C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
fane, gugleaza sau dorneaza si sa vezi cum ti se duc aburii...btw bausi ceva ?
danone pishatuare aia cu puscariasii zoofili
cuacavete , io in locu tau mias sterge postu cu bancu ala rasuflat de 30 mil ani de cand se pisicesc pisicile prin ejipt
bre tare aia uda-uda cu coveru dupe lambada
danone pishatuare aia cu puscariasii zoofili
cuacavete , io in locu tau mias sterge postu cu bancu ala rasuflat de 30 mil ani de cand se pisicesc pisicile prin ejipt
bre tare aia uda-uda cu coveru dupe lambada
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cand vii la bukale, az sau maine mah naie? sa ne facem si noi timp liber deo bere, deo gotca ceva...
poi da aiule, am zis ca eseiele au si ele scopu si viatza lor, poi ce, numa pisic dala ezista?
ma gandeam eo la neatza si naituish ca li sengusteaza banda, eo auzisem can anumite cazuri la abuz de folosire se largeshte, nu sengusteaza, ajtia ie defec(a)tz
poi da aiule, am zis ca eseiele au si ele scopu si viatza lor, poi ce, numa pisic dala ezista?
ma gandeam eo la neatza si naituish ca li sengusteaza banda, eo auzisem can anumite cazuri la abuz de folosire se largeshte, nu sengusteaza, ajtia ie defec(a)tz
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dana, nu c-ash vrea io sa ma erijez in arfocatu cuacaveteului, da` aia cu pushcariashii zoofili e dintr-un banc ce l-am primit io de la el! amuie drept ca nujtiu de la cine il avea iel, da`...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ba nu ie ... ie de la mine, daca ie fun banc ie coincidentza.
si am ramas cu doua necunoscute:
una: vaporu cu femei ie al lui bonvoiaj sau nu?
a doua: naie vine az sau maine la bukale?
si am ramas cu doua necunoscute:
una: vaporu cu femei ie al lui bonvoiaj sau nu?
a doua: naie vine az sau maine la bukale?
- gaga
dana, bancu vine acuma pe mail
shi ie probabil sa plec in sara asta, deci maine dupe masa puate ne vedem.
o sa shtiu sigur peste fro ora, o ora jumate daca nu se puate prezenta cineva din bucureshti!
deci tocma ce trimisei textu de mai sus ca-mi suna telefonu pe interior! ierea birou cu patroni care zice ca merje altcineva care ie deja in bucale, deci io po sa stau in continoare sa-mi oblojesc rana. Shi io care deja ma gandeam ca tre sa-mi iau urgo-urile cu rivanol dupe mine...
shi ie probabil sa plec in sara asta, deci maine dupe masa puate ne vedem.
o sa shtiu sigur peste fro ora, o ora jumate daca nu se puate prezenta cineva din bucureshti!
deci tocma ce trimisei textu de mai sus ca-mi suna telefonu pe interior! ierea birou cu patroni care zice ca merje altcineva care ie deja in bucale, deci io po sa stau in continoare sa-mi oblojesc rana. Shi io care deja ma gandeam ca tre sa-mi iau urgo-urile cu rivanol dupe mine...

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

fa ca mine: l-am salvat in word shi l-oi citi aldata!
-

danone da, ien time charter ,adica inchiriat cu tot cu iechipaj
bre matinalului i sa ingustat banda aia de ajunse foita de tigara daca nici pe ilui nu mai raspunde sau sa dus sai jimbimuiasca paia de la ai ti sai dilateze banda si pateu ?
bre matinalului i sa ingustat banda aia de ajunse foita de tigara daca nici pe ilui nu mai raspunde sau sa dus sai jimbimuiasca paia de la ai ti sai dilateze banda si pateu ?
-

deci naie, uita ce te-am intrebat pe mail ca miai raspuns deja...
de care jurnal lung vorbitzi?
aiule, cum sai dilateze pateul (articuleaza brei sa ma prind si io ce vrei sa zici) ca acumi sare airanu... chiar, sami fac nicu airan?
de care jurnal lung vorbitzi?
aiule, cum sai dilateze pateul (articuleaza brei sa ma prind si io ce vrei sa zici) ca acumi sare airanu... chiar, sami fac nicu airan?
- gaga
victoire!
care am zis ca ma duc la aiti sa vad carei treaba, da mam impedicat sham nimerit in buirou dalaturea shi nu mam mai dus nicairea decat ca mai bine cam stat sa ma uit la seinfeld care afost shi a fost bine. cant mam intors la biuro, erea aitiuu la mine. mam gandit: am belito!
cand colo ce sa vez, nam belito deloc ba din contra, care ne fac nujce ca sa mearga treab mai bine sa putem sa facem schinb de muzichie intre noi deci ie bien
hai ca iao paosa ca sa cinstim cu omu un pa'arel. revin
ie bine!
care am zis ca ma duc la aiti sa vad carei treaba, da mam impedicat sham nimerit in buirou dalaturea shi nu mam mai dus nicairea decat ca mai bine cam stat sa ma uit la seinfeld care afost shi a fost bine. cant mam intors la biuro, erea aitiuu la mine. mam gandit: am belito!
cand colo ce sa vez, nam belito deloc ba din contra, care ne fac nujce ca sa mearga treab mai bine sa putem sa facem schinb de muzichie intre noi deci ie bien
hai ca iao paosa ca sa cinstim cu omu un pa'arel. revin
ie bine!
-

neatza - Mesaje: 5820
legenda pt danone
pai jimbimu ingurgitat cu uaminii aia de bine are ca efect negativ marirea ficatului ca orisicare alt alcol
si nul face airan pe nicu ca poase supara si tot spre informarea ta in jeneral mustaru sare ,airanu ia foc.
pai jimbimu ingurgitat cu uaminii aia de bine are ca efect negativ marirea ficatului ca orisicare alt alcol
si nul face airan pe nicu ca poase supara si tot spre informarea ta in jeneral mustaru sare ,airanu ia foc.
-

a gatat neatza jim beamu`! adica jim beai, ca io num aduc aminte sa fi beut ceva azi, in afara de o coca-****(reclame!)!
-

bah sa zic de dulce la aia de trimete manele la munci ca iera sa mio fur de la shefu, gamiash, a zis cas trilulilu.
airanu ia foc o laie, jimbimu ia foc. si ma prinsesem cu pateul da mai greu din lipsa de L care este.
cum naiba face neatza asta de pica mereu in picioare ca matza dormiana?
airanu ia foc o laie, jimbimu ia foc. si ma prinsesem cu pateul da mai greu din lipsa de L care este.
cum naiba face neatza asta de pica mereu in picioare ca matza dormiana?
- gaga
lasa ba ca ca mine care am beut numa cefia care nu avea nicio legatura cu buabele de ciafa si apa....cica apa ie buna, da' mie mi-e frica sa nu cumva sa ruginesc
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre da prolifisti suntetzi (c.diaspora)
Am plecat pe la unjpe prin oras la banci si alea alea si cand ma-m intors ierea 4 pagini de citit. Tre sa revin la juma de norma CA CU voi nu mai fac fatza... da lateral stanga tot fac.
Az ie pana jenerala de umor, cre ca e de la caldura.
Am plecat pe la unjpe prin oras la banci si alea alea si cand ma-m intors ierea 4 pagini de citit. Tre sa revin la juma de norma CA CU voi nu mai fac fatza... da lateral stanga tot fac.
Az ie pana jenerala de umor, cre ca e de la caldura.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
nu jtiu altii cum sunt da io cand imi aduc aminte cam bugatiu langa casa mapuca o sete din aia cand oricata bere ai turna so stinji ia creste si creste si creste si tu bere si iar bere ca niciodat nu se farseste. voo vi santamplat chestia asta?
matinale , matale nu ai sindromu ejiptului?
wryuter: basule: in dorneiana ie profilisti da?
matinale , matale nu ai sindromu ejiptului?
wryuter: basule: in dorneiana ie profilisti da?
-

am beut numa cefia care nu avea nicio legatura cu buabele de ciafa
eo creca tiau pus alcuale la greu in una din cele doo chestii
ba si mie mi sentampla sa ti se faca sete cand ma gandesc la bugatiu la care te gandeshtu tu ... puate maine, az zi de baut in cartier, respectiv in case de uameni.
matinalu ie iel insushi un sindrom, de aceea nu se poseda pe el insush...
ete ca basu nu mai zice nica de oo, inseamna ca au fo alea de leam mancat eo la prazn
eo creca tiau pus alcuale la greu in una din cele doo chestii
ba si mie mi sentampla sa ti se faca sete cand ma gandesc la bugatiu la care te gandeshtu tu ... puate maine, az zi de baut in cartier, respectiv in case de uameni.
matinalu ie iel insushi un sindrom, de aceea nu se poseda pe el insush...
ete ca basu nu mai zice nica de oo, inseamna ca au fo alea de leam mancat eo la prazn
- gaga
bre comparatia asta ie prea suptila pentru mine adica cum bre gandim ca tata lu uda-uda
ia vede-ti(cb) si voi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227693#post227693
ia vede-ti(cb) si voi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227693#post227693
-

se prea puate....
ba nu mai pot. vreau acas da mai am o ora.
si e najpa ca cica berea face burta..da io nu cred, io cred ca de fapt ce se implanta ie ca io biau bere si mereu gasesc numa tricoaie cu burti...
anunt umanitar: pierdut farama de umor. unde mootooi ie?
edit: aiule tu iejti tata lu dubluUDA??
ba nu mai pot. vreau acas da mai am o ora.
si e najpa ca cica berea face burta..da io nu cred, io cred ca de fapt ce se implanta ie ca io biau bere si mereu gasesc numa tricoaie cu burti...
anunt umanitar: pierdut farama de umor. unde mootooi ie?
edit: aiule tu iejti tata lu dubluUDA??
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
mia dat oripilantu o veste buna, bone moderatuare pe muzica. felicitari bone numa ca ai de munca pacolo ca ie de dat cu aspiratoru ,matura si mopu la greu.
cuacavete: dacas fi tata lu fleashca sar numi incest da? si sal baji in aia masii care nusi schimba niku
cuacavete: dacas fi tata lu fleashca sar numi incest da? si sal baji in aia masii care nusi schimba niku
-

huo animaloo! cum gaseshti ma tricoaie cu burta? tu n-ai doo ca bassu care doar ce recunoscu shi ca noi, ceilantzi?
-

tu ca tu, da eo am fatza de tata lu cineva? ia sa verific ce verifica basu mai devreme ... nope, nam ... tricoul meu cu tzatze e bine mersi unflat, deci io nu pot sa fiu tata lu fata aia, mam linijtit.
- gaga
basu are oglinda oglinjuara la el ca sasi verifice chestiile alea de ierea pe spanacu lu dana ca duar nare burta semitransparenta ca matinalu mai ales ca alcolu stationar in burta are efect de lupa de aia ne zice iel co are de 24 de inci si buasele de cocos
-

voi atz vazut poza lu` epigonu` dorneoaurolacistic, a.k.a euL? oare are shi profil dreapta/stanga?http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=5822
-

bre io simt un iz de bere ce veni dinspre bugatti. mansel cunva?
-

aiule, te inshel eo pe tine, cu amanunte pe mailu vietzii la care ai ezapt douaj de minute sa raspunzi ca alfel nu mai simtzi nici un iz si bem berea vietzii pe 1 mai
care este
jhsgd: alai dormea? poi ie un prunc mah, mai are timp sasi creasca neuronu, duamne fereste ca mam speriat cand vazui ce urat se uita
care este
jhsgd: alai dormea? poi ie un prunc mah, mai are timp sasi creasca neuronu, duamne fereste ca mam speriat cand vazui ce urat se uita
- gaga
da bre!
vine un miros ashea.... te gadikleshte la nari, la papile, la ulcer... marog, la ce are omu prin batatura.
a ramas stabilit! se face!
vine un miros ashea.... te gadikleshte la nari, la papile, la ulcer... marog, la ce are omu prin batatura.
a ramas stabilit! se face!
-

neatza - Mesaje: 5820