C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci eo ma cam duc, ca ma suna consuarta sa merjem de la 5pm la nuj ce deschidere de vernisaj de espozitzie de pintura a lu un uom cu nume americanesc ca cica avem invitatzie shi n-ar mai face de mancare az! deci daca ie de halu, io tzin la cultura care ieste, deci ma duc shi v-oi povesti maine cum ie cu pintura la americani!
deci pa!
deci pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, vezi bre ca la vernisajele de deschidere de espozitie se da numa beutura nu si haleala asa ca io zic so pui totusi pe consuarta sa incropeasca ceva deale gurii
danone ai 3 interpelari pe mail si cum bre pana la intai mai nu mai bei nica? esti tare bre...
danone ai 3 interpelari pe mail si cum bre pana la intai mai nu mai bei nica? esti tare bre...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
na-m oglinjuara aiule ca se sparge daca ma uit inspre ia, da la biuro aci e o secretara de triaba si o pun pe ia sa le verifice. Am incredere, nu tre sa unblu cu oglinzi dupa mine.
Az nam facut mai nimic util societatii asa ca ar fi cazu sa ma apuc de triaba.
Orvuar munciteuri
fhjfdhsf: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori) bassplayer, nae cinefil
adica jucatoru cu basshini si cinefilu e 3?
Eu cred ca cineva din unbra ne spioneste.
Az nam facut mai nimic util societatii asa ca ar fi cazu sa ma apuc de triaba.
Orvuar munciteuri
fhjfdhsf: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori) bassplayer, nae cinefil
adica jucatoru cu basshini si cinefilu e 3?
Eu cred ca cineva din unbra ne spioneste.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
mai cauta ca puate a 3a ie mai timida si sfiuasa ca nanukanperete
basule cu manuta sau cu limbuta verifica fatuca aia?
basule cu manuta sau cu limbuta verifica fatuca aia?
-

da' de ce nu ei tacs?
in piata la salajan e cartofi de covasna si cartofi muntenesti si cartofi(no name).astia no neim e mai ieftini.de covasna nu iau ca ie de la unguri.in alta ordine,azi cazui rau de tot de imi facui ditamai vanataia.nu va spui unde,ca vaz ca aci nu se vorbeste cu "cur".macar mai ie cineva care munceste in uichend?
in piata la salajan e cartofi de covasna si cartofi muntenesti si cartofi(no name).astia no neim e mai ieftini.de covasna nu iau ca ie de la unguri.in alta ordine,azi cazui rau de tot de imi facui ditamai vanataia.nu va spui unde,ca vaz ca aci nu se vorbeste cu "cur".macar mai ie cineva care munceste in uichend?
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
Nanuk scrie: pe FanClub Forum > Admin > Sugestii, probleme si reclamatii > Noua varianta vs buletin, intrebari, sugestii, solutii
In primul rand, perfomantza sitei a crescut de cel putzin 10 ori
pai daca performanta sitei a crescut de zece ori, a ciurului de cate ori s-a modificat in bine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
olala
io mas multumi numa cu vineri de 3 ori...femeie pe saptamana
ratziaidreacu de betivi ordinari care esteti
huoooo
wrtyrtyr : bah cititi asta ca sa muara dusmanii lu baicsu daca nu va dadeti pe spate : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227844#post227844
io mas multumi numa cu vineri de 3 ori...femeie pe saptamana
ratziaidreacu de betivi ordinari care esteti
huoooo
wrtyrtyr : bah cititi asta ca sa muara dusmanii lu baicsu daca nu va dadeti pe spate : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227844#post227844
-

iunopot kivanok(abar n-am cum se scrie da` suna ca nanukan p.r.t.!)
deci felicitari lu cuacavete pt felicitarile primite de la useru cu incercarea despre matza!
in rest, am aflat ca Alaska ie un cartier al sua ceva mai mare din care nu potzi fugi cu un autobuz furat shi ca visele frumoase pot fi uneori subbanale(?!)
in concluzie ash vrea sa va aduc la cunoshtintza faptul ca, maine fiind sambata, rezulta indubitabil shi e de natura evidentzei ca az numa vineri puate fi! ma inshel? ...
deci felicitari lu cuacavete pt felicitarile primite de la useru cu incercarea despre matza!
in rest, am aflat ca Alaska ie un cartier al sua ceva mai mare din care nu potzi fugi cu un autobuz furat shi ca visele frumoase pot fi uneori subbanale(?!)
in concluzie ash vrea sa va aduc la cunoshtintza faptul ca, maine fiind sambata, rezulta indubitabil shi e de natura evidentzei ca az numa vineri puate fi! ma inshel? ...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Neatza frecatori de menta profesionisti ce sunteti.
aiule: de mare valoare artistica ultimu post dornian. aj vrea si io o fuaie daia
aiule: de mare valoare artistica ultimu post dornian. aj vrea si io o fuaie daia
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci ratz ai draq ... iote ca scrise omu fara nume ,,, aaaa cum il chiama
si ca sa inchei (aiule, numa tu ejti de vina) az nuapte fuame, un picior de animal de fo trrei kile ma ajteapta. il iau. il impanez, in ung, vin, usturoi .... arata beton cu ciushca iute pe iel. il bag in cuptor, pun ciasu sa sune dupe doo ore ca sal scot din cuptor. lam scos acu o ora. iera frumos, negru. ardeii negri. in casa miruase a aushvitz.
ratz ai draq....
si ca sa inchei (aiule, numa tu ejti de vina) az nuapte fuame, un picior de animal de fo trrei kile ma ajteapta. il iau. il impanez, in ung, vin, usturoi .... arata beton cu ciushca iute pe iel. il bag in cuptor, pun ciasu sa sune dupe doo ore ca sal scot din cuptor. lam scos acu o ora. iera frumos, negru. ardeii negri. in casa miruase a aushvitz.
ratz ai draq....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
LOOOOOOOOOL danone
iote cu ce umbla nukan prt (cf) http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227972#post227972
iote cu ce umbla nukan prt (cf) http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227972#post227972
-

danone, asara pe ecibio fu "Marea evadare" ala din `63! Sa aiba fro legatura cu incinerarea bulanului rasial de negru carea fost?
aiu, da` p-asta-l citishi?http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227975#post227975
aiu, da` p-asta-l citishi?http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=227975#post227975
-

aiule, eo nu pricep alceva, de ce uamenii baga la doo vorbe (cum unii ochioshi zic deci la trei cuvinte de pilda) onomatopee scrise ... ummmmmmm, hmmmmm, etcetera... ca nau nici un farmec cand le citeshti...
nanuka e deja specimen, ar trebui studiat in laborator (brothers)
cum poolah lui el sbaa fac ashti faculte afara? si becu' de la subsol de la aiu ie mai dejtept ca gagautzii aia...
nanuka e deja specimen, ar trebui studiat in laborator (brothers)
cum poolah lui el sbaa fac ashti faculte afara? si becu' de la subsol de la aiu ie mai dejtept ca gagautzii aia...
- gaga
danone: ce tza facut ma becu de la subsolu lu aiu sa=l compari cu gagautzii?
bre ce secsos e nanuku mascul. da io n-am inteles isi bat maimuta, adica am 2 intrebari:
1. au maimuta si ii dau omoru?
2. lu nanuka ii place sa faca pe maimuta pe ciururi?
bre ce secsos e nanuku mascul. da io n-am inteles isi bat maimuta, adica am 2 intrebari:
1. au maimuta si ii dau omoru?
2. lu nanuka ii place sa faca pe maimuta pe ciururi?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
io lipsesc fro trisfert de ora ca am ceva de meshterit!
-

animale ao nu tentzeleg deuarece nu am citit ce ai citit tu. da nanuka, oricat de pruasta ar fi tot nu pua sa bata maimutza propre deuarece no poseda...
neatza??????
mi-a venit o idee ... un forum pe care sa fie chiar clasa muncituare, fara ozeneie fara altz cititori. ie cineva interesat? daca da, pemeie si mailuri sa nu ne vaza dujmanii
neatza??????
mi-a venit o idee ... un forum pe care sa fie chiar clasa muncituare, fara ozeneie fara altz cititori. ie cineva interesat? daca da, pemeie si mailuri sa nu ne vaza dujmanii
- gaga
(pe) care este! (in scop anume ca sa nu se mai supere airan)
deci am ajuns la munca. am ashea un chef de ia ca o sancep prin a lua o paosa poatem trece.
ce ideie mijto ia venit lu dana!
nujtu daca revin cu amanunte pentru ca mia zis lumea sa ma feresc de oaminii rai shi vad ca paicia abunda de iei.
deci am ajuns la munca. am ashea un chef de ia ca o sancep prin a lua o paosa poatem trece.
ce ideie mijto ia venit lu dana!
nujtu daca revin cu amanunte pentru ca mia zis lumea sa ma feresc de oaminii rai shi vad ca paicia abunda de iei.
-

neatza - Mesaje: 5820
auz, sunal tu, ca vorbesc eo cu iel pe imeuu meu shi iluiu lui. care este.
shi nu iesht airanu meu, ca eo nu consum ashea ceva. ez a mezar o fect, o sancep sa consum din ce in ce mai putzin, ca cu voi crapa lumea shi nu jtie de ce.
shi nu iesht airanu meu, ca eo nu consum ashea ceva. ez a mezar o fect, o sancep sa consum din ce in ce mai putzin, ca cu voi crapa lumea shi nu jtie de ce.
-

deci meam revenit shi freau sa spun ca danone tu de unde shtii ca nanuka nu-i nanuku ca nu ai vazut-o acolo jos unde vorba unui user se aduna rugina!?,,,,,,,,<= astea le punetz voi!
-

deci bre naie, am auzit asear de la nejte oamini rai ca acum cai fi venit la bucale. partea najpa ie ca la doo secunde dupaia am auzit ca numai vii. deci a fost asha scurt tinpu intre cele doo informatzi, incat nici nam avut vreme sam dau seama (deci cui chilu meu trebe sa dau seama asta? mie?) dacam pare bine, rau sau respectiv indiferent despre faptu ca vii sau pleci sau ramai acolo sau defapt eo alceva vroiam sa zic: ratzaidracu de betziv nenorocitz care suntetz shi oamini rai pe dasupra! nu dau nume care va shtitz shi voi fuarte bine care suntetz ca dupaia zice lumea ca am ceva cu .............. care este.
-

ratziadracu ca mie un somn demi cade gaudentu din muian
bre danone da dupa alea si alea si o pitza de final tot mai ierea fuame la voi? ratzaidracu de slabanogi ca daca as manca ca voi sa muara dushmanii lu baicsu cas fi cat casa popoului
file mortala bre nuka in prt
bre danone da dupa alea si alea si o pitza de final tot mai ierea fuame la voi? ratzaidracu de slabanogi ca daca as manca ca voi sa muara dushmanii lu baicsu cas fi cat casa popoului
file mortala bre nuka in prt
-

nu ma perturbatz in trebile mele uameni care suntetz, ca trebea sa vezi mah neatza ce se pupau homosesualii aia doi si cum se termina o bere (care zicea iei ca ie ultima) mai cerea alta si lasa si 100k in loc de 50.
ao laumomendat am adormit pe masa da a durat numa 10 minute in care mam odihnit ca sa plec cu masina acasa ca puate nui militzie si na fost... oricum nush despre ce iera vorba da cand vorbeam eo cu aiu de afaceri dormea omu' si cand vorbea ei de brigi dormeam eo.
adica a fo bine.
----
alta kestie, nam ideie cum sa se cheme forumu de care am vb aseara, da am o idee de gen de subiect, uite, va dau eo un citat si acolo sa zicetzi voi ce intelegetz din el.
"Dar ceea ce nu va trebui nicidecum scapat din vedere este ca intre primitivul bull-roarer si puritanismul orfic pe de o parte, si conceptzia nietzscheiana a inocentei devenirii si extrema-i ontologizare la Heidegger, pe de alta, ceea ce ne intereseaza este pozitia renasterii"
si ma gandeam ca dupa ce ne explicam unu altuia ce si cum cu citatu, venim cu altele.
si sa mai facem si un forum in care sa povestim pe bune cum ie la betzii forumiste, pe cine am beut, de cine am facut mijto, pe fatza. da sa nu vedem decat noi.
p.s. vedetz ca vam dat meil cum se puate face asta fara sa stie administratzia in varianta asta de vbuletin :j
ao laumomendat am adormit pe masa da a durat numa 10 minute in care mam odihnit ca sa plec cu masina acasa ca puate nui militzie si na fost... oricum nush despre ce iera vorba da cand vorbeam eo cu aiu de afaceri dormea omu' si cand vorbea ei de brigi dormeam eo.
adica a fo bine.
----
alta kestie, nam ideie cum sa se cheme forumu de care am vb aseara, da am o idee de gen de subiect, uite, va dau eo un citat si acolo sa zicetzi voi ce intelegetz din el.
"Dar ceea ce nu va trebui nicidecum scapat din vedere este ca intre primitivul bull-roarer si puritanismul orfic pe de o parte, si conceptzia nietzscheiana a inocentei devenirii si extrema-i ontologizare la Heidegger, pe de alta, ceea ce ne intereseaza este pozitia renasterii"
si ma gandeam ca dupa ce ne explicam unu altuia ce si cum cu citatu, venim cu altele.
si sa mai facem si un forum in care sa povestim pe bune cum ie la betzii forumiste, pe cine am beut, de cine am facut mijto, pe fatza. da sa nu vedem decat noi.
p.s. vedetz ca vam dat meil cum se puate face asta fara sa stie administratzia in varianta asta de vbuletin :j
- gaga
alaleo
deci va cam face-ti ce cap in apsentza mea.
deci va cam face-ti ce cap in apsentza mea.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza, deci da!
-