) pentru novisad. cu banii astia stai la roma...in parcC.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ie mult bre 69 pe noapte (da bine
) pentru novisad. cu banii astia stai la roma...in parc
) pentru novisad. cu banii astia stai la roma...in parcIf you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
gata, ma delogh-ez.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci anebunit lupu, iote ce gasesc in revista:
Raiul animalelor
primul cimitir - parc privat din romania dedicat animalelor de conpanie
daca vretz sangropatz maimutza sunatz la 07221 RAIUL sau 08008 RAIUL
pajina de internet ie http://www.raiulanimalelor.ro/
puate ingruapa draq aia marmota. buna ziua. az nam chef
Raiul animalelor
primul cimitir - parc privat din romania dedicat animalelor de conpanie
daca vretz sangropatz maimutza sunatz la 07221 RAIUL sau 08008 RAIUL
pajina de internet ie http://www.raiulanimalelor.ro/
puate ingruapa draq aia marmota. buna ziua. az nam chef
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ca nai chef ie normal da sa nu raspunzi la meiluri ie deja nesimtire 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

danone scrie:[b]daca vretz sangropatz maimutza sunatz la 07221 RAIUL sau 08008 RAIUL
bre danone, vez ca ear batz apropouri shi dupaia nu jtii de cetz iei ban!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
1. uitai, am raspuns
2. merluciu: am trimis un meil la un client care incepea: trimite-ti cat mai urgent... si avea in final semnatura Daba Nerceanu
am loato razna
3. neatza, cetz mai face bituanga mah? :j
4. din revista aia de mare angajament permitetz sa va dau un citat pus sub o poza a lu dostoievski:
"Gravura din sec XIX - lea (adeca unsprezeceLEA) reprezentandul pe D, inspirat dupa o fotografie (adeca probabil dostoievski inspirat dupe poza ca gravura ie gen feminin), il reprezinta purtand barba (va datz seama!!! io ma uitam la poza aiurea si nu mash fi prins ca puarta barba), cu o expresie de ushuara ingrijorare pe fatza (acu urmeaza partea mijto) reflectand probabil grijile sociale care-l macinau !!!!!!!!
m-a spart, domle ziaristu asta sia dat iel seama dupe o gravura care ie dupe o poza ca pe om il rodeau taman grijile alea sociale, nu altele, nu fameliale, politice, nici grija zilei de maine. breh ie funu care ii si plateste pe ziaristii astia?
2. merluciu: am trimis un meil la un client care incepea: trimite-ti cat mai urgent... si avea in final semnatura Daba Nerceanu
am loato razna
3. neatza, cetz mai face bituanga mah? :j
4. din revista aia de mare angajament permitetz sa va dau un citat pus sub o poza a lu dostoievski:
"Gravura din sec XIX - lea (adeca unsprezeceLEA) reprezentandul pe D, inspirat dupa o fotografie (adeca probabil dostoievski inspirat dupe poza ca gravura ie gen feminin), il reprezinta purtand barba (va datz seama!!! io ma uitam la poza aiurea si nu mash fi prins ca puarta barba), cu o expresie de ushuara ingrijorare pe fatza (acu urmeaza partea mijto) reflectand probabil grijile sociale care-l macinau !!!!!!!!
m-a spart, domle ziaristu asta sia dat iel seama dupe o gravura care ie dupe o poza ca pe om il rodeau taman grijile alea sociale, nu altele, nu fameliale, politice, nici grija zilei de maine. breh ie funu care ii si plateste pe ziaristii astia?
- gaga
bitoanga aia falfaie pe langa prietena ta, tzinandu-se anbele de cate o oglinda a matizului roshu in scop ca sa nu le ia vantu.
shi pentru ca tot eram aici:
adica cum ?
shi pentru ca tot eram aici:
danone scrie: sec XIX - lea (adeca unsprezeceLEA)
adica cum ?
-

neatza - Mesaje: 5820
obtservez ca lu danone anceput sai placa secsu 

-

pardon, NOUASPREZECELEA
vam zis cam loato razna.
acu un minut mam inpiedicat de cablu de la conpu lu shefu, avand in mana un pahar de suc de roshii care urmand legile implacabile ale fizicii clasice mia sarit fics pe fatza, moment in care a intrat colega sia tras un racnet ca a crezut ca mia dat borshu.
ia povesteshte in public mah neatzo cum ie cu bituanga ca vaz ca mintz pe ivostru. si zic si io de betze.
vam zis cam loato razna.
acu un minut mam inpiedicat de cablu de la conpu lu shefu, avand in mana un pahar de suc de roshii care urmand legile implacabile ale fizicii clasice mia sarit fics pe fatza, moment in care a intrat colega sia tras un racnet ca a crezut ca mia dat borshu.
ia povesteshte in public mah neatzo cum ie cu bituanga ca vaz ca mintz pe ivostru. si zic si io de betze.
- gaga
deci aia am opservat=o shi io sh-am numarat pe dejete: iese nooshpe, nu unshpe!
leiter: valeu, ce dilei aaaaaaam! sa fie de la grantzu ala de-l gustai mai devreme?||:)
leiter: valeu, ce dilei aaaaaaam! sa fie de la grantzu ala de-l gustai mai devreme?||:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ce najpa suna titlu la tredu ala de pe rock, "caut altar"
-

bah ce va bagatz voi in zeama cand e de opscenitatz. imi place si mie la ce ma pricep da' nu ma dau mare ca altzii ;D
merluciu: pregatiti CM pt un nou menbru surpriza.
ce nasoi suntetz (aia de vam dat meil)
zicetz si mie daca similar inseamna identic sau asemanator?
merluciu: pregatiti CM pt un nou menbru surpriza.
ce nasoi suntetz (aia de vam dat meil)
zicetz si mie daca similar inseamna identic sau asemanator?
- gaga
bituanga grasa pe rotile? iubita lu matinalu?
-

lol! chear mah, mai epsista altaru? trupa vreau sa zic...
similar=asemanator, dupe mine, ca DEX-u i in biblioteca(unte biblioteca=biblioteca pe bune!)
similar=asemanator, dupe mine, ca DEX-u i in biblioteca(unte biblioteca=biblioteca pe bune!)
-

un nou menbru surpriza? sper ca nush baga careva menbru` in cemeu, ca-i bai!
-

iubita lu matinalu cia grasa ie tziganca tziganca. ciuara. nuaptea mereu o pierde.
bah poi daca scritzi ca inecatzii io cand sa mai apuc sa raspund? tester, da. io lam invitat ieri si a zis ca da.
si asa naveam demigrantzi cemeishti, marim gashca
bah poi daca scritzi ca inecatzii io cand sa mai apuc sa raspund? tester, da. io lam invitat ieri si a zis ca da.
si asa naveam demigrantzi cemeishti, marim gashca

- gaga
mai najpa o sa fie sa dea berea de debut dacai demigrant. iote cecu, ie la o aruncatura de bat de biblioteca si se face ca nul vedem
-

lasa mah pe tobaru, o fi timid da se trateaza iel. poi bere de debut ai vazut de la funu? canci.
neatza a disparut subit de cand lam dat in guarna cu ciuara (cn)
http://www.reganosromancoin.com/images/Celeb/Fat%20thonged%20girl.jpg
cam asha arata da ierea neagra
neatza a disparut subit de cand lam dat in guarna cu ciuara (cn)
http://www.reganosromancoin.com/images/Celeb/Fat%20thonged%20girl.jpg
cam asha arata da ierea neagra
- gaga