C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Mie Oct 09, 2002 12:18 pm

Initial trimis de as xxl

poi atunci munciti!
TOT INAINTE !
..... ca inainte era mai bine.

era pe draku...asa zice unii...nu stii ca noi romanii estem vesnicii nemultumiti ? ne plangem de toate ca niste tzatze ofuscate...:D
eyewitness

Mesajde as xxl » Mie Oct 09, 2002 1:07 pm

chiar era mai bine inainte..
cam am fost facut pionier ieseam cu cravata si la joaca, asa de mandru eram ....
maciuci©
as xxl

Mesajde vali » Mie Oct 09, 2002 1:09 pm

era mai bine inainte...de 6 dimineata, cand in mod normal ma trezesc.

tineti-mi pumnii, maine ma duc la interviu :D
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Mie Oct 09, 2002 2:44 pm

tinem
du-te si da-le-o pe unde beau apa...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Oct 09, 2002 4:03 pm

hai noroc si sanatate!
mi-e rau,mi-e sila,mi-e lehamite,mi-e somn,mi-e scarba de multe trebi din romania asta,am nevoie disperata de bani,nu mai am tigari si secretara e la masa si mi-e lene sa ma duc singur sa-mi iau,nu mai am cafea si secretara e la masa si mi-e lene sa ma duc singur sa-mi iau,forumul e mort,dana nu a scris nimic,afex nu a scris nimic,eyewitness nu a zis daca vine la bauta,sunt stresat,nimic nu-mi merge cum as vrea sa-mi mearga,imi bag pula!
in rest voi,bine sanatosi?
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Oct 09, 2002 4:23 pm

bai sod-ule da' cand si unde e bauta mancatz-ash ca io nu stiu nica?
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Oct 10, 2002 8:00 am

neata....
bai tineti-i pumnii lu' zozo ca e la discutii asa ca ...de la om la sef...
hai cu leonard cohen ca merge la ora asta...
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 8:17 am

neatza. puii mei, nu mai e ca pe vremea mea. au inceput sa posteze lutze pe clasa muncitoare, fara CV, fara invitatie, aliosha nu taie, voi dormiti, io ieri conced.

restu' unde puii mei sa postez mah cata, s-a infestat si cm, gamiash.

noroc ca nu ma nervez.

nu mai sunt mah threadurile alea cacatoare cu ghiuluri deschise?
nu mai au lulii unde sa etaleze bijuurili?

bai bone daca ai stii ce mi-ai dat alaltaieri de scotoceala pe net cu piesa aia :D
don't ever do this to me ;D
btw, satz iei cd cu cantrell de la SOD, e marfa, l-am ascultat io azi noapte.
gaga

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 9:27 am

neata.stop.la munca.stop.treaba multa.stop.ciuciu bani.stop.astept bonechina.stop.
SOD

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 10:14 am

neatza tuturor!
Ma scuzati, nu stiam ca trebuie sa imi prezint CV-ul. am sa il prezint acum, scuze pt intarziere.

Curriculum Vitae
Nume : Alina D.

Data nasterii : 23.12.1982

Domiciliu stabil: localitatea Corabia, judetz Olt

Domiciliu flotant: nu am

Telefon: xxxxxxxxxx

Email adress: alina_mioara@yahoo.com

Starea civila: necasatorita

Studii:
~ Scoala primara nr. 3, Corabia,Olt - 1989-1993
~ Scoala generala nr. 3, Corabia,Olt - 1993-1997
~ Colegiul National "Fratii Buzesti", Craiova,Dolj - 1997-2001
~ Facultatea de Stiinte Economice, Univ. Craiova - 2001-prezent

Cunostinte:
~ Operare: MS-DOS, MS-Windows 9x&ME, MS-Windows 2k&XP;
~ Limbi straine: engleza si franceza - avansat; spaniola si italiana - mediu
~ Birotica: Microsoft Office
~ cunostinte avansate in domeniul advertising-ului si publicitatii

Aptitudini: adaptabilitate rapida la mediul de lucru, integrare rapida in mediul social

Pasiuni: lectura, muzica, calatorii, internet

Doresc sa ma angajez pentru: castigarea experientei prin lucrul intr-o echipa tanara si dinamica, senzatia de "integrare in viata".

Din martie 2002, fac advertising pt o firma straina cu reprezentanta in Romania, ma ocup de barter intre anumite site-uri de pe internet si mai fac si unele studii de imagine.

PS: puteti sa imi spuneti unde sunt CV-urile voastre? ca vreau si eu sa le vad!
:yD :yD
btw, dana, de unde fac rost de invitatie ca sa postez aici? :)
Hera
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 10:39 am

Initial trimis de Hera
btw, dana, de unde fac rost de invitatie ca sa postez aici? :)

faci orice pt. a te remarca? raman la parerea fotografiei pe portal.

vezi prima pagina cand am infiintat threadul.
singurul fara CV e zoso zis si vali, io ii stergeam mesajele (de bagare in seama ca si ale altora), aliosha e mai milos.
gaga

Re: CLASA MUNCITOARE (part II)

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 10:53 am

Initial trimis de dana
ACEST THREAD ESTE DESCHIS PENTRU CA OAMENII MUNCII, INTRE DOUA PROGRAMELE SA SE POATA INTREBA DE SANATATE.

Oameni ai muncii considerati, alesi si selectionati:

[B]DANA
onk
rolf
aphextwinz
dragosh PR

momentan, ii uram bun venit celui mai nou membru, dragosh PR [/B]

oamenii muncii... intru in aceasta categorie
nu sunt in lista ta, dar nu eram pe forum ,pe timpul acela.mai tarziu au mai venit si altii,precum Sod, eyewithness,as xxl, k-gula,etc. chiar ti-au cerut tie voie in prealabil? sau criteriile celor care posteaza tin de faptul daca tu agreezi sau nu persoana respectiva? cum adik ma bag in seama? atunci toti postati ca sa va bagati in seama! pana sa zici ca am venit aici nepoftita, nu am bagat decat un post care nu e deloc bagare in seama. nu are voie omu' sa mai salute si sa intrebe de sanatate? dupa ce sa trebuie sa respect regulamentul forumului, trebuie sa iti respect si regulile tale? sau ale cui or mai fi? de ce in momentul in care postez pe un thread nou pt mine, o iei ca pe o bagare in seama? nu exista regula de a-ti alege de la inceput x si y threaduri si sa postezi numai pe alea.
de ce eshti mereu ironica? de ce vrei neaparat sa demonstrezi ca eshti mai sus ca mine? ti-am inteles punctul de vedere, nu mai repeta ca devii patetica ! lasa moderatorul sa decida el daca am fost sau nu offtopic sau daca nu am ce cauta aici.
Hera
Junior Member

Mesajde b0nechina » Joi Oct 10, 2002 11:02 am

Mneata!

SOD, o sa trec cat de curand, da' inca stranut si tusesc precum magaru', ma feresc cat pot de oameni, chiar nu vreau sa spread the disease prin tot orashu'.

Dana... scuzati inca o data, chiar am stat pe ganduri daca sa schimb numele piesei, sa nu te induc in eroare, da' asa mi-o fo' o leeeneeee.... incerc sa nu mai fac. :silly:

Nice fucking thread! Simt elan pionieresc in aer, cand ne apucam de strans castane? Plantam si zorele?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde eyewitness » Joi Oct 10, 2002 11:17 am

Initial trimis de b0nechina

Nice fucking thread! Simt elan pionieresc in aer, cand ne apucam de strans castane? Plantam si zorele?

ce elan pionieresc...io o simt ca linistea dinaintea furtunii...
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 11:41 am

neatza bone, no problem, asa mai misca si neuronul meu :)
da sa nu mai faci...

eyewitness, nush ce simti tu ca pe mine ma umfla rasul, go for it, io am gagautzii pe ignore, crezi ca stau sa povestesc tuturor istoria clasei muncitoare (de la rockmania pana in prezent?)
bleah ... forget about it ...

ti-am inteles punctul de vedere, nu mai repeta ca devii patetica

sa moara tzak si pak? vrea cineva sa vada PM-uri patetice trimise de unele persoane unori purtatori de sex puternic? adica nu, ca n-am de ce. [intrebare retorica si impersonala]
gaga

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 11:42 am

he,he,he,he! iese caft intre fetitze! merg 500.000 pe dana ca e mai antrenata!

eyewitness,chef e si maine ma!daca vrei sa vii,zi si se rezolva cu bautura cu vierme!sau vrei cu soparla sau hiena? :D
SOD

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 11:44 am

SOD, gresesti, io m-am retras din competitii de-astea... asa ca pariaza p'ai de se baga in seama cu unii de-i baga in zeama :D
Ti-a cazut Hustleru' din mana?
gaga

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 11:53 am

Bleah!danone,ce ai ma?ai trecut la adventisti?cad despre subtilitate,ce sa mai zic?esti subtila rau!he,he,he!
iar cu Hustlerul,doamne fereste!cele mai bune articole mi le tatuez pe piept,ca sa le am tot timpul cu mine! :D
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Oct 10, 2002 11:56 am

Initial trimis de SOD

eyewitness,chef e si maine ma!daca vrei sa vii,zi si se rezolva cu bautura cu vierme!sau vrei cu soparla sau hiena? :D

bai sod-ule aia ii omida(gussano) si ii numa in mezcal care distilat da in tequila. tequila n-are viermi,omizi si alte alea asa sa nu-mi propui vreo posirca cu vierme ca nu-i adevarata ,si-o scuip. si zici de backstage isn't it?

io merg pe her-utza 100$ ca-i din corabia ,vaporeanca vanjoasa...n-ai vazut ba ce cv are ?
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 12:04 pm

da ma,de backstage spui!
iar cu caftul,vezi ca te arzi!o fi ea din neam de marinar,da nu are antrenament.pai sa o vezi pe dana cum face la flic flacuri,spagaturi pe doo scaune,cum da cu pumnu' de se rupe sacul de box,sa vezi ce tehnica stapaneste,mama,mama!si are si o lovitura de cap napraznica!
SOD

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 12:12 pm

SOD, stai mah linistit ca nu esti singuru' :D asa ca is subtila... de ce o fi desfiintat aia de matrimo?

Si lovesc cu capu daca am in ce, nu in gol, mai bine il umplu de carte. Si nu e de adventism... citeste pe literatura :D

eyewitness, nutz iese, instigator prichindel ce imi eshti :j

tequila? cand? cum? unde?
gaga

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 12:16 pm

bre Danone Cremoso,io am mai zis si ieri sau alaltaieri lu Onkoasa.daca ai ceva de zis,zi si gata!lasa draq subtilitatile,ca-s mai din topor eu.
tequila maine,daca veniti!sau campari orange,sau ginuri si vodci tonice!
SOD

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 12:21 pm

ehh, sod, eu nu sunt asha flexibila ca sa rup, sa indoi , sa sparg :p

ps; in curand voi parasi acest thread nou si interesant pt mine , voi pleca acasa, programul de lucru se apropie de sfarsit. dar revin maine! aaa, daca nu as avea febra m-as apuca de antrenament ! ;)
Hera
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 12:31 pm

Initial trimis de SOD
bre Danone Cremoso,io am mai zis si ieri sau alaltaieri lu Onkoasa.daca ai ceva de zis,zi si gata!lasa draq subtilitatile,ca-s mai din topor eu.
tequila maine,daca veniti!sau campari orange,sau ginuri si vodci tonice!

nu am mah, nu am nica, trebia sa zic si io ceva impersonal la un atac la persoana si aia mi-a venit datorita faptului ca detin niste informatii din dedesubturi forumiste. na, te-am bagat in ceatza? ;D

poi maine nu e phoenixu? nu mereti la phoenix? sau dupe...
gaga

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 12:36 pm

nu mai poate omu' sa castige un banut cinstit in tara asta!pai ce ai vrea sa fac?sa ies la drumu' mare si sa dau in cap la cetateni?da ce-s eu?bandit?haiduc?sau sunt?sa duc nitel la moaca cu Robin Hood !

mah,dupe fionix,poate faceti o halta pe la mine,ca sa ne imbatam infiorator,nu de alta!si ia-l si pe ochisor asta,ca i-am pregatit neste coropisnite intr-o sticla de saniuta! :D
SOD

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 1:12 pm

am vrut a zice ca aduci cu un erou celebru. ma gandeam la quasimodo mai degraba, da daca zici tu robin hood.

cum zicea hoisan "patronezi dano, patronezi" io sa-i adun? ochishor sa ne adune ca e mai mare :D
oicum sigur io si onk si kick mergem, de rest abar n-am
gaga

Mesajde SOD » Joi Oct 10, 2002 1:26 pm

quasimodo ma?bine ca nu aduc a pitic din Twin Peaks.
a dracu sa fiu daca nu ma enervezi de nervi de-mi perd coerenta de gandire libertina in perspectiva de viitor a unei betii!
SOD

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 1:45 pm

nu mah pitic. stiu io unu care aduce cu Bob ala din tu-i in pix, ala cu par mai lung ashe de aparea cand nu te asteptai...

iar betie mah? nu vazusi ca ieri nu am ajuns la munci? ai crezut ca-s bolnava?
asa ca o sa te enervez la nervi dupa dezintoxicare si dezalcoolizare.. adica azi promit sa nu biau bere... (cat timp pot edita mesaju asta? :j)

eyewitness nu zice nica, vaz ca spioneaza threadu in care vrea sa se omoare decret :D
gaga

Mesajde as xxl » Joi Oct 10, 2002 2:09 pm

buna dimineata. din motive de betie (da sa nu jiceti la sef) mi-am inceput munca pe ziua de azi la ezact orele 14.56 . si ce biiiinne e!
hero, ce te iai fai fata de siviu meu? vezi ca-i pe la pajina 13. ar fi fost ghine sa cetesti tot threadu' inainte sa dai cu gura.
si asa, ej buna la windoz 2000 ? ia spune cum se face o tabela de rutari pe un server local ?
maciuci©
as xxl

Mesajde eyewitness » Joi Oct 10, 2002 2:11 pm

Initial trimis de dana

eyewitness nu zice nica, vaz ca spioneaza threadu in care vrea sa se omoare decret :D

ochila e cu ochii pe voi sa nu faceti frun pas gresit adica sa nu va trotilati fara mine. si daca imi da sod un tnt din ala de care a zis mai bine vin cu verdele de paris de-acasa

da mai normal ca urmaresc threadu ala ...da ala coltu si cade magareata pe mine ca cica io l-am indrumat. mi-e inima cat un purice. nici nu stiti ce drama traiesc...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare