C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ba io am avut o discutie in prealabil sau in contradictoriu nu mai stiu cu neste becsi...si cred ca le-am lamurit cum sta treaba
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ba sa stii ca am dus si mai multe. am fost odata in carefura si am dus treij de beri din magazin pana la tacsi...si am si martori.
jtiti ce opservai, ca e unii care vrea sa faca secs cu mine. da pe mine numantrebara deloc...uameni bulanjii
jtiti ce opservai, ca e unii care vrea sa faca secs cu mine. da pe mine numantrebara deloc...uameni bulanjii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
am plecat la nejte chestii de foc.
pa
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=236718#post236718
neatza la uameni si ca cadou de 2 martie acest post cacator, ai o zi magnifica sa avetz
neatza la uameni si ca cadou de 2 martie acest post cacator, ai o zi magnifica sa avetz
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mdeah! savetz o zi beton, nu ca a mea, care a inceput cu o incizie in pleoapa care se infectase, motiv de libsa eri, shi continua cu ninsoare ca-n basme afara!
deci opserv ca vatz dicstrat de zua care-a fost eri!
deci opserv ca vatz dicstrat de zua care-a fost eri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
dap, distract, az mai putzin ca ienchidere de luna si tre pregatite o multzimeeeeeeee de prostii in enteresu companieie. dar am spor ca maine poimaine vene aiu cu permisu de beblioteca ca nam mai cetit de mult o halba doo.
- gaga
bre danone, da` cum ie in multinatzionalele astea de are iele inchiderea de luna inca din 2 ale lunii care este?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

neatza - Mesaje: 5820
ce faci corcodushe? de ce nu iesht la gaiesht?
alegf: sunt pe lista de prieten a lu dornea. yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alegf: sunt pe lista de prieten a lu dornea. yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-

neatza - Mesaje: 5820
neatza, felicitari! facand o paralela cu aurolacu, amu tu ejti vasilele lu dornea! te-ai scos!
-

gaitzi, juvaminizaravatz sa va juvaminizatz.
bah pe cine credetz ca am gasit io pe un alt forum, povestind de kant si hegel? avetz dreptu la oncercare si cine gresheshte sa fie juvaminizat. amin
bah pe cine credetz ca am gasit io pe un alt forum, povestind de kant si hegel? avetz dreptu la oncercare si cine gresheshte sa fie juvaminizat. amin
- gaga
sa fie alteregou lu kierkegaard, alias dornegaard?
puate sunt in eroare, da` io ashea-l simt pe baietu aiesta!
puate sunt in eroare, da` io ashea-l simt pe baietu aiesta!
-

animaloo, ejti sau dormi? ia uite ceam gasit ca zice prietenu tau:
LOL de LOL!
imi dadea mie asha impresia ca e cam ciudat baiatu. shi ia spune, mai e prietenu tau? 
thor scrie:EU unu nu m-as culca cu Vallo
LOL de LOL!
imi dadea mie asha impresia ca e cam ciudat baiatu. shi ia spune, mai e prietenu tau? 
-

nocturna - Mesaje: 8725
ntz, naituish are juma de bila deci nu dormea deci da ...
si tot acolosha am gasit muulte "discutzii" cu copy/paste de pe acilea luat de unii care se simtzeau in sigurantza acolosha sa ia ce zice un carturar sau altu si sa-si atribuie o intelojentza sau o cultura care no sa ajunga nici la a zecea generatzie in fameliile lor.
nam eo vreme acu sa caut tot maclavaisu acolosha da ie cacator.
si nu ie OM ie Gabriel ... ;D
si tot acolosha am gasit muulte "discutzii" cu copy/paste de pe acilea luat de unii care se simtzeau in sigurantza acolosha sa ia ce zice un carturar sau altu si sa-si atribuie o intelojentza sau o cultura care no sa ajunga nici la a zecea generatzie in fameliile lor.
nam eo vreme acu sa caut tot maclavaisu acolosha da ie cacator.
si nu ie OM ie Gabriel ... ;D
- gaga
buna ziua
torque sau cum s-o numi film de cacat (NU VA DUCE-TI)
ma duc la munca
pa
torque sau cum s-o numi film de cacat (NU VA DUCE-TI)
ma duc la munca
pa
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117