C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
uite bre ca Necko reinvie traditzia de cant fura aiu shi SOD banatz, de ne saluta cu danone!
respect, Necko!
iara despre partea cu lunea insa, doamna, sa ne iertz,(ca n-am putut pentru ca sa fim shi noi dejteptz-n-am gasit alta rima!) deci s-ai un uichend prelunjit!:)
respect, Necko!
iara despre partea cu lunea insa, doamna, sa ne iertz,(ca n-am putut pentru ca sa fim shi noi dejteptz-n-am gasit alta rima!) deci s-ai un uichend prelunjit!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiule: io stiu ca cand jucam in camin foloseam vro 6 coloane:
de jos in sus, sus jos, de la mijloc intai in sus si porma jos si mai era si una (pe langa cea obligatorie) una sus...una jos...una sus.. + variatiuni. cred ca cel mai mult am folosit vro 7 coloane ceea ce in 4 oameni inseamna cativa litri de alcool buni
de jos in sus, sus jos, de la mijloc intai in sus si porma jos si mai era si una (pe langa cea obligatorie) una sus...una jos...una sus.. + variatiuni. cred ca cel mai mult am folosit vro 7 coloane ceea ce in 4 oameni inseamna cativa litri de alcool buni
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre animaloo, tu dadush linku ala eri de pe ananova, cu explozia organului?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

aiule, bine ca ai telefon mobil. da sam spui si mie la cetz foloseste, in afara de sa faci poze cu el. in aceste conditi, dam voe satzi dau un sfat (sa ma scuze duamna profesuara si inserata pentru limbaju carel folosesc): bagatzil in gí£oz (c.z.).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cuacavete, da cand jucai tu iams cu cine jucai nu mai foloseai si nijte coluane: pe diagonala spre stanga sus, pe diagonala spre stana jos si tot asa? si nu foloseai si spirala filandeza?
ANTI
-

cuacavete ie prea lung bre chiar si la 3 coloane , in doi cam o ora fara tragerile repetate de timp ale lui zarzarica care inainte de fiecare mana face matanii, sufla in zare , le da pe la boashe , aprinde candela, face cruce de 3 ori (mistica cifra), scuipa in san tot mistic de 3 ori, face 3 piruiete in sensu acelor de ceasornic, ingenunchiaza in fata frapierei si bolboroseste ceva numa de el stiut, dati seama ca la 6-7 coloane un joc puate dura cat 3 schimburi la apaca.
qiyrop: baicsule, nu te baga unde zepteru lu matale nu fierbe, era vorba ca sod sa sune pe fix. in plus, uita ca am mobil, sant satul de apelurile tale repetate in care ma tii juma de ora fara sa comunici nimic, da?
qiyrop: baicsule, nu te baga unde zepteru lu matale nu fierbe, era vorba ca sod sa sune pe fix. in plus, uita ca am mobil, sant satul de apelurile tale repetate in care ma tii juma de ora fara sa comunici nimic, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cuacavete, te-ntrebai ca facu vali sred separat cu subectu lu articolu respectiv!:)
iete:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11333
iete:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11333
-

stia-ti ca necko ie baiat si de fapt ne prosteste ca e fata?
ANTI
-

eyewitness scrie:zarzarica, chiar si neprezentarea in sala de sport este un castig pentru unii. apreciez in mod deosebit telefonu de-asear chiar daca il inrosisi.
sincer sa fiu, poate pentru prima oara in viatza ta ai dreptate. chiar acu o usoara culoare roshie imi cuprinde urechile si obrajorii, semn de rusine maxima. nu am nici o scuza. oare ma vei putea ierta vreodata in viatza ta?
gsfjhdfgjfj ; da si daca stau stramb si judec drept, merge la compensare cu nenumaratele datzi cand te sun de ma doare tastatura si matale nu catadicsesti sa apeshi pe tasta aia colorata in verde si sa spui ceva.
ngfjhfgjwdfhk : vezi ca mai incolosha itzi dau telefon important sa-tzi comunic ceva. ai molecularu la matale?
-

SOD - Mesaje: 6035
baixu, asta ar fi jtirea anului! chiear, cum ar fi sa privejti posturile neckoei(evitand cacofonia!:))ca fiind postate de un mascul?!
in alta ordine de idei, dupe ce o anumita iuzeritza cu mustatza(dupa propria-i marturisire) i se adreseaza cu domnule necko, ma-ntreb care-i masculu!
leiter: bre, imi dadui seama ca nu ie cacofonie acolo, da` mi-e lene sa mai modific amu...
in alta ordine de idei, dupe ce o anumita iuzeritza cu mustatza(dupa propria-i marturisire) i se adreseaza cu domnule necko, ma-ntreb care-i masculu!
leiter: bre, imi dadui seama ca nu ie cacofonie acolo, da` mi-e lene sa mai modific amu...
-

mah, important e ca m-a domnit ! in rest ce mai conteaza, suntem o tara libera !
gdteiuaj: brrrrr, la naiba, nu mi-am dorit niciodata sa fiu mascul
gdteiuaj: brrrrr, la naiba, nu mi-am dorit niciodata sa fiu mascul
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
poi dupe meilu cu muzichia de la neatza shi facand legatura cu fitnessu mental al nocturnei de eri, intzelesei despre ce ie vorba in propozitzie! deci se puate!
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (5 membri si 1 vizitatori)
nae cinefil, animaloo, IonCuVaca, neatza
ian te uita, da-ne bre nejte lapte de pus in cafei macar!
nae cinefil, animaloo, IonCuVaca, neatza
ian te uita, da-ne bre nejte lapte de pus in cafei macar!
-

care este !
bon dimineu la evribadii + yaurta care o sai dau meil.
deci sper sa plec maine in viuuu diminetzi. Corcodushe, sar putea sa ajung maine pe la pranz prin piteshti. iesht pacolo ?
bon dimineu la evribadii + yaurta care o sai dau meil.
deci sper sa plec maine in viuuu diminetzi. Corcodushe, sar putea sa ajung maine pe la pranz prin piteshti. iesht pacolo ?
-

neatza - Mesaje: 5820
zarzarica si ceilalti , io aiu nu mai am mobil. fu vamuit de consuarta. puate mai rar in uichend sa ma mai bucur de iel, macar sal mai privesc si io ca tare miera drag.
-

apropou de pitejti, bassule, unte ejti mah? ear ejti pe dilei?
io-te bre ca ma auziiii:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (6 membri si 1 vizitatori)
nae cinefil, animaloo, bassplayer, IonCuVaca, paiacec
io-te bre ca ma auziiii:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (6 membri si 1 vizitatori)
nae cinefil, animaloo, bassplayer, IonCuVaca, paiacec
-

eyewitness scrie:cuacavete ie prea lung bre chiar si la 3 coloane , in doi cam o ora fara tragerile repetate de timp ale lui zarzarica care inainte de fiecare mana face matanii, sufla in zare , le da pe la boashe , aprinde candela, face cruce de 3 ori (mistica cifra), scuipa in san tot mistic de 3 ori, face 3 piruiete in sensu acelor de ceasornic, ingenunchiaza in fata frapierei si bolboroseste ceva numa de el stiut, dati seama ca la 6-7 coloane un joc puate dura cat 3 schimburi la apaca.
pai hai bre sa va spui io cum ie treaba. sta si le bibileste de zici ca face operatzie pe creier, nu ca da cu babaroasele. incontinuu bodogane in barbie pentru el mereu cand da prost cum ca mai are niste zaruri pe undeva da nu stie pe unde, imi cere tabela de marcaj din juma in juma de minut, doar ca sa ma scoata din mana, cobeste si blesteama mai ceva ca mama omida, cearta babaroasele cand nu-i intra de parca au ele vreo vina ca da el prost. intr-o seara , asa de prost a jucat ca a inceput sa certe si cainele. mai avea nitzel si dadea telefon la primarie sa se rafuiasca cu aia de-acolo. cand incepe sa joace intra intr-un fel de transa, de io cate-odata ma si sperii, ca ma astept sa reactzioneze in fel si chip. daca asteapta vreun zar la chinta , da ochii peste cap, zice o incantatzie de genu " hai futu-tzi mortzii matii de zar", arunca babarosu, numaru nu-i iese si atunci incepe urgia. bah, io va spun sincer ca atunci cand joc cu el, mi-e teama pentru viatza mea.
hgfedfwg : ce coaiele lu raducu s-a intamplat cu quotele ba, de nu mai ie canainte?
-

is pe aici, da scriet-i prea mult si repede pentru matinala-mi putere de concentrare.
pt sod: sunt un boolanjiu :p
pt neatza: sunt io in pitesti maine, da-mi un telefon
pentru cine stie aleoleo pentru cine nu, servus
pt sod: sunt un boolanjiu :p
pt neatza: sunt io in pitesti maine, da-mi un telefon
pentru cine stie aleoleo pentru cine nu, servus
human being/being human
-

basstard - Junior Member
iunopot kivanok shi la tine bassule! vaz ca ejti pe cai mari az! chear ajungi pin pitejti?
-

zice o incantatzie de genu " hai futu-tzi mortzii matii de zar"
asta cred ca o invatza de la un mare vraci indian....
ba ce poola mea va duceti ma toti in pitesti, mai putin io?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

neatza - Mesaje: 5820
zarzarica, de obicei cand joc la chinta (f rar) imi intra asa ca mucles
la al doilea quote in fata baga-i "/" alfel ie gherla
la al doilea quote in fata baga-i "/" alfel ie gherla
-

asta sa zici la altzii bre ca poate te crede, ca caietu ie la mine si odara scanez si-arat la oamnini cate chinte ai taiate. adicalea, marea majoritate.
acestea find spuse, va urez o zi buna in continuare, unu mai plin de impliniri, sorb placut si tot ce vretzi voi. io o rad la pitesti. hai pa!
acestea find spuse, va urez o zi buna in continuare, unu mai plin de impliniri, sorb placut si tot ce vretzi voi. io o rad la pitesti. hai pa!
-

uamini buni, cind oti avea timp, trimitetimi si mie regulile de la yams, ca nu am mai jucat de fro 20 de ani si nu le mai stiu, da zarurile si paharu inca le mai am si poate initiez frun concurs local aicea la mine la tara.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
cecaiape, amatorii gen sod il considera joc de nenoroc, profesionistii (nu dau nume) il considera sport
necko, baga pe pemeu mailu sati trimit porumbelu calator
necko, baga pe pemeu mailu sati trimit porumbelu calator
-

domnu neco, deci va-s ruga sa citi-ti peste 5-10 minute regulile pe threadul de jocuri (am scris io mai demult p-acolo si despre whist, si despre canasta). ca sa-l gasi-ti mai lesne, face-ti click pe mesaje noi. este in deasupra lu pagina, al patru-lea puton de la dreapta cum merge-ti spre stanga, primu find Logaut, urmatorul imediat e Meniu, iar dupe vine Cautare.
e primu dupa asta ie mesaje noi. face-ti asadar click acolo si-o sa vede-ti nijte lincuri multe cu cele mai noi mesaje scrise. la unu dintre iele o sa fie regulile
sinca ceva. lu neco nu i sa adresat canadianca paruasa cu domnu ci ancineva. o sa caut sio sa va informesc.
e primu dupa asta ie mesaje noi. face-ti asadar click acolo si-o sa vede-ti nijte lincuri multe cu cele mai noi mesaje scrise. la unu dintre iele o sa fie regulile
sinca ceva. lu neco nu i sa adresat canadianca paruasa cu domnu ci ancineva. o sa caut sio sa va informesc.
ANTI
-