C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatzo, raialcuivreitu!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ba io in schimb am vro saijde pagini de citit despre POP3 si Formatul mesajelor de le primiti voi pe meil, dar normal ca nu le citesc ca daca le-as citi poola mea n-as mai fi plictisit ci sictirit
in rest ascult Radio Canada ca sa invat franceza si nici cafea nu pot ca sa beau ca s-a oprit mai devreme apa si acu la ala de cafea apa e ruginita (si niciunu dintr colegii mei bulanjii nu isi cheltuie iel 2000 de lei)
in rest ascult Radio Canada ca sa invat franceza si nici cafea nu pot ca sa beau ca s-a oprit mai devreme apa si acu la ala de cafea apa e ruginita (si niciunu dintr colegii mei bulanjii nu isi cheltuie iel 2000 de lei)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
io iam zis lu neatza ca az nu mai forbesc cu iel da il duare in p*** aia cu alunitza.
bah bombardament de meiluri ce ie la mine.
merluciu: atz vazut reclama aia la coniac unirea? pishatuareeee
bah bombardament de meiluri ce ie la mine.
merluciu: atz vazut reclama aia la coniac unirea? pishatuareeee

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Io deja va salut din mers shi ma tiripitez spre cashi unde ma ashteapta ceva cantitate de tzuica,o chitara cu 5 corzi,ca aseara m-a chinuit rau de tot talentu shi s-a dus dreaq miu,nishte farfurii murdare,shi...danone sa shtii ca aseara nu m-am uitat la uefa,nu shtiu ca a jucat mutu cu tunarii,sau ca scoru a fost 1-1,duamne fereshte!
P.S. creca nici sainfild n-a fost:D
Mai tarziu: firatzi sa fitzi da rockeri nebuni!ma-ntoarcetzi din drum.Iete atashu acilea nu ma mai duc pana pa generalitatzi!
P.S. creca nici sainfild n-a fost:D
Mai tarziu: firatzi sa fitzi da rockeri nebuni!ma-ntoarcetzi din drum.Iete atashu acilea nu ma mai duc pana pa generalitatzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Shervetzelele sunt bine mersi, ocupate, momental interactzioneaza cu sucurile mele digestive.
A pus Spaideru o poza artistica Pe "cum arata userii de pe forum" shi a scos-o repede inainte s-o poci vedea... numa cuacavetele a vast-o da a zis ca e cacatuare.
kghkg: baga mah la loc poza sa se amuzeze shi uochii nostrii, nu numa celula fotosensibila a cuacavetului!!!
jkgfjkf nr 2: mercic. De mare gust artistic poza, tre bagata pe efoto.ro ca e de premiu I
A pus Spaideru o poza artistica Pe "cum arata userii de pe forum" shi a scos-o repede inainte s-o poci vedea... numa cuacavetele a vast-o da a zis ca e cacatuare.
kghkg: baga mah la loc poza sa se amuzeze shi uochii nostrii, nu numa celula fotosensibila a cuacavetului!!!
jkgfjkf nr 2: mercic. De mare gust artistic poza, tre bagata pe efoto.ro ca e de premiu I
human being/being human
-

basstard - Junior Member
LOL, de mare angajament poza, o iau imediat de acolosha...
basule tu mai stai? ca numa noi ramaseram
stiu ca nu o sa ma credetz da azi, in afara de muntzi si ciori taman imi clatesc ochii cu un curcubeu, pe fundeva a ploiat deja.
si cu asta sper ca am incheiat conpunerea libera "o zi la serviciu"
basule tu mai stai? ca numa noi ramaseram
stiu ca nu o sa ma credetz da azi, in afara de muntzi si ciori taman imi clatesc ochii cu un curcubeu, pe fundeva a ploiat deja.
si cu asta sper ca am incheiat conpunerea libera "o zi la serviciu"
- gaga
danone scrie:basule tu mai stai? ca numa noi ramaseram
dupa ce ca ejt nasuala, mai ejt si mincinuasa.
va-m spus ca maine im cunpar monitor de samptijmpe inci cu ecran plat? si ce daca nu va intereseaza?
ANTI
-

bah baics, mia mai zis lumea cas mincinuasa, in special politzia rutiera, zi si tu ceva nou, uite, mie de egsemplu mi se spune (nu, nu bursucu) bubuasa shi zlinuasa.
bah basule, phane nu se pune ca munceshte
baics, cu cat cajcaval monitoru vietzii? cu ala vechi ce faci, nul vinzi?
bah basule, phane nu se pune ca munceshte
baics, cu cat cajcaval monitoru vietzii? cu ala vechi ce faci, nul vinzi?
- gaga
deci sase bulioane din cora. ala vechiu o sa-l bag supt birou. las co sa aflii tu.
deci am vorbit cu omu. era in tren. venea de unteva. era in canp. nu prea am inteles ce spunea ca repeta cuvintele. trecea de la o fraza la alta fara nici o logica si ma injura ca de ce nu inteleg ce spune. de vreo doo ori mianchis telefonu si dupe spunea ca nu mai are retea.
mi-a spus ca este descaltat (asta se simtea pana la mine) si ca-l duare unteva si ca citeste. laomomendat zicea ceva de genu:
- o(mu): cat face.
- v(ocea): pai pai 20 plus 25 face 45.
- o: pai atat face.
la final mi-a zis: "hai gata ca pierd iar reteaua". putea, dracu, s-o bage in buzunar sa no m-ai piarda.
deci am vorbit cu omu. era in tren. venea de unteva. era in canp. nu prea am inteles ce spunea ca repeta cuvintele. trecea de la o fraza la alta fara nici o logica si ma injura ca de ce nu inteleg ce spune. de vreo doo ori mianchis telefonu si dupe spunea ca nu mai are retea.
mi-a spus ca este descaltat (asta se simtea pana la mine) si ca-l duare unteva si ca citeste. laomomendat zicea ceva de genu:
- o(mu): cat face.
- v(ocea): pai pai 20 plus 25 face 45.
- o: pai atat face.
la final mi-a zis: "hai gata ca pierd iar reteaua". putea, dracu, s-o bage in buzunar sa no m-ai piarda.
ANTI
-

bai baics, un nenorocit omu ala, itz zic eo, ma sunat si pe mine si mi-a zis: potz sami aduci o cola te rog?
io: poi itz aduc, unde eshti?
iel: nu tu
io: ba io, io-s mah, io-s
iel: nu mah, nu tu, ca io stau in tren ca belferu
io: poi in tren nu pot sa tzo aduc, imi pare rau
aci s-a taiat legatura si io nush ce sa fac, puate omu ala muare de sete in tren saracu, sau ie biat si cola aia o fi fo marca de uischian ca io nush ce ie aia.
poi bine mah baics doo chestii:
daca tot ejti la munca de ce draq suni si nu dai meil?
si doi: poi daca nu viu nu-mi zici de monitor? de ce ejti najpa...
p.s. o sa inebuneasca maine aiu cand o sa vaza cat are de citit, crecash baga plui in rebusu vietzii
===
unpic mai incolo: eo am plecat, baics nu uita sa pontezi la plecare, pa pa, va mpup pe totz, muaaaa :kiss:
io: poi itz aduc, unde eshti?
io: ba io, io-s mah, io-s
iel: nu mah, nu tu, ca io stau in tren ca belferu
io: poi in tren nu pot sa tzo aduc, imi pare rau
aci s-a taiat legatura si io nush ce sa fac, puate omu ala muare de sete in tren saracu, sau ie biat si cola aia o fi fo marca de uischian ca io nush ce ie aia.
poi bine mah baics doo chestii:
daca tot ejti la munca de ce draq suni si nu dai meil?
si doi: poi daca nu viu nu-mi zici de monitor? de ce ejti najpa...
p.s. o sa inebuneasca maine aiu cand o sa vaza cat are de citit, crecash baga plui in rebusu vietzii
===
unpic mai incolo: eo am plecat, baics nu uita sa pontezi la plecare, pa pa, va mpup pe totz, muaaaa :kiss:
- gaga
dana aseara de la aviatiei se vedeau 2 curcubee concentrice
-----
cu alte cuvinte o dimineata, era cat paci sa zic buna, cum o fi si un concurs de mare angajament azi (de rebusache vorbiesc).
cand se face angajarili? din partea mea tre are locu 1, delfina2 si haisictir 3 ...
neatza: bre itz facu un domn o cerere seriuasa http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=245596&postcount=3
-----
cu alte cuvinte o dimineata, era cat paci sa zic buna, cum o fi si un concurs de mare angajament azi (de rebusache vorbiesc).
cand se face angajarili? din partea mea tre are locu 1, delfina2 si haisictir 3 ...
neatza: bre itz facu un domn o cerere seriuasa http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=245596&postcount=3
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

Buna sa va fie inima,ca ie inceput da weekend!Pa mine va rog sa ma scuzatz daca pocesc cuvintele ,da nu ma simt in deplinatatea facultatzilor mintale,adica mintea mea e pa undeva prin toate coltzurile incaperii,ca sufera dupa urma lu noaptea scurta care a fost un fel de deratizare cu tzuica impotriva ficatului!uratzim somn izishor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

ie uichiend la voi, ca azi am de muncit de-mi sar ochii din cap ca la melc, ca sefu nu vine ca are oaresce retineri.
merluciu: aiule, incearca sa ma anunti daca ai cum pana in ora 14.00 daca poti sa mergi la meci ca maine la 12.30 am o treaba. daca mergem la meci, anulez treaba, daca nu mergem la meci, imi rezolv ce am de rezolvat. ideea este sa stiu azi pe la 14.00 ce facem maine.
merluciu: aiule, incearca sa ma anunti daca ai cum pana in ora 14.00 daca poti sa mergi la meci ca maine la 12.30 am o treaba. daca mergem la meci, anulez treaba, daca nu mergem la meci, imi rezolv ce am de rezolvat. ideea este sa stiu azi pe la 14.00 ce facem maine.
ANTI
-

si io am shefi, sa ma mictzionez pe ei...
domnu baics sau cum teo chema, care iera mah cuvantu cu pricina?
animale, vez de treaba lu matale, cererile aparute dupe terminarea concursului nu se pune. si in fapt nici tu nu te pui asha ca mai lasa-ne cu parerile
bai paianjene, daca vrei sa shtii in fauna locala locturna ie si lilieci, pe bune... astia nu mananca paianjeni?
domnu baics sau cum teo chema, care iera mah cuvantu cu pricina?
animale, vez de treaba lu matale, cererile aparute dupe terminarea concursului nu se pune. si in fapt nici tu nu te pui asha ca mai lasa-ne cu parerile
bai paianjene, daca vrei sa shtii in fauna locala locturna ie si lilieci, pe bune... astia nu mananca paianjeni?
- gaga
nasualo:
1) mencine.
2) cu treaba ailanta, s-a rezolvat, adica nu se puate.
1) mencine.
2) cu treaba ailanta, s-a rezolvat, adica nu se puate.
ANTI
-

Ba animaniax tu ce mai ascultzi ma pa la munci?Io am facut tot felu de combinatzii shi creca am aleso pa cea mai tampita,adicateleaBonjovicuKing Diamond shi ceva Stratovarius.Cu tuate astea tot ma duare capu.N-ai vro basma sa-m di shi mie?
danone , nu intereseaza la mine cu ce se hranit lilieci!Io cuibushor frumos din panza frumos tzesuta cu tentacule harnicutze,prevazute cu antililieci!V-am mai zis ca mie somn?
danone , nu intereseaza la mine cu ce se hranit lilieci!Io cuibushor frumos din panza frumos tzesuta cu tentacule harnicutze,prevazute cu antililieci!V-am mai zis ca mie somn?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

spaidare in dimineata asta ascult muzicile pe care mi le-o trimis neatza. in rest ascult Radio Canada (nu e prea interesant)
danone: te-am intrebat io ceva :con:
danone: te-am intrebat io ceva :con:
-

nihau tovarasesc la elitistii uichendisti
baicsu , nu merg la meci
de ieri cica s-a bulit reteaua si netu si sunt pe daial ap deci ma fut in el de net ca merje ca lu dana dupa ora 3
vam citit tampeniile de ieri si mam ras, mai mult nu jtiu ceas futea pace
wuiyrouy: uitai , numi dati meiluri ca jaba le dati , serveru ie prajit
baicsu , nu merg la meci
de ieri cica s-a bulit reteaua si netu si sunt pe daial ap deci ma fut in el de net ca merje ca lu dana dupa ora 3
vam citit tampeniile de ieri si mam ras, mai mult nu jtiu ceas futea pace
wuiyrouy: uitai , numi dati meiluri ca jaba le dati , serveru ie prajit
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io zic sa te aptzii, s-a discutat deja in marea adunare de la biblioteca si ie ca punctu doi a lu baicsu... vezi alta data cum e cu intrebatu ca puate primeshti si raspuns
bah aiule ejti najpa, cum adica numai 10 puncte???? ma cac in iel de rebus, las sal faca altzii mai potentz din fauna autohtona
- gaga
danone, gand la gand cu bucurie cu narcisistu 4 clase
la rebus ai bagat numa ce a bagat afex anterior
la rebus ai bagat numa ce a bagat afex anterior
-

bine mah, dacatz mencii ideile las sa ia pijkeshu sa vaza si iel blibioteca, ce plui, daca butonaru are retzea las sa ia iel tot, baga tu rebusu pe la 4 asha ca io la 3 jumate ma shutesc...
inchid, cu asentimentu' vostru concursu de cemeishti, asentimentu lu neatza nul stiu ca vaz ca nu ie p'acilea, probabil s-a inbatat, ntz ntz ntz ce uameni, auz, sa bea. alcool. sic transit gloria mundi
inchid, cu asentimentu' vostru concursu de cemeishti, asentimentu lu neatza nul stiu ca vaz ca nu ie p'acilea, probabil s-a inbatat, ntz ntz ntz ce uameni, auz, sa bea. alcool. sic transit gloria mundi
- gaga
ce te face sa crezi ca ne-ar putea interesa daca participi sau nu la rebus sau cand pleci matale de la biro? sa fim seriosi
matinaleeeeeeee??????????
matinaleeeeeeee??????????
-