C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, najpa cu carmena la biblioteca, vorbeste intr-una de nu poti lectura nica in voie si tihna. turuie incontinuu
bre, io mash duce la o lectura scurta , 2-3 poeziuare ca ma lua setea de lectura inopinant, intempestiv, instantaneu si dintro data
baicsu?
bre, io mash duce la o lectura scurta , 2-3 poeziuare ca ma lua setea de lectura inopinant, intempestiv, instantaneu si dintro data
baicsu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io, aim hir
acuma, ma? hai sa ne videm la 18.10.
acuma, ma? hai sa ne videm la 18.10.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Excelenta idee aiule!Tocma ce mi se facu shi mie pofta sa cetesc ceva de Prunariu!Daca totushi n-oi reushi,cre ca o sa ma uit la "zbor deasupra unui cuib de tzuici".Asha sa-m ajute d-zeu!
Pa maine,cu ochii cat cepele(arbagic)
Pa maine,cu ochii cat cepele(arbagic)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
baicsu ok
18.10 te basculez de la locu de basculare special amenajat in fata interului. nu suna ca nu posed mobil
cecaiape LOL bre cuib de tzuici
18.10 te basculez de la locu de basculare special amenajat in fata interului. nu suna ca nu posed mobil
cecaiape LOL bre cuib de tzuici

-

merluciu: am cetit, da vezi ca ai si tu ceva de citit-un pemeu. stiu ca n-ai mobil da suna-ma pe ciololar, daca poti, dupe ce citesti pemeu sa-mi zici daca e fo problema. daca nu ma suni, insiamna ca nue.
ANTI
-

pai vezi si tu ca ai doo pemeie
unui f urgent cu meciurile din CE care mi le-ai dat pe pemeu si leam sters ca imbecilu cand dadui cu mopu peacolo
unui f urgent cu meciurile din CE care mi le-ai dat pe pemeu si leam sters ca imbecilu cand dadui cu mopu peacolo
-

AUUUUUU! Nu, n-anebunit lupu, ie doar sentimentele mele vizavi de partea corpului meu ce cu mandrie o intitulez cap!
A fost ashea de grea lectura de-asara de dupa folbalu vietzii(c.n/d), ca am perdut shi celsi cu monaco shi tot!
Ashea tare ma strange casca incat ma tem ca azi o sa cam zac cu o privire mai goala decat de obicei!
Deci aud ca totush monacezii batura cu 3-1! brava lor, geanta latrina!
A fost ashea de grea lectura de-asara de dupa folbalu vietzii(c.n/d), ca am perdut shi celsi cu monaco shi tot!
Ashea tare ma strange casca incat ma tem ca azi o sa cam zac cu o privire mai goala decat de obicei!
Deci aud ca totush monacezii batura cu 3-1! brava lor, geanta latrina!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alaleo la care a-ti venit de acasa
filule, este monacii nu monacezii.
filule, este monacii nu monacezii.
ANTI
-

bre da ce-i cu lumea asta care nu ie? te pomenesti ca ajtia munceste din greu sau se chinuie dupe cetiri indelungate eri...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
noctambula, deci d`aia-mi crapa mie capu(-n patru, crapaiar...), ca ie caractere multe pe iel! da` sa shtii ca ie caractere numa gotice shi flamande ramase d`asara!
cuacavete, frumos bancu, deshi-l shtiam de cand se jucau unii din colegii noshtri cu putzuluky pin nisip(dupe cum afirmau mai deunazi), dar problema ie ca ie mai lung textu ala cu antivirusu de dupe bancu decat bancu itself!
baixu, scuze shefu`! ur da bos!
neatza, shtiu c-o sa te surprind, da` tot itz spun: NU ESHTI NORMAL!!! du-te de te cauta, fa ceva, ca nembonlavejti shi pe noi eshtea de stam cu uochii belitz la meilu prostamolului care este(copiraitu tau, of cors!)
cuacavete, frumos bancu, deshi-l shtiam de cand se jucau unii din colegii noshtri cu putzuluky pin nisip(dupe cum afirmau mai deunazi), dar problema ie ca ie mai lung textu ala cu antivirusu de dupe bancu decat bancu itself!
baixu, scuze shefu`! ur da bos!
neatza, shtiu c-o sa te surprind, da` tot itz spun: NU ESHTI NORMAL!!! du-te de te cauta, fa ceva, ca nembonlavejti shi pe noi eshtea de stam cu uochii belitz la meilu prostamolului care este(copiraitu tau, of cors!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

hai cam agiuns shi eo, da plec imediat la paosa de cafea + tzigare care este.
ma bucur ca va placut prostamolu (pentru aia care va placut) shi imi pare rau ca nu va placut prostamolu (evident, pentru aia care nu va placut)
gata, ca se raceshte cafeaua.
ma bucur ca va placut prostamolu (pentru aia care va placut) shi imi pare rau ca nu va placut prostamolu (evident, pentru aia care nu va placut)
gata, ca se raceshte cafeaua.
-

neatza - Mesaje: 5820
ba neatza din cauza ta in special nu mi s-a crescut mie salaru acilea unde stau si tre ca sa ma mut. pai tu trimeti chestii d-astea care sa ma rad ca bou in fata la computer si sefu sa se uite cas la mine ca de ce ma rad la calculator.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

bre, da` daca eo am shters un mesagiu d`al meu, di ce pushca lu Iancu Jianu mai scrie ca l-am shters? Nu vad lojik in chestia asta!
-

filule si ai satz mai zic o treaba: administratorii vede mesaju ala, chear daca l-ai sters. adica pentru ei nu este sters. adica l-ai sters dejaba. in concluzie, mai bine editai.
ANTI
-

aoleooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
deci mia dat la cap rau de tot! ma pus ajtia sa muncesc. oamini rai de tot! huoooo!!
lasdfukgawl: deci cum vam zis, ma pus lumea la nejte trebi. care trebile astea vine peste altele de leam tot amanat shi nam avut nici un chef sa mapuc de iele. acu ce sentanpla: deci trebe sa le termen pe tuate pana vineri. pot sa le fac, ca nu ie greu, da nam nici un chef. deci ce fac? shtie careva? ma putetz ajuta cun sfat? deci cum fac sam vina chefu de munca?
ajg: am incercat sa ma screm, da ori ma basheam, ori apasam pun boton greshit shi in loc sam vina chefu de munca im venea chefu de bere.
deci mia dat la cap rau de tot! ma pus ajtia sa muncesc. oamini rai de tot! huoooo!!
lasdfukgawl: deci cum vam zis, ma pus lumea la nejte trebi. care trebile astea vine peste altele de leam tot amanat shi nam avut nici un chef sa mapuc de iele. acu ce sentanpla: deci trebe sa le termen pe tuate pana vineri. pot sa le fac, ca nu ie greu, da nam nici un chef. deci ce fac? shtie careva? ma putetz ajuta cun sfat? deci cum fac sam vina chefu de munca?
ajg: am incercat sa ma screm, da ori ma basheam, ori apasam pun boton greshit shi in loc sam vina chefu de munca im venea chefu de bere.
-

Sa-mi bag p**a in alt**u' si inchina**a grinjan**i si sa le f*t mort**i si dumnez**i care i-o zamislit pe lucratorii Postei Romane si sa ma c*c pe serviciile lor!!!!!!!
Care christo**l mamii lui de avion face 20 de zile din Canada in Romania? Si numa cu ala o putut trimite coletu criptei????
danone, po sa sterji mesaju..io m-am descarcat (partzial)
Care christo**l mamii lui de avion face 20 de zile din Canada in Romania? Si numa cu ala o putut trimite coletu criptei????
danone, po sa sterji mesaju..io m-am descarcat (partzial)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bassplayer scrie:Care christo**l mamii lui de avion face 20 de zile din Canada in Romania?
Ala de la compania Bufhansa!
Neata,nasol bre!Io nushtu cum rezishti!Da'daca tot tre sa le termini pana vineri,amana-le ca mai e doo zile !
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ashea ma gandeam shi eo. sa le aman pe vina cuiva. da nam gasit pe niminea suficient de prost sa vrea sa le faca in locu meu.
-

neatza: deci daca trebili nu se pot rezolva singure insemneaza ca nu are rost sa fie rezolvate
si in plus proshti e destui, tre duar sa cauti
si in plus proshti e destui, tre duar sa cauti
-

bre, da aiu, cocodushea, yaurta, nocturna, baicsu.... ajtia unte ie? a facut fro cerere de conced? a anuntzat la directzie ca libseshte?
deci eo leo trec nemotivata p'asta!
deci eo leo trec nemotivata p'asta!
-

neatza, pana care vineri?
bassu, adopta mah atitudinea ciobanului mioritic shi zi merci c-a ajuns!:)
deci eu am gatat a 3-a cafea de az dimineatza shi prima cu lapte! Am 6 pliculetze cu zahar pe birou! cumpara cineva? le dau eftin, ca-s espirate dupe ce-a zburat doojde zile din Canada pan`la B-ta!
bassu, adopta mah atitudinea ciobanului mioritic shi zi merci c-a ajuns!:)
deci eu am gatat a 3-a cafea de az dimineatza shi prima cu lapte! Am 6 pliculetze cu zahar pe birou! cumpara cineva? le dau eftin, ca-s espirate dupe ce-a zburat doojde zile din Canada pan`la B-ta!
-

multzam de sfaturi. deci am priceput ca daca vreau sam vina chefu de munca, mai bine incep prin a loa o paosa. deci asta o sa fac
-

ba lume io mie lene
leitar: bagamiaj, taman ce am aflat ca azi ie mercuri ceea ce inseamneaza ca mai e o gramada de zile din saptamana vietzii
leitar: bagamiaj, taman ce am aflat ca azi ie mercuri ceea ce inseamneaza ca mai e o gramada de zile din saptamana vietzii
-