C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
paienjene, stiu mah forma ta macsima, daca dai raspunsuri ori le dai la o ora dupe ce se termina concursu' ori n-au nici o legatura cu definitziile. desi la partea a doua te bate pijcheshu, iel ie cacator la fazele alea.
io fa rog sa fa purtaz cuviinciuos az, ca sa nu ma mai rad, ca am circa 6 shefi in buro care zghiara si arata cu dejtele intrun laptop si zic tofelu de chestii pe care io nu le pricep, cifre, meiluri, iote domle ca se fac ca mai si muncesc.
naie, io zic asha, cand ie ore de program la munca (vorba vine) sa fie orele plectiselii. cand nu muncim sa fie orele veseliei romanesti si mondialo internatzionale
io fa rog sa fa purtaz cuviinciuos az, ca sa nu ma mai rad, ca am circa 6 shefi in buro care zghiara si arata cu dejtele intrun laptop si zic tofelu de chestii pe care io nu le pricep, cifre, meiluri, iote domle ca se fac ca mai si muncesc.
naie, io zic asha, cand ie ore de program la munca (vorba vine) sa fie orele plectiselii. cand nu muncim sa fie orele veseliei romanesti si mondialo internatzionale
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aiule baga si tu pe la trei jumate rebusu vietii...acu sta sefu langa mine si probabil ca nu o sa creaza ca rebusu e vro matrice care are legatura cu brogramarea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ba baga acu' sa scapam de animal! ca paianshenu ie varaza si ai mei shefi plecara
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
danone*, The Spider, animaloo
afex, otzuleeee
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
danone*, The Spider, animaloo
afex, otzuleeee
- gaga
ma duale burtica de cat am mancat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
danone, cu dileiu de rigoare care este, finca nu-l pot face sa nu mai fie, te anuntz ca sunt de acord cu amendamentu tau, care scapa pintre degetele legiuitorului! deci ramane cum au stabilit altzii, macar vou avetz repusu...

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danone, lasa prostiile si treci imediat la rebus! eeeeiiii firar sa fie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone , ia bre d-aici sa te pishi pe tine
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=244994&postcount=927
vezi bre ce studiaza lumea la scoli?
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=244994&postcount=927
vezi bre ce studiaza lumea la scoli?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
LOL bah aiule, LOL de LOL, nu apucai sa vaz, concentrata cu rebusu vietzii ca o anumita persuana a continuat discutzia, nush de ce va incrancenatz sa pretindetz un simtz al omorului acolo unde nu se puate...
anemale, lasa ca faci un folbal sitz revii, pe mine ma scos rebusachele din soamne, ma nerveaza ca dupe ce se termina ma ia cu durere de cap
anemale, lasa ca faci un folbal sitz revii, pe mine ma scos rebusachele din soamne, ma nerveaza ca dupe ce se termina ma ia cu durere de cap

- gaga
dana, sa stii ca un fotbal mar scula din morti...da pe vremea asta, bipu
merluciu: stie careva cat costa o casca pentru tel. fix si de pe unde pot procura una?
merluciu: stie careva cat costa o casca pentru tel. fix si de pe unde pot procura una?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci acestea find esprimate, eo va urez un calduros haipa shi ma indrept vertiginos spre o biblioteca sa rezolv oarece trebi.
-

neatza - Mesaje: 5820
deci pa sh-un dilei cu intarziere calduros la care mai suntetz! vedetz de trajetz obloanele pe rooftop, ca s-anuntza ploae(nu maria!)
pe maine!
pe maine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

asa, ma, asa, plecati cu totii. ratzeainecuratului.
aiule, maine studiem si noi ceva?
aiule, NU UITA SA ITI SCHIMBI SEMNATURA DA? VEZI CA SODy O SA FIE DEBANAT FOARTE CURAND.
aiule, maine studiem si noi ceva?
aiule, NU UITA SA ITI SCHIMBI SEMNATURA DA? VEZI CA SODy O SA FIE DEBANAT FOARTE CURAND.
ANTI
-

Ba, cum plecatzi cu totzii shi lasatzi asha vraishte tot?Noroc c-am venit io ca ierea unu catzarat pa jeam sa intre.I-am tras un mop in cap sh-am scapat de iel!Baixule daca mai ieshti p-acilea inchide matale bre,ca ma plec shi io.Vezi c-am spalat io pa jos:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lasa ca jamurile le-am spalat eo, ca-s obijnuit. aldreac sa fie ala careo mai ceti cu nasuala.
ANTI
-

da tirziu mai lucrati ma. baicsule 10x de sfatu de dimineta. o sa scriu paragrafat si cu spatii mari intre. un sfat bun dimineata face cit zece fishe de lectura la biblioteca oraseneasca.
spaidere, erai naiba sa-mi spargi capu cu mopu cam zis sa intru pe jam sa nu ma vada portaru. bre da periculosi sunteti!
spaidere, erai naiba sa-mi spargi capu cu mopu cam zis sa intru pe jam sa nu ma vada portaru. bre da periculosi sunteti!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ser`us vesncilor!
arahnoidule, nu mai arunca atata apa pe jos cant dai cu mopu, ca ierea sa-mi rup gatu cand intrai shi alunecai!
arahnoidule, nu mai arunca atata apa pe jos cant dai cu mopu, ca ierea sa-mi rup gatu cand intrai shi alunecai!
-

buna sa va fie inima precum cautatura
nae, bine c-ai venit ma, ca de cind stau la usa sa nu intru prima... stiam eu ca arahnideles periculoase, da spaider e tatal lor! sau mama lor... sau ce o fi
nae, bine c-ai venit ma, ca de cind stau la usa sa nu intru prima... stiam eu ca arahnideles periculoase, da spaider e tatal lor! sau mama lor... sau ce o fi
aizzz&co
-

valeu bre necko, tu iereai sprijinta de tocu ushii ca crezui ca-i frun terorist d-ala din madrid shi d`aia intrai ashea repede!
in alta dezordine de idei, ce facem cu mosh gerila ala? invocam eshceptzia de tardivitate sau il consideram in termen?
nush ce dreaq are netu ca merje ca guru!:)
in alta dezordine de idei, ce facem cu mosh gerila ala? invocam eshceptzia de tardivitate sau il consideram in termen?
nush ce dreaq are netu ca merje ca guru!:)
-

ceva-i in neregula cu mine. paianjenu-mi da cu mopu-n cap, tu ma iei drept terorist, nujtiu ce sa cred... cred ca ar fi cazu sa nu mai umblu cu tirnacopu dupa mine si sa-mi pun casca doar la scoala.
in ceea ce-l priveste pe mosh craciun, decizia-i a marelui juriu.
in ceea ce-l priveste pe mosh craciun, decizia-i a marelui juriu.
aizzz&co
-