C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
apropou danone: deci am visat aznuapte ca a murit Araya shi ca lau loat vocal pe un preten dal meu din brashov care nici macar nui place slayer. stricase tuata trupa: incepusera sa aiba dans de scena ca becstritboiz shi ale alea. mam trezit in transpiratzii in momentu in care lam vazut pe tata king cu cateo floricica de primavara in varfu fiecarui cui de la bratzara aia do purta iel pe vremuri. deci najpa!
tu ce vroiai sa zici de slayer?
tu ce vroiai sa zici de slayer?
-

neatza - Mesaje: 5820
-

da, eu muncesc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bine, tu muncesht, da restu? unte ie restu?
shi ceo face ma aiu acolo singur? leo fi schinbat la aia numele la capitala in Beijing 2000 ca sa sa simta mai apruape de casa?
shi ceo face ma aiu acolo singur? leo fi schinbat la aia numele la capitala in Beijing 2000 ca sa sa simta mai apruape de casa?
-

ceilanti (nu restu, da?) cre ca ie la zarzarica ca da de baut azi ca ie ziua lui.
ANTI
-

eo am fost la masa adeka ciorba burta, ciorba fasole, salata cu porumb shi mazline si tofelu, pept pui gratinat, pulpa pui (cica) haiduceasca, pulpa porcului la tava si nejte beri, circa 6 (parca). nush cat a costat ca io am chiemat nota siam fugit.
aia cu deci da sleier ie o puanta scuasa de un trupet, itz povestesc eo.
neatzule, matale nu dai un martzishor de hamei ca altzi uameni buni?
aia cu deci da sleier ie o puanta scuasa de un trupet, itz povestesc eo.
neatzule, matale nu dai un martzishor de hamei ca altzi uameni buni?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

nu! deci in nici un caz! care cat am bolintinu la mine, nu fac nimica. cum lam loat, cum ma shutesc spre casa shi mancui cu trei zavuare.
baicsule, cant itz mai vine chefu sa faci vro gluma, anuntzane shi pe noi ca sa nu te faci dracu de cacao cand razi numa tu.
baicsule, cant itz mai vine chefu sa faci vro gluma, anuntzane shi pe noi ca sa nu te faci dracu de cacao cand razi numa tu.
-

nu te mai asta atata pe tine care este. las ca bem noi shi berea ceea, da nu az, ca am treaba. care tot cu beuta care trebe sai dau de beut lu omu care ma ajutat cu bolintinu cu nejte acte care beleam care este daca nu erea iel. deci ma duc sa care este.
-

ashea ma jtii tu pe mine? chitroz? multzam! tot cea fost intre noi sa terminat! sam dai riplai la meluri innapoi!
apropou: am facut sancbeta o varza a la cluji, de salivez shacuma. cant o facea maicamea, baza erea varza. acu, cam facuto eo, baza a fost tot varza, decat ca mult mai putzina shi restu a fost carne cu slana afumata la greu. deci o cincime varza pe fundu la oala, trei cincimi carne toc. + slan. af. shi inca o cincime varza pe dasupra + muuuulta smantana. mai am shi az.
apropou: am facut sancbeta o varza a la cluji, de salivez shacuma. cant o facea maicamea, baza erea varza. acu, cam facuto eo, baza a fost tot varza, decat ca mult mai putzina shi restu a fost carne cu slana afumata la greu. deci o cincime varza pe fundu la oala, trei cincimi carne toc. + slan. af. shi inca o cincime varza pe dasupra + muuuulta smantana. mai am shi az.
-

ie buna aia cum zici tu, da eo shtiam ca varsa aia ie cu carne tocata si are gust mai mult de sarmai.
auz, da nu tie frica de colesterol?
nutz dau nica inapoi pana nu se pronuntza difortzu oficial, asa sa stii
auz, da nu tie frica de colesterol?
nutz dau nica inapoi pana nu se pronuntza difortzu oficial, asa sa stii
- gaga
pai cu carne tocata, da decat ca atuncia cant calesht varza, arunci inauntru shi nejte mai multa slana afumata, iar cant calesht ciapa cu orezu care ca sa amestici cu carnea tocata, lafel in loc de uilei, pui tot slana afumata, mai multa ashea ca sa fie.
shi nu prea are gust de sarmale, care ie mult mai buna ca bagi la cuptor shi se rmenesjte varza aia de dasupra shi senmoaie aia de didisupt... o feerie gastronomica ca sa zica ashea.
unii baga smantana inca dinainte so bage la cuptior, da eo am lasat asta dupe cam place ca sonnec in fanfurie.
de mare angajament!
am comiso... ma duc la o tzigare.
shi nu prea are gust de sarmale, care ie mult mai buna ca bagi la cuptor shi se rmenesjte varza aia de dasupra shi senmoaie aia de didisupt... o feerie gastronomica ca sa zica ashea.
unii baga smantana inca dinainte so bage la cuptior, da eo am lasat asta dupe cam place ca sonnec in fanfurie.
de mare angajament!
am comiso... ma duc la o tzigare.
-

shtiu cum zici tu, da tot seamana unpic ca sarmalili.
da eo tot nu pricep de ce nu tie frica de colesterol? la testu ala care zicea cat mai ai de trait, ai scris acolosha ce mananci?
eo uichendu asta mai mult pe pizza mam tzinut, vai de capu meu. si cartofi prashitz.
ba nu, am facut si chiftele marinate. parca.
nush cum de trece asha repede uichendu asta ca nu apuc nici sal simt.
deci da, ma duc sio la tzigara si cand mantorc sa imi zici de c nu tie frica de colesterol
da eo tot nu pricep de ce nu tie frica de colesterol? la testu ala care zicea cat mai ai de trait, ai scris acolosha ce mananci?
eo uichendu asta mai mult pe pizza mam tzinut, vai de capu meu. si cartofi prashitz.
ba nu, am facut si chiftele marinate. parca.
nush cum de trece asha repede uichendu asta ca nu apuc nici sal simt.
deci da, ma duc sio la tzigara si cand mantorc sa imi zici de c nu tie frica de colesterol
- gaga
deci nu me frica de coloestreoloeneol sau cum se zice. ma uitam laomomendat la un pseudocumentar despre ce face vedetele in scop ca sah intretzina abdumenu. deci facea ezercitz shi diete pe baza de furaje.
eo, fiind alergic la vitamine, fac numan uichend o dieta stricta pe baza de carne shi alte asemenea.
eo, fiind alergic la vitamine, fac numan uichend o dieta stricta pe baza de carne shi alte asemenea.
-

si femeile de la mine din firma face diete d'astea si se duc la sala de fortza da oricat sar fortza tot grase ieste. io naj putea sa incerc sa renuntz la burtica de bere, dupe atatzia ani petrecutz impreuna, duamne fereshte.
si cand ziceai ca dai berea aia? cand vine aiu merem la beblioteca?
si cand ziceai ca dai berea aia? cand vine aiu merem la beblioteca?
- gaga
-

ora15:19 plus 6 ore egal ora21:19. deci dana nu pleaca de la munca inainte de noo si noojpe piem.
ANTI
-

se ia ore intregi deci 15+6 = ora 21 fics si danone are net siacasa si peste tot, nu tre sa stea la munCA CA la munca nu ie foie sa bei beri si deci nu.
defapt deci da, slayer.
defapt deci da, slayer.
- gaga
auzitz? da eo de ce mai stau?
aaaa.... sunt in tinpu programului? cacat!
breeee... voi atz vazut cea comiso din nou Odorizantul Mecanism la faza cu oscarurile? ie in top pe lan
aaaa.... sunt in tinpu programului? cacat!
breeee... voi atz vazut cea comiso din nou Odorizantul Mecanism la faza cu oscarurile? ie in top pe lan
-

-

ba are cum ca ie admin.
LOLZ de LOLZ, nu creca sesizeaza oxteolonia aia sau ce zici tu acolosha ;D
inloc sa scotz omu din ciatza il afunzi mai dihai ca pe cel cu falca in miezu londrei.
fiudj: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=236532#post236532
da pasta no vazushi? cum zice unii la jurnale ca se duce iei la en-grois?
cacator
LOLZ de LOLZ, nu creca sesizeaza oxteolonia aia sau ce zici tu acolosha ;D
inloc sa scotz omu din ciatza il afunzi mai dihai ca pe cel cu falca in miezu londrei.
fiudj: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=236532#post236532
da pasta no vazushi? cum zice unii la jurnale ca se duce iei la en-grois?
cacator
- gaga
bai ce lene ma pocnit!
unte atz plecat bre? deci ezista doo variante de raspuns:
or tuata lumea muncejte shatuncia nu ie pacilea
or tuata lumea nu muncejte shatuncia nu ie pacilea.
unte atz plecat bre? deci ezista doo variante de raspuns:
or tuata lumea muncejte shatuncia nu ie pacilea
or tuata lumea nu muncejte shatuncia nu ie pacilea.
-

io nu muncesc, imi fac flote, uite daca eshti curios (stiu ca nu eshti) am 4 planete si 6 flote.
pe planetele mele le chiama: home planet, my ass, hamburger si burrito
pe flote le chiama Schnitzel, Hot Dog, Tacos, Fajitas, Frigate3, Big Mac, Frigate2 si Frigate7 .
vezi ce interesant? si mam aliat cu un neamtz ca sai dau la cap lu un nene rau care vrea sa ne ia planetele. vezi cate se pot face intro zi de munca in afara de munca?
pe planetele mele le chiama: home planet, my ass, hamburger si burrito
pe flote le chiama Schnitzel, Hot Dog, Tacos, Fajitas, Frigate3, Big Mac, Frigate2 si Frigate7 .
vezi ce interesant? si mam aliat cu un neamtz ca sai dau la cap lu un nene rau care vrea sa ne ia planetele. vezi cate se pot face intro zi de munca in afara de munca?
- gaga