C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
sam bag cieam mai bun de bagat daca m-am prins panacum ca tesulin se citejte za soul lain! lol de lol! deci aia era! deci ie greu!
io credeam ca tesulin ie ceva medicament!:)
io credeam ca tesulin ie ceva medicament!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
shi penca vad ca iar face figuri evil server, o sai zic lu iaurta aicia: deci az nu bere pentru ca maine sa inplinesc un numar fix de ani de cant a aparut pe lume cineva cam cu acelash adeneu ca al meu asha ca trebe sa ma duc az cu consuarta in scop ca sa cheltui nejte bani.
-

ba neatza ce plm vrei ma de la mine? ma pusasi sa cetesc aia ca sa vad cum ca se poate ca cineva sa scrie ceva si io sa n-am abar ce a vrut sa zica...
orcum cred ca vru sa fie ironica....
orcum cred ca vru sa fie ironica....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
naie: stei cul ca nici io nu mam prins
vali: ziceam pe pemeu sa dai verde la useru acela pe cemeu, tester pe numele lui, mai stii?
sodi: poi taman ca mam prins ca faci mijtou abea la saramura, am crezut ca zici merluciu
neatza: bine mah, dut-e
merluciu: sa cititi voi pe liniutza ala ce ravagii lingvistice face pe shtiintze, citesc de trei ori pana ma prind vag cea vrut sa zica
vali: ziceam pe pemeu sa dai verde la useru acela pe cemeu, tester pe numele lui, mai stii?
sodi: poi taman ca mam prins ca faci mijtou abea la saramura, am crezut ca zici merluciu
neatza: bine mah, dut-e
merluciu: sa cititi voi pe liniutza ala ce ravagii lingvistice face pe shtiintze, citesc de trei ori pana ma prind vag cea vrut sa zica
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatza, morocanosule
atata am vrut sa zic! lol
atata am vrut sa zic! lol
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ia mai datzivan plm care este ! pe cine facetz voi morocanos ? e... firash al ... ! da nu va ie rushine ?
-

danone scrie:dut-e
ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te-am prins, nasualoooooooooooooo!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre, am intrat shi eo pe tredu cu diverse probleme shi vreau duar sa zic atata: deci bone are mult umor shi ca urmare chiar am ras copios la nejte faze. multzam.
-

cum nu bre danone?! nu vazush ce-i sari mujtaru cu hrean lu doomujte? mie cel putzin mi s-a parut haioasa reactzia disproprtzionata avuta de copilu ala mofturos(ups, ierea sa scriu morocanos shi se supara neatza!:))
-

tipic my dear watson, eo citesc acolosha tomna de amuzament la ce iese cand un om care zice ceva discuta cu unu care intzelege cu totu altceva, primu om nepricepand ca niciodata doo persuane care vorbesc linbi diferite nu o sa puata comunica.
miam amintit inca o perla gasita in revista de mare "cultura" arborele vietzii, vorbea de desertu gobi si de nomazi zicand ca ei, nomazii cand se muta dintrun loc in altu' strang corturile si ce mai au, priponesc animalele si pleaca in alta parte.
nu incetez sa ma minunez de ce ziarishti de mare valuare avem, priponisar
miam amintit inca o perla gasita in revista de mare "cultura" arborele vietzii, vorbea de desertu gobi si de nomazi zicand ca ei, nomazii cand se muta dintrun loc in altu' strang corturile si ce mai au, priponesc animalele si pleaca in alta parte.
nu incetez sa ma minunez de ce ziarishti de mare valuare avem, priponisar
- gaga
o parte din trebi farsite, o alta parte incep pe la unu, priponilear danone in pln
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
draga mea smantanoasa, ie de situatzie , c-asa a iesit. da ie pe bune.
ba, io am cautat pe net coperta la un album de-a lu inghetzata de vanilie si n-am gasit ce vreau io. unde ie bre copertzi d'astea mai rare?
ba, io am cautat pe net coperta la un album de-a lu inghetzata de vanilie si n-am gasit ce vreau io. unde ie bre copertzi d'astea mai rare?
-

SOD - Mesaje: 6035
SOD, uite aici numa fatza! cu spatele, mai vedem:)!
http://music.lycos.com/artist/album.asp?QT=A&QW=vanilla+ice&AN=Vanilla+Ice&MID=47096&id=289793
este acolo un link cu poze. vezi shi ala!
merluciu: 1 stanjen = 3,60 mp
http://music.lycos.com/artist/album.asp?QT=A&QW=vanilla+ice&AN=Vanilla+Ice&MID=47096&id=289793
este acolo un link cu poze. vezi shi ala!
merluciu: 1 stanjen = 3,60 mp
-

Daca n-am mai scris inseamna ca muncesc,da?Sa nu avem discutzii dup-aia ca n-atz shtiut!Acuma sunt in paosa de masa,d-aia scriu,da ma intorc la munci imediat,ca am auzit io ca prin munca dobandeshti fericire shi intzelepciune!Deja ma simt mai intzelept shi in consecintza ma duc sa mai vaz ce scrie prin alte partzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
SOD scrie:asha cu taza .
cu ce?! .
-

naie, lasa mah ca nu ne nashtem totz invatzatzi, tentzelejem
la dex stanjenu ie intre 1.96 si 2.23, mai e stanjen pescaresc = 1.50 si marin = 1.83, si
stanjenu de lemne care are 8 steri (un ster = 1 mc)
sody, nam gasit decat fatza sio, vezi la zoso puate stie iel site mai opscure care napar pe motuare de cautare
la dex stanjenu ie intre 1.96 si 2.23, mai e stanjen pescaresc = 1.50 si marin = 1.83, si
stanjenu de lemne care are 8 steri (un ster = 1 mc)
sody, nam gasit decat fatza sio, vezi la zoso puate stie iel site mai opscure care napar pe motuare de cautare
- gaga