C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
si cand propui sa testam respectiva bere care este? (la care terasa breh?)
daca ti se pica netu tot aia ie, descizi un word sau un pad si pastrezi col0shica ce ai scris, mare injinerie breh, se vede ca nu eshti botonar.
io va anuntz ca mecanicu meu, pupalash MI-A REPARAT MASHINA adeca maine am mashina
iupiiii
in schimb pica netu in draci ceia ce ie najpa ca ma plictisesc finca nu munc.
sody, bien sanatoshi,. da noi nu ne mai vedem?
daca ti se pica netu tot aia ie, descizi un word sau un pad si pastrezi col0shica ce ai scris, mare injinerie breh, se vede ca nu eshti botonar.
io va anuntz ca mecanicu meu, pupalash MI-A REPARAT MASHINA adeca maine am mashina
iupiiii
in schimb pica netu in draci ceia ce ie najpa ca ma plictisesc finca nu munc.
sody, bien sanatoshi,. da noi nu ne mai vedem?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
se va comunica in tinp util in parte fiecarui participant. trebe avut grije, pentru ca sa mai intanplat ca sa afle nejte cretini de anumite carciumi shi sa nenoroceasca locu.
ashea ca stai linijtit ca te anuntz eo ce shi cum
ashea ca stai linijtit ca te anuntz eo ce shi cum
-

am priceput, ie bine ca nu zici, da io tot o sa mai frecventez blibeoteca vietzii ca sa mananc crevetz d'aia cu mujdeiu vietzii cares de un mare geniu.
terase cu strong la centru ie garla.
vam zis ca miam reparat mashina? deci nu mai sunt pieton
terase cu strong la centru ie garla.
vam zis ca miam reparat mashina? deci nu mai sunt pieton

- gaga
-

Buna dimineatza la toata lumea!Pentru mine ziua asta a fost cu doo diminetzi,din care pe prima dimineatza am urat-o din tot sufletu!P-astalalta am urat-o ca n-aveam ce sa fac altceva.Intr-un cuvant,miamaitrecutumpicmahmureala.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
da, ma, noroc ca e proshtu de baicsu sa dea cu somoiogu dupe voi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sod, esti najpa mah, ai mai stricat un topic
dupa ce mi-au facut caracterizare la "10 lucruri care imi place la tine"...n-a mai scris nimeni acolo
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10696
asta il mut pe kterinca???
dupa ce mi-au facut caracterizare la "10 lucruri care imi place la tine"...n-a mai scris nimeni acolo

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10696
asta il mut pe kterinca???
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
alaleo la care a venit in canpu lu munca.
ANTI
-

ser`us a tutti!
deci eri a fost groaznic! am sarbatorit pe sarbatorit de la ORL 1 la 6 cu coniace nenumarate, beri numarate(3), salata berlineza(preferata mea) shi multe alte chestii nepreferate dar gustoase. am ajuns acasa sh-am loat somn pana la unshpe jumate, dupe care m-am uitat ca berila la teve pan la 3 dimineatza, ca nu mai aveam somn. acuma ear ma lupt cu gustul de shobolan mort din gura shi nici guma de mestecat de la o firma cunoscuta nu-mi ajuta! tzin sa multzumesc pe aceasta cale consuartei care vazandu-ma in starea in care nici eo nu ma mai vedeam, n-a zis nimica shi mi l-a loat pe fi-miu din bratze, lasandu-ma sa cad linijtit pe pat. am adormit inainte de a atinge patu!
deci a fost bine,dar acum e rau!
az e martz, dupe masa ez iujual, plus ca ie zua la alt pretin care tre sa dea de beut! deci va fi bine!
deci eri a fost groaznic! am sarbatorit pe sarbatorit de la ORL 1 la 6 cu coniace nenumarate, beri numarate(3), salata berlineza(preferata mea) shi multe alte chestii nepreferate dar gustoase. am ajuns acasa sh-am loat somn pana la unshpe jumate, dupe care m-am uitat ca berila la teve pan la 3 dimineatza, ca nu mai aveam somn. acuma ear ma lupt cu gustul de shobolan mort din gura shi nici guma de mestecat de la o firma cunoscuta nu-mi ajuta! tzin sa multzumesc pe aceasta cale consuartei care vazandu-ma in starea in care nici eo nu ma mai vedeam, n-a zis nimica shi mi l-a loat pe fi-miu din bratze, lasandu-ma sa cad linijtit pe pat. am adormit inainte de a atinge patu!
deci a fost bine,dar acum e rau!
az e martz, dupe masa ez iujual, plus ca ie zua la alt pretin care tre sa dea de beut! deci va fi bine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bine ai revenit de unde avusasi treaba
naie incearca ma si tu satz pregatesti altfel sobolanii si mai ales incearca sa fie vii cand incepi pregatirea lor.
Ba vreau sa va spun ca in jumatatea de ora cat am asteptat 301-ul (p.m. de autobuz de cacat) am aflat numa chestii importante si nu puteam ca sa nu va zic si voo:
1. deci de exemplu bravo girl spune ca Fetele rele castiga intotdeauna, deci danonino ia aminte.
2. cica una Garcia (nu garcea) care e protagonista intr-un telenovel celebru, cred, cica vrea sa viziteze Romania (normal in conditiile in care mare parte din vizionatorii lu telenovele ie romani)
3. cica lazariuca ii ia locu de sacssimbol lu barladeanca la beunuteve
4. si storiu ne zice ca cabral si-a parasit familia pentru iubita unui mafiot...
Super interesant.
naie incearca ma si tu satz pregatesti altfel sobolanii si mai ales incearca sa fie vii cand incepi pregatirea lor.
Ba vreau sa va spun ca in jumatatea de ora cat am asteptat 301-ul (p.m. de autobuz de cacat) am aflat numa chestii importante si nu puteam ca sa nu va zic si voo:
1. deci de exemplu bravo girl spune ca Fetele rele castiga intotdeauna, deci danonino ia aminte.
2. cica una Garcia (nu garcea) care e protagonista intr-un telenovel celebru, cred, cica vrea sa viziteze Romania (normal in conditiile in care mare parte din vizionatorii lu telenovele ie romani)
3. cica lazariuca ii ia locu de sacssimbol lu barladeanca la beunuteve
4. si storiu ne zice ca cabral si-a parasit familia pentru iubita unui mafiot...
Super interesant.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
hopa! ie zua la o colega de birou! ce dreaq?! e inflatzie de zile de najtere! deci chear ie zi grea!
animaloo, faci apropouri la meilu lu neatza cu imprimanta?
animaloo, faci apropouri la meilu lu neatza cu imprimanta?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

Am vinit shi io sa va spun ca vreau sa va zic ca s-avetz un dimineatz cat mai bun shi ce-o veni da pa iel!Din cauza ca m-a vazut shefu intreg shi cu zambetul pe buze(asear n-am reushit sa ma-mbatz) s-a gandit sa profite de ocazie shi sa ma puna la trebi,asha ca sper sa prinz macar airbusu vietzii!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
deci pentru care nu jtie, da-l intereseaza, cica vine Jethro Tull un Bukale in 28 mai!http://www.evz.ro/divertisment/?news_id=153063
cacatuare shi pishatuare aia cu "Ce e dragostea?"
cacatuare shi pishatuare aia cu "Ce e dragostea?"
-

file, jtim bre da mi-a dat zarzarica un dividiu cu iei in concert deacu cativa ani si vreau sati spui ca ma dezamajit pro-fund. aqualongu si locomotiv bres suna aiurea, vocalu ie duar o umbra palida a ceea ce a fost.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiu, d`aia dadui linku, ca acolo ian se dezvinovatzeshte pt cum a sunat tura trecuta!
-

alaleo care este.
aiule, intr-o ora maximus bag regulamentul. amatorii de pronostici, lua-ti o pauza dupe ce bag regulamentul ca ave-ti mult de citit.
aiule, intr-o ora maximus bag regulamentul. amatorii de pronostici, lua-ti o pauza dupe ce bag regulamentul ca ave-ti mult de citit.
ANTI
-

ce regulamentu? care regulamentu? unte regulamentu?
-

docamdat ie la mine in compiuter. o sa fie si pe forum. ho.
ANTI
-

breh aiule, unte ai invatzat breh sa forpeshti asha urat?
cei aia distributia de magic camuri upgradate la matrix??????
varianta folosita de mine este modul viacces si pic card cu care am acces la pachetul viasat de pe sirius (...) noile coduri (care sunt afisate imediat de la schimbare tot pe site-ul de mai sus) le introduc cu pic programmer-ul si cu smartmouse-ul. totusi nu-ti sugerez varianta asta pentru ca se pare ca viasat-ul va trece in curand la sistemul viacces2 inca nespart
prjnitze hodgoritz, da nu cunva sa malitze cucuritze ca sa nu blejnetzie kamitze ... duamne fereshte
cei aia distributia de magic camuri upgradate la matrix??????
varianta folosita de mine este modul viacces si pic card cu care am acces la pachetul viasat de pe sirius (...) noile coduri (care sunt afisate imediat de la schimbare tot pe site-ul de mai sus) le introduc cu pic programmer-ul si cu smartmouse-ul. totusi nu-ti sugerez varianta asta pentru ca se pare ca viasat-ul va trece in curand la sistemul viacces2 inca nespart
prjnitze hodgoritz, da nu cunva sa malitze cucuritze ca sa nu blejnetzie kamitze ... duamne fereshte
- gaga