C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 11:02 am

baixu, sa fie ionuzzu? ca nice eo nu ieream sigur da` am dat shoparla...

merluciu: bre ioane, lasa cornuta shi fa ceva constructiv mah, nu mai beli gloabele oculare pe uscat. vez daca se mai accepta siviuri, baga shi dup-aia mai vorbim! `au ejti mut(u)?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 11:18 am

nenea neco, din pacate nu mai stiu unde este threadu cu pricina, asa ca bag aici regulile. tabelu il gasesti in atasament.

pe prima coloana punctele trebuiesc trecute, in ordine, de sus in jos. pe a doua coloana, tot in ordine, de jos in sus. pe a treia coloana punctele pot fi trecute in oice ordine. de exemplu, poti sa treci ounctajul la quinta mica, dupa care punctajul la yams (se poate da orice exemplu). pe prima si a doua coloana, asa cum am mai spus, punctele trebuie trecute in ordine (1, 2, 3, 4, 5, 6, 3 bucati, quinta mica, etc etc etc), dar asta nu inseamna ca este obligatoriu ca atunci cand incepi coloana sa "punctezi" numai colo. poti da, de exemplu, la 1, dupa aceea daca dai o quinta, sa o treci la a treia coloana (de optionale), dupa aceea sa continui cu 2 si tot asa. aceeasi treaba este valabila si in cazul coloanei a doua.
punctajele sunt simple. daca totalul de la 1, 2, 3, 4, 5 si 6 este mai mare sau egal cu 63, concurentul este premiat cu 60 de puncte. conditia este sa nu aiba nici o taietura.

bonusurile sunt urmatoarele:
la 3 bucati - total puncte + 20 de puncte
quinta mica - total puncte (15) + 25 p
quinta mare - total puncte (20) + 30 p
full - total puncte + 35 p
kare - total puncte (fara al cincilea zar) + 40 p
yams - total puncte + 100p

cel putin acestea sunt bonusurile cu care am jucat cu aiu.

intrebarile suplimentare pute-ti sa le pune-ti aici.
Fişiere ataşate

[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Apr 30, 2004 11:26 am

baixinho © scrie: este mai mare sau egal cu 63, concurentul este premiat cu 60 de puncte. conditia este sa nu aiba nici o taietura.

merluciu: nu, nu este nici o conditie pt ca poti face 63 si din 4 x 6 = 24, 4 x 5 = 20 , 4 x 4 = 16 si 3 x 1 = 3 ,total 63 p astfel ca poti taia rubricile de 2 si 3
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 11:29 am

le fel de merluciu:
aiule, nu poti sa iei premiere daca ai taiat o rubrica. ti-am povestit de tata care facuse 70 de puncte si nu s-a premiat ca nu a dat nici un 1. comparand, cum dracu sa iei premiu la scoala daca ai ramas corijent la sport?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 11:29 am

nu povestiti ceva si de bridge (de exemplu)? foarte interesant ce ziceti voi acolo, nu inteleg nimic
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Apr 30, 2004 11:34 am

baicsule, fiecare isi adapteaza jocul si regulile in functie de ce pare mai interesant si mai atractiv la joc. tzam mai spus, am vazut n variante de joc/coloane/punctaj/bonusuri totusi tot respectul pt tatal tau dar in jocu original , cel numa cu o coloana si cu bonus 35 la cele 63p nu se mentioneaza nimic din ceea ce spui.

basule ce te intereseaza mai mult, trefla napolitana sau aia de precizie?
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Apr 30, 2004 11:35 am

apai baicsule si io stiam ca premierea nu are nici o treaba cu taierea...conteaza numa punctele (care daca nu ma insel io inseamna 3*1, 3*2..., 3*6)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 11:59 am

human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Apr 30, 2004 12:18 pm

deci ma lovit la temelie ! nu mai trec prin nici un piteshti. nici nam cum. ca doar raman in bucureshti.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 12:18 pm

bassule, ejti bonlav! da` de 2stupiddogs n-ai auzit?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 12:22 pm

acum am inteles eu de ce castiga aiu: schinba regulile cand si cum vrea iel. rusine.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 12:25 pm

haidi bre, chear vretz sa ma intoxicatz cu jocu ala? poi va fac reclamatzie de offtopic grosolan(sau grobian, cum spunea cineva care nu se mai afla prntre noi!:)), reatz ai dreaq!
cum poa sa fie ala joc frumos daca ie cu atatea cifre? voi n-atz auzit de filcai, jocu clasei muncitoare( a se citi navetishtilor) din Bistrita-Nasaud?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Apr 30, 2004 12:26 pm

mai ales in tinpu jocului , nu?
baicsule, cu tine joc si cu 4 zare si tu cu 5 si tot o sati versi salariu in visteria tei :D

bassule, carei treaba cu superlinku ca nontelesei

matinale da poti merje in iancului luando si prin pitesti , de la teve o iei prin militari , pe autostrada pan la pitesti si p-orma prin ploiesti pana in iancului. carei problema?
eyewitness

Mesajde Necko » Vin Apr 30, 2004 12:28 pm

uamini buni, am a va mutumi cu glas subtire pentru a nu se isca conphuzii.
paiacecule, da ce are iamsu ca duar nu ie barbut si copiii tre sa stie dedetoate, mai bine iams, cai invata sa socoteasca, ca ai mei nu stiu nici sa scada nici sa adune, iar impartirea si inmultirea se invata la faculta dupe ei (ii bat dei rup ! la iams). orisicum, am de esersat de unumaiu asta.

si da, baicsule, ionuzzzzzzz ma facut domnu neko, 'rarafurisitel !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde memetshot » Vin Apr 30, 2004 12:29 pm

naie ala ie joc de consum : alcool+tutun (activ sau in cazu meu pasiv -fumatu ba perversilor -) plus nervi. e ca un fel de pocher cu zare

ce ie ala filcai?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 12:31 pm

eye, cu lincu ie ca ie mishto facut cu dizneiurile, uite-te si o sa vezi. nimeni nu a facut site asa misto pt dogii stupizi. puate pentru ca e stupizi ...
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 12:32 pm

bine tu valiiiiiiiiiiiiii
Fişiere ataşate

[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 12:38 pm

bre cuacavete, ie greu sa-tz esplic pe neveu! io am facut o facultate fara sanvatz cum se juaCA CA mi s-a parut fuarte conplicat! l-am invatzat dupe ce m-am mutat in zona shi facand io drumuri lungi cu trenu n-am avut incotro!
oricum, avantaju ie ca se puate juca oricand shi in orice conditzii(de preferat cu cartz ungurejti). io l-am jucat shi mergand cu ruxacu in spate pe un traseu in retezat!
eventual intreaba-l pe bassu, ca io jtiu catzva din sibiu care-l jtiu(jocu, nu pe bassu) shi puatetz esplica el!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Apr 30, 2004 12:49 pm

baixinho © scrie:bine tu valiiiiiiiiiiiiii

bre, matale iar esti la ciclu au ai depresiile alea nasuale cand iti creste paru pe poola ?
eyewitness

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 12:59 pm

despre ce joc vorbesti domnu naie? ca nu am prins-o

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
bassplayer, IonCuVaca

cine naiba ie si asta de se uita toata ziua la noi/voi? o fi clona lu danone :)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 1:01 pm

bre nu jtu cine cowboyu john, da` deshi pare mut, are privirea blanda! io i-am zis sa vaza daca se primejte siviuri shi dup-aia sa se esprime cu cuvintele lui, da` vaz ca nu mijca! `opa! o fi murit, ca prea l-am lasat in suoare!

bassu, ie vorba de filcai, joc de navetijti cu cartz ungurejti!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 1:15 pm

nu stiu acel joc. cum se joaca acel joc pe care nu-l stiu?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 1:22 pm

pt. 4 jucatori
deci se juoaca cu cartz ungurejti, shi anume (in romana traduc:))juvetele, dama, popa, zecele shi asu. dama se numejte filcau shi taie tot. intre dame ie o ierarhie, cea mai mica valoric fiind cea de doba(romb), urmand in ordine roshia, verdea(inima neagra) shi ghinda(trefla), care-i cea mai mare shi se numejte popular ghindashu`!
semparte cartzile in prima faza cate trei la fiecare. ejtiea se uita la iele shi care zice ca frishalejte, da jos un filcau. rezulta CA CA sa frishalejti tre sa ai cel putzin un filcau in mana. in plus, celelalte doo cartz tre sa fie de aceeash culoare(intre ele). (filcaii in impu jocului nu au nici o legatura de culoare cu celelalte cartz!)

sf. episod unu, ca me-a venit mancarea shi tre sa ma spal pe maini!
revin dupe masa!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 1:35 pm

n-am inteles nimic, m-a strans casca motorului si creca mi s-a micsorat creieru.

aiulee

14:27 nashtupashta1 Viewing Attachment
CONCURS "REBUS" CU PREMII
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Apr 30, 2004 1:36 pm

basuule bine ca nu te-a strans motoru de casca ca beleai casca
memetshot

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 30, 2004 1:41 pm

poi atunciea nu mai zic! ufffffff, ce bine am mancat! acuma ajtebt bexu de riguoare(az e vineri dupe masa!:)) shi dup-aia mai vedem!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 1:55 pm

mai incerc o data. sper sa-m reuseasca acuma.

edit: nici acuma nu merge. am incercat sa atasez un ceva cu extensia bmp dar vad ca nu funtioneaza. ideia ie ca daca face-ti 'mneafuastra click pe Lista membrilor si dupa aia pe Mesaje o sa ave-ti o mare surpriza. cei care n-au chef sa faca doi clici, pot sa faca unul singur, aici.
Fişiere ataşate

[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

ANTI

baixinho©

Mesajde Necko » Vin Apr 30, 2004 1:59 pm

in inchiere si acu la urma eu va doresc un unudoimaisarbatoresc plin de beutura si de mici bine facuti, distractie maxima si pe curind.

distrativati linistiti ca eu mai dau cind si cind citeo ochire paici si verific dacai tot asa cum trebe.
aiule, sa inchizi bine usile si ai grija de verifica baia nainte sa pleci, sa nu mai ramina careva nauntru si sa nu poata sa se sarbatoreasca.

hai pa si hepi unu mai !

danone, nocturno la fel si voua !

afsreh: ce vrea ma ioncuvaca? oricum, si tie ioane, de iesi la iarba verde sa te distrezi si tu si vaca
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 2:01 pm

domnu neco, suces la iams.
ANTI

baixinho©

Mesajde basstard » Vin Apr 30, 2004 2:05 pm

care e surpriza?

ioncuvaca, zi nene ceva ca ne omori cu suspansu!
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare