C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
neatza, am primit o grama de meiluri, da` de la tine nimic shi nu asta ma deranjeaza, da nici un mail n-are treaba respectiva de-o ajtebt!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sar`na mama! deci tu eshti?!:)
neatza, scuza-ma ca te-am deranjat, da` chear ma simtzeam esclus din cercu vostru! ierea sa scriu "stramt" da` iereau neshte conotatzii...
amu` am primit mailu`!
neatza, scuza-ma ca te-am deranjat, da` chear ma simtzeam esclus din cercu vostru! ierea sa scriu "stramt" da` iereau neshte conotatzii...
amu` am primit mailu`!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre da cat puate abera neshte uameni pe doo pajina juma...ie clar nenica esteti rau pe uscat. si apropou io ma intorsei si sper sa mai stau...
dana ie lipsa la uzina sau ie lipsa de net. stie careva?
wyrtityerq : bre mi se pare mie sau saptamana asta trece greu?
dana ie lipsa la uzina sau ie lipsa de net. stie careva?
wyrtityerq : bre mi se pare mie sau saptamana asta trece greu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre neatza, beton giocu`! broblema ie ca rade lumea ca-mi joaca in cap singuru uochi disponibil momental! ca cica de ce fac din cap ca reperii in fatza monitorului?
-

deci eye: noi ca noi da' sa citesht new entry-urile pe jurnale.
deci eye: deci io am vazuto pe dana fuarte de dim, iam zarit un post care contzinea nusht ce mesaj subliminal co inimioara. sa shters repede. or fi sfeurile lu bufnila, poate ca omu avea dreptate. io zic sal intrebam pe fane.
io sar putea sa plec la un momendat.
deci eye: deci io am vazuto pe dana fuarte de dim, iam zarit un post care contzinea nusht ce mesaj subliminal co inimioara. sa shters repede. or fi sfeurile lu bufnila, poate ca omu avea dreptate. io zic sal intrebam pe fane.
io sar putea sa plec la un momendat.
-

nocturna - Mesaje: 8725
sa ma cac in iel de .ro bre nae! cine shtie cine o fi primit tuate prostiile de ziceam ca tzi le trimit tzie!
in alta ordine de idei 24.201 shi ma duare mana. paosa.
in alta ordine de idei 24.201 shi ma duare mana. paosa.
-

neatza, deci se epzista toate alea de le vazui in atacimenturi? io nu mai am decat o singura intrebare: la ala cu doo, a doua ejacula sau nu?:)
-

deci eo cred ca defabt ala cu doo, ie sotzu lu aia cu trei sho inshela cu una numa cu doo. parerea mea.
-

cuacavete lasa bre discutiile telijente si dute sa faci ordine la manele ca sio luara aia in cap parca ai avea 10 ani nu alta. ia zii, doo bete rosii?
bah constatai cu regret ca azi ii daduram prea multa atentie oripilantului si nui bine ca oricum iel ie pe alta orbita si ie greu sa faci o jonctiune spirituala cu iel . sal lasam in zona dornioaurolachiana macar panasi ia majordom
bah constatai cu regret ca azi ii daduram prea multa atentie oripilantului si nui bine ca oricum iel ie pe alta orbita si ie greu sa faci o jonctiune spirituala cu iel . sal lasam in zona dornioaurolachiana macar panasi ia majordom
-

-

mancavar tata pamandoi de baietz perspicaci! cum le shtitz voi pe tuate ca nejte oemini mari! daci dacatata avetz voi sam zicetz, pai eo ma duc la o tzigare shi dupaia pa. deci intai trebe sa iai o paosa shi dabia dupaia sa te shuteshti. ie ca la supmarine. nu po sa pleci brusc, ca te bolnavesht.
-

canibal betiv si ordinar cemi iesti. manaca pe cuacavete ca ie mai tanar si mai fraged
-

ba io's expert in canibalism...
cica unii babuini dastia canibali de prin afirca aveau urmatoarea motivatie: credeti ca mortii prefera sa fie mancati de preteni sau de vermi..
cica unii babuini dastia canibali de prin afirca aveau urmatoarea motivatie: credeti ca mortii prefera sa fie mancati de preteni sau de vermi..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ios satzios bre si o sa borasti pe tastatura cum facusi luni . o sati stau in gat sio sa te sufoci ,te ingalbenesti la mecla ,te ia cu spasme ,dai alandala din manute si piciorute de-ti vine sa apuci candelabru din hol, te ia cu dearee ,te pishi pe tine(oricum te pishi pe tine si in alte ocazii) ...bre najpa ce sati zic
-

apai se poate...carnea tzo halesc si oasele le piseaza si le bagan beutura...deci daca ajungi pron africa: haleste numa vegetale
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci eo imi pica netu de nu putui sa intru, deci din lipsa de ocupatzie am shi muncit putzin, lucru pt care imi cer scuze!
citind cele de mai sus, mi se facu foame, drept pt care va salut din mersu-mi! pe maine!
neatza, faina mana solitara! mai vreau, indiferent de gen! vad eu daca pastrez sau dilesc!
citind cele de mai sus, mi se facu foame, drept pt care va salut din mersu-mi! pe maine!
neatza, faina mana solitara! mai vreau, indiferent de gen! vad eu daca pastrez sau dilesc!
-

mi-e lene sa ma duc sa cumpar malai si branza sa fac mamaliga.si as manca o mamaliga....oleoooo....
veste proasta pentru pietonii din romania:sod are permis.si peste asta,are si masina.ati belit-o.oricum,urat din partea voastra ca nu munciti in uichend.
ps:va spun maine daca am facut sau nu mamalig.
veste proasta pentru pietonii din romania:sod are permis.si peste asta,are si masina.ati belit-o.oricum,urat din partea voastra ca nu munciti in uichend.
ps:va spun maine daca am facut sau nu mamalig.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
bre seringa, pana luni nu ie pericol din doo motive fuarte bine stiute: unu ca are lucrare si doi ca ie(masina) in servis, mai ie unu da nul zic ca porma inchid astia carciumile si ma gandesc la sufletu neprihanit a lu neata ca nu mai puate sa intre si iel in fro carciuma sa bea un soc doo.
cuacavete plecasi bre fara sa zici nica? rar mebrana sati fie de pushlama
cuacavete plecasi bre fara sa zici nica? rar mebrana sati fie de pushlama
-

bre seringa, pana luni nu ie pericol din doo motive fuarte bine stiute: unu ca are lucrare si doi ca ie(masina) in servis, mai ie unu da nul zic ca porma inchid astia carciumile si ma gandesc la sufletu neprihanit a lu neata ca nu mai puate sa intre si iel in fro carciuma sa bea un soc doo.
-