C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatza, shi ce?:)
mai leiter: deci eontzeleg ca az e vineri de disparuratz totz! deci maine-i uichend? uraaaa!
mai leiter: deci eontzeleg ca az e vineri de disparuratz totz! deci maine-i uichend? uraaaa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file , matinalu are program de gravide ca fu insarcinat de ieri cu uaresice chestii deci la el nu se pune. noi suntem pe baricade si deo parte si de cealalta a iei.
va pregatesc concurs rebus pe literatura asa ca aveti grije ca premiile ie de doo sute euroi
va pregatesc concurs rebus pe literatura asa ca aveti grije ca premiile ie de doo sute euroi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone se lucreaza ,curg transpiratiile pe mine, nadusesc ,ma strofoc ,deja neuronu se mai tine intrun fir de ata si da sa cada ca caut formula ideala de concurs sa nu trebuiasca so schimb pe parcurs. il mai bat la cap pe carturaru ca si asa freaca menta la fabrica ca nui merje raboteza si sper sa ies cu ceva calumea
-

nui merge pe draq, lui totimpui merje ceva de phootut timpu'
se prevede un viitor intersant pe fc, mai am si eu un user cu subect bomba da-l tziu pt marea surpriza, don't go away, will be another cartoon (c.woody)
se prevede un viitor intersant pe fc, mai am si eu un user cu subect bomba da-l tziu pt marea surpriza, don't go away, will be another cartoon (c.woody)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cuacavete pai se aude de mai multe ori parole cel putin asa zice duamna dalida care creca ca se balbaie saraca
danone lu cuacavete ii facem o legenda separat in atasament
danone lu cuacavete ii facem o legenda separat in atasament
-

neatza scrie:deci cred ca ie totz homosesuali acilea
mai da tu multe idei si poate vad maine-poimaine in loc de "clasa muncitoare rockerista, subiect exclusivist" ceva de genu "clasa muncitoare homosesuala, subiect exclusivist "
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ba...ce se mai aude cu privatu ala ba!!! si bulanjiu de neatza o plecat
mai is duar 2 ore si ma car...si orele nu mai trecea...
stie careva cum sa zice in franceza la tuti mortii matii?
mai is duar 2 ore si ma car...si orele nu mai trecea...
stie careva cum sa zice in franceza la tuti mortii matii?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
huooooo danone vati vandut fofourile la omniasig
noi nu suntem pari si ca paru, da?
noi nu suntem pari si ca paru, da?
-

bre danonino, cu riscu de a parea opscen(ceea ce shi vreau), io zic ca noi n-om fi pari, da` macar ca paru tot om fi!
de fapt eo am venit sa va zic ca-mi reveni netu de unde fuse dus shi ca mai am putzin shi ma duc la o shedintza care se va transforma in uareshceva de cre ca iara voi fi groggy dimineatza zilei de joi care vine maine!
deci pa-pa in avans!
vaz ca shi aiu fu peaceeash lungime de unda, numa ca mie-mi mai veni o idee, shi anume ca indiferent catz suntem , suntem pari, ca la nevoie cuacavetele se divide shi e ok!
pa
de fapt eo am venit sa va zic ca-mi reveni netu de unde fuse dus shi ca mai am putzin shi ma duc la o shedintza care se va transforma in uareshceva de cre ca iara voi fi groggy dimineatza zilei de joi care vine maine!
deci pa-pa in avans!
vaz ca shi aiu fu peaceeash lungime de unda, numa ca mie-mi mai veni o idee, shi anume ca indiferent catz suntem , suntem pari, ca la nevoie cuacavetele se divide shi e ok!
pa
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

cuacavete nu te fofila cu paru de pe cap si cu paru gen aracu (si spre informarea ta ,daca ai relua unele subiecte mai vechi ai optserva ca moshu si paru meu si a lu sod is vechi cunostinte) ci zi-ne unde dai maine berea. aud?
-

eomi tocesc mainile cu deshtele aferente ca sa va ieduc si foi numa pe opscenitatz o tzinetz, ratz ai draq de homosesuali...
cuacravetele ie sin iechipa nuastra cai asexuat, ceia ce ie mai bine decat sa fie indivizibil.
eo mac la o tzigara cam obosit
cuacravetele ie sin iechipa nuastra cai asexuat, ceia ce ie mai bine decat sa fie indivizibil.
eo mac la o tzigara cam obosit
- gaga
aiule: berea n-o dau maine ca n-am de ce...
OMosecsualilor!
(si spre informarea ta ,daca ai relua unele subiecte mai vechi ai optserva ca moshu si paru meu si a lu sod is vechi cunostinte)
OMosecsualilor!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

OMosecsualilor!
mwoaaaaaaaaaaa ce jicnire, io nu iash permite
gfsdj: iote cesh dau aia pe sport: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=5927

- gaga
cand ie vorba de om ioi permit. primu futai nu se uita
danone baji cumva intrigarai sau mi se pare?
wuittpuyt: pai ie la sporturi americane ce vrei? nau iei sportu cu cine scuipa mai departe?
danone baji cumva intrigarai sau mi se pare?
wuittpuyt: pai ie la sporturi americane ce vrei? nau iei sportu cu cine scuipa mai departe?
-

bag intrigari, nu ti se pare normal? la minen fabrica ie si departament de instigatori si munu de instigatzi, brava la iel, sa prins.
auz da ala de a postat aia isi ia ban, eo tre sami dau eo mie ban acu? :con:
auz da ala de a postat aia isi ia ban, eo tre sami dau eo mie ban acu? :con:
- gaga
care mai iesti si care nu mai iesti?
matinalu are deja inundatii acasa, ia ajuns jimbimu la glezne daca nu activeaza sorbu o sal inghita jimbimu de tot
danone ban nu da un avertisment io mias da in locu tau macar asa de ochii lumii sa par impartial
matinalu are deja inundatii acasa, ia ajuns jimbimu la glezne daca nu activeaza sorbu o sal inghita jimbimu de tot
danone ban nu da un avertisment io mias da in locu tau macar asa de ochii lumii sa par impartial

-

cica ma duc sa ma delectez cu neste pept pui _ ciumpercute si cu bere (nu cu vin cum ii zisai danei). deci ie bine..
va las si io cu traditionalu PA mancavas
va las si io cu traditionalu PA mancavas
-

eo mai sunt da-n CURand plec ca sa vaz niste uoameni care cica canta jazzu vietzii, va zic eo maine dei asha, iar de nu, nu-i bai, oricand o bere RC si ieftena ie binevenita.
deci va tratez sio cu tradetzonalul sauzim de mai bine si maine de concursu lu aiu
deci va tratez sio cu tradetzonalul sauzim de mai bine si maine de concursu lu aiu
- gaga
ser`us la uorkerii care estetz pe baricadele vietzii!
deci eo eri am avut o zi uscata dpdv alcool care n-am beut nimik in afara de apa, numa o cana cu lapte asara, da` aia nu se pune!:)
danonino, apropo de jazz shi facand o legatura cu bluesul, l-ai vazut pe agheu vainbergher la gala asara? zicia iel ca jazzu shi bluesu nu se poate canta in romana!
alceva ce-am mai vazut io aseara pe teveu shi-mi placu mult fu "Malena", pe ecibio!
sunt dezamagit! nici jurnalele nu mai sunt ce-au fost!
deci eo eri am avut o zi uscata dpdv alcool care n-am beut nimik in afara de apa, numa o cana cu lapte asara, da` aia nu se pune!:)
danonino, apropo de jazz shi facand o legatura cu bluesul, l-ai vazut pe agheu vainbergher la gala asara? zicia iel ca jazzu shi bluesu nu se poate canta in romana!
alceva ce-am mai vazut io aseara pe teveu shi-mi placu mult fu "Malena", pe ecibio!
sunt dezamagit! nici jurnalele nu mai sunt ce-au fost!
-

bondiminee munciteuri,
az ieream fericit sa sunt matinal tare la bioro da uite ca filu si domnu cuacavete m-ia luato inainte.
Ashea-i file, a fost superb Malena, az la 23.20 pe eicibio e Waking Life, care dupa spusele matinalului e de la mama lui
In alta ordine de idei, datziva shi voi cu parerea: Zic io pe aberatzia zilei: "Ieu de egzenplu lucrez pt o firma din Canada ce apartine unui roman (Nu, firma nu e din categoria SO-HO), care n-a prajit chiftele si nici n-a impins carucioare."
Si dormica zice: "Bassu scuzele de rigoare sunt necesare nu stiam ca esti si tu ... demigrant(pardon emigrant). "
M-am ecsprimat ieu aiurea? Ce nu pot lucra de aci pt o firma canadeza??
Ba, l-o chema pe primaru nostru Klaus Johannis da ultma data cand m-am uitat pe harta satu meu era in Ro.
az ieream fericit sa sunt matinal tare la bioro da uite ca filu si domnu cuacavete m-ia luato inainte.
Ashea-i file, a fost superb Malena, az la 23.20 pe eicibio e Waking Life, care dupa spusele matinalului e de la mama lui
In alta ordine de idei, datziva shi voi cu parerea: Zic io pe aberatzia zilei: "Ieu de egzenplu lucrez pt o firma din Canada ce apartine unui roman (Nu, firma nu e din categoria SO-HO), care n-a prajit chiftele si nici n-a impins carucioare."
Si dormica zice: "Bassu scuzele de rigoare sunt necesare nu stiam ca esti si tu ... demigrant(pardon emigrant). "
M-am ecsprimat ieu aiurea? Ce nu pot lucra de aci pt o firma canadeza??
Ba, l-o chema pe primaru nostru Klaus Johannis da ultma data cand m-am uitat pe harta satu meu era in Ro.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bre asta ma gandeam si io: Bre al draq bassu asta, vine panan bucuresti-ungaria(pardon romania) la un concert, ca io nu eram beat sa visez asta
sa nu mai zic ca si io vreau sa plec sa imping ciftele si sa prajesc carucioare...
aiu? neatza? danone? parmalat?
sa nu mai zic ca si io vreau sa plec sa imping ciftele si sa prajesc carucioare...
aiu? neatza? danone? parmalat?
-