe sosuri numa ca ma gandeam la alt michimaus
danone , nu stiu de ce da eram convins de replaiu lu matale pe sosuri numa ca ma gandeam la alt michimaus
-

adica ejti deja telepatic? nici nu mai jtiu ce am zis acolosha... aaa, catz dau ban :p
uitasem, itz dau imediat, vrei de o suta sau de cinzeci?
(peseu mai sus a fo o mostra de "umor" caracteristic unui admin care teantrebat de impushcatun picior)
cam plictiseala
uitasem, itz dau imediat, vrei de o suta sau de cinzeci?
(peseu mai sus a fo o mostra de "umor" caracteristic unui admin care teantrebat de impushcatun picior)
cam plictiseala
- gaga
io sunt convins ca nu cai prea dur nare pic de romantism in iel numa batai si iar batai
si sunt convins si de partea secunda a mesajului ,ezista totusi neshte orificii care fura esplorate deci verdictul tau ie partial valabil
si sunt convins si de partea secunda a mesajului ,ezista totusi neshte orificii care fura esplorate deci verdictul tau ie partial valabil
-