C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ei atunci stingi neauanele ca io plec
haidi pa
haidi pa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
e 8 jumate si voi n-ati aparut la munca. sunteti najpa
eu plec acuma, sa fiti cuminti, sa mancati tot, sa va jucati frumos cu ceilalti copii si sa nu va murdariti
eye, la opera bah, la opera
ps: deseara e film de film pe TVR1
http://www.port.ro/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=493568&i_where=1&i_where_tv=1
eu plec acuma, sa fiti cuminti, sa mancati tot, sa va jucati frumos cu ceilalti copii si sa nu va murdariti
eye, la opera bah, la opera
ps: deseara e film de film pe TVR1
http://www.port.ro/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=493568&i_where=1&i_where_tv=1
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
ser`us shi o zi mai buna decat s-anuntza!
partea buna e ca de maine seara incepe uichendu! partea proasta e ca sambata sunt serberile zapezii shi de doo zile ploo!
ce greatza m-a apucat! daca a intentzionat sa scape de cititorii jurnalului, a reushit!
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10287
partea buna e ca de maine seara incepe uichendu! partea proasta e ca sambata sunt serberile zapezii shi de doo zile ploo!
ce greatza m-a apucat! daca a intentzionat sa scape de cititorii jurnalului, a reushit!
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10287
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
adevaru ie ca mi-a placut very much! doar ca dupa ce-am citit acolo mi s-a ridicat in gat cafeaua bauta acum o ora !
premiantul lunii pierde teren, impaturirea lenjeriei cu un neuron fiind clar batuta de fructul pasiunii!
premiantul lunii pierde teren, impaturirea lenjeriei cu un neuron fiind clar batuta de fructul pasiunii!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Bon diminee truditeuri
Bre da matinali mai suntetz az. Numa matinalu adevarat lipseste de la apel, ca inca n-am primit kompressoru si stau cu rotzile desumflate. Zice-se ca merita asteptarea ca e grei de tot.
In alta ordine de idei az e joi ceea ce inseamna ca indubitabil si irefutabil maine e vinerii ceea ce e mijto. Partea pruasta ie ca e abia inceputu lu joi si la mine se anunta o joaie lunga.
In a treia ordine de idei, ierea anuntata cu surle si trambitze revenirea lu sod din patria vinului, maestrul se lasa asteptat... io creca nu se mai dezlipeste de la volan.
Bre da matinali mai suntetz az. Numa matinalu adevarat lipseste de la apel, ca inca n-am primit kompressoru si stau cu rotzile desumflate. Zice-se ca merita asteptarea ca e grei de tot.
In alta ordine de idei az e joi ceea ce inseamna ca indubitabil si irefutabil maine e vinerii ceea ce e mijto. Partea pruasta ie ca e abia inceputu lu joi si la mine se anunta o joaie lunga.
In a treia ordine de idei, ierea anuntata cu surle si trambitze revenirea lu sod din patria vinului, maestrul se lasa asteptat... io creca nu se mai dezlipeste de la volan.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
dana, corect!
bassu, poi neatza-i neatza tocma finca nu-i neatza!
bassu, poi neatza-i neatza tocma finca nu-i neatza!
-

aoleoha!
deci eo vam zis ca piesa te trezeshte. ete ce iute am ajuns la munca. sunt primu la biuro. alfel...? bine? sanatosh?
aiule, facem bre shi noi un cenaclu ceva az?
deci eo vam zis ca piesa te trezeshte. ete ce iute am ajuns la munca. sunt primu la biuro. alfel...? bine? sanatosh?
aiule, facem bre shi noi un cenaclu ceva az?
-

neatza - Mesaje: 5820
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
Catzelandra
sho fi trimis moshu spioni sau o fi chiar horibilu deghizat? marsh mah!
deci am o jena.
iote bre ce ne explica nanuk aci despre vbuletin. pana shi 'performantza sitei' a crescut! shi cica daca avetz nelamuriri so intrebatz. shi voi care credeatz ca nu shtie...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10357&page=5
Catzelandra
sho fi trimis moshu spioni sau o fi chiar horibilu deghizat? marsh mah!
deci am o jena.
iote bre ce ne explica nanuk aci despre vbuletin. pana shi 'performantza sitei' a crescut! shi cica daca avetz nelamuriri so intrebatz. shi voi care credeatz ca nu shtie...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10357&page=5
-

nocturna - Mesaje: 8725
care repede? unde repede? deci eo zic ca merge tuate ashea cum trebe sa mearga, adica mai mult sta. deci ie bine.
in alta ordine de idei, ashea poza dano, so trimitz data vituare la duduia caretz face de haleala acolo la tine shi mai vorbim dupaia.
in alta ordine de idei, ashea poza dano, so trimitz data vituare la duduia caretz face de haleala acolo la tine shi mai vorbim dupaia.
-

bre matinale, azi zis CA COmpresoru ala trezeste mortzii numa, n-ai zis ca face suprapresiune si nare nici supapa de sigurantza. Numa ce i-am dat drumu si a bubuit toate cauciucele de la masinile din zona. A unblat t tzara si pe la tinpanul meu da; na avut succes ca ie antrenat tinpanu.
Vocea aluia imi suna a Adlolf H. Sa fie oare ca nu stiu germana si omu ala se cam rasteste?
fjkfhjf: mai avem un mosafir, fan Fara Indoiala, pe numele ei sublime_gwen
Vocea aluia imi suna a Adlolf H. Sa fie oare ca nu stiu germana si omu ala se cam rasteste?
fjkfhjf: mai avem un mosafir, fan Fara Indoiala, pe numele ei sublime_gwen
human being/being human
-

basstard - Junior Member
nu ie bre cu hitlerica. ashea are omu vocea. in schinp, are nejte pasaje din rammstein pe unteva pacolo. daca vreai piesa cu hitlerica pe voce, baga semnal shi, cant vii prin bucale, saranjeaza.
peseusealFJK: ce de punctoatzie in acest mesaj!
peseusealFJK: ce de punctoatzie in acest mesaj!
-

deci speedcore-ul e ceea ce-i zice shi numele! m-am lamurit! shi nu, ala nu e hicler(cu h mut, c-asha-i zice bunica-miu)!
-

dano, da eri pe undi ti-ai preumblat ca nu prea te-am zarit paicia?...daca nu-s indiscret!:)
-

naie, eo zic sa ai grije cei spui lu airan az, ca nu se shtie niciodat. am aflat din surse singure ca are un sange ashea curat car putea sal dea shi la donatzii. deci ie grav!
-

olalala
bah daca va zic o chestie cadeti pe spate, io muncesc
cu chestia cu pana de umor azi dau mana cu dana
hai ca o sa va vizitez mai tarziu
bah daca va zic o chestie cadeti pe spate, io muncesc
cu chestia cu pana de umor azi dau mana cu dana
hai ca o sa va vizitez mai tarziu
-

neatza, airan? cine-o fi? noroc ca ziseshi de ceva donatzii sanguine ca-mi adusei aminte ca shi io am grupa de sange 0! oare e posibil sa seman intr-atat cu respectivu`?! nuuuuuuuuu!
-

airanu e un fel de iaurt bre! aoleo ca nimica nu shtii. nu mai poa sa faca omu o gluma din cauza la bariera lingvistica.
-

ba da vazurati ca daca impatureste pinguini, pardon ciaciafuri in scurt timp ajunge la 1 neuron...cine stie daca impaturaste destule ajunge dracu la 30-40 neuroni si devine ainstain 2
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre neatza, complexele mele de provincial tocma ce s-au dublat! cum sa nu shtiu io ca airanu ie un fel de parmalat?! po` sa dau vina pe lipsa mondiala de umor care bantuie az pinprejur?! nu pot?! atunci ie clar!
deci daca are sangele curat inseamna ca nu are pic de orice altceva pin iel? poi sh-atunci pe unde -a fost eri in loc sa sufere alaturea de noi?
deci daca are sangele curat inseamna ca nu are pic de orice altceva pin iel? poi sh-atunci pe unde -a fost eri in loc sa sufere alaturea de noi?
-

piua...
naie, esti .
neatza ... eo stiu cei airanu da nu vaz legatura cu dormea sau tem perdut eo pe drum... si nu ie un fel de iaurt, ie iaurt cu apa de consistenta care nu o are ciaiu (vezi paralela pipi- *** facuta mai deunazi pt a esplica plastic care este ia, diferentza)
sinca ceva ... am de munca
aiule, bate cuba
naie, esti .
neatza ... eo stiu cei airanu da nu vaz legatura cu dormea sau tem perdut eo pe drum... si nu ie un fel de iaurt, ie iaurt cu apa de consistenta care nu o are ciaiu (vezi paralela pipi- *** facuta mai deunazi pt a esplica plastic care este ia, diferentza)
sinca ceva ... am de munca
aiule, bate cubasemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
care puteti bre sa dati un raspuns la intrebarea lu dornica?
De ce e diaspora diferentiata de romanu normal ca Bucuresteanu de ala din provincie?
-