C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 4:35 pm

salut pe aceasta cale clasa muncitoare dupa o lunga apsentza a mea care a fost. care mea fost dor de voi in special de neshte unii care nush daca mai este ei. da' sa shtitzi ca io insum mam gandit la voi o data la doo zile plus in vichend.
special pentru aivitnes carei urez sanatate. ma duc sa vad cu sperantza indoita daca mai ezista forum bebeu shi cum se modereaza pacolosha.
baaaaa, ceatz facut cu avataru meu?????
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 4:40 pm

io unu ierea sa caz de pe scaunu cu rotile cand vazui angus pe post
bine ati revenit in mijlocu si lateralele nuastre care este si sper ca revenirea va fi una de lunga durata si multiplu angajament

yewor: angus ,cred ca trebe sa-ti atasezi singur avataru
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde tester » Mie Mai 12, 2004 4:43 pm

Observ cu bucurie ca am primit verde aici, drept pentru care nu mai am incotro si va salut pe toti.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 4:47 pm

tester , bine ai venit in randu celor ce muncesc si trudesc pentru bunastarea acestui minunat popor nepalez
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 4:51 pm

pai da, da de undel mai iau? ca panacu cautai in van threadu despre teatru, casa vad cum se mai demerg trebile pacolosha. nul gasii. gasitorului reconpensa. sa schinbat multe modificari paicea de cant nam mai trecut io, numai imi gasesc jucariile care pa unde leam lasat.
cei aia yewor?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 4:54 pm

iote colea
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=236493#post236493
ie tot la scuala vetusta

wytouyr: angus, cum te simti la un anishor?
eyewitness

Mesajde cubu » Mie Mai 12, 2004 4:58 pm

tester, uelcam to auar faching beautiful ghedaring.
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Mie Mai 12, 2004 4:59 pm

nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 5:03 pm

mersi la fel. shi io ma bucur ca mai traejt. bine, sanatos?
gasii teatru, sarumana, imi veni inima la loc. crezui ca vatz dezis de cultura. postai scurt. maine seara ma duc la Poker la comedie, osa va povestesc. intre timp am mai fost la freun milion de piese, le-oi lua io pe rand. sau nu. depinde.
decat ca schcuala veche nu mai figureaza in forumurile ale verzi dela mine dupe scrin din stanga care este.
angus
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mai 12, 2004 5:08 pm

merluciu: nenea angus, tre sa reapladezi avataru.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 5:09 pm

de ce man juri?! io nu tzeam facut nimica rau...
merluciu?? breh, voi atz inceput casa vorbitz intrun jargon necunoscut lui je.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 5:15 pm

merluciu= serios adica fara mijtou, merluciu,precede o informatie 100% serioasa
apoi
din dictionaru baicsian/roman a reaplada inseamna re up load sau cu cuvintele din ferentari sa ti-l reincarci adica noua versiune a forumului iti permite sa faci chestia asta si nu mai ie nevoie de ajutoru adminilor. merji sus pe pajina unde crie utilizator, te opintesti in el, si in pajina nou deschisa la control panel in stanga te proptesti in modifica avatar si de-acolo ie simplu, pana si baicsu stie
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 5:20 pm

auz? da nu posa faci tu dacai ashea de sinplu? ca la mine la barbrize nu sa ajuns la lectzia asta (sau am lipsit io apsentand nemaifiind de fatza).
daca shtie pana shi baicsu mie num spune nica. aka iel nu ie deshtept rau, ashea cum credeam io shin continuare inca cred? au iar ai ceva cu dansu de nul ai la inima matale?
teoria cu reapladatu o shtiu. practica ma omuara. ca daia meam luat secretara.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 5:25 pm

io nu poci decat la mine iar io am avatar dupa cum optservezi
daca ai avataru salvat pundeva pe hard ie sinplu
cu baicsu nam nica numa ca sia pus net acasa si a inceput si iel sa mai mijte cateceva nu mai umbla bezmetic pe fanclub
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 5:29 pm

numa ca nul am salvat pe nicairea, ca lam primit in dar de cadou dela domnul SOD care duar iel shtie de unde la luat. iel cum mai sta? mai mijca? pls refresh.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 5:37 pm

ultima uara cand il vazui io mishca spasmodic si se tanguia bolborosind niste silabe disparate si franturi de cuvinte ,depozitat pe podeaua carciumii rezemat de zid, incercand zadarnic sa apuce o sticla de votca care se incapatana sa faca priza cu mana lui. deci ie bine sanatos
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 12, 2004 5:50 pm

ma bucur sa aud vejti bune despre dansul. deci tot nentinat a ramas.
da pa forum mai presteaza, ca cand plecai io cu sorcova iel ierea dus de mult pe calea banilor. aka plus de asta ash vrea sa shtiu cu alte cuvinte daca mai am freo shansa sam vad cu oichii maimutzoii aia de se batea cu ciuocanele fix in mualele capului.
pui o vorba buna cant il prinzi intre doo?
da de ce avatarele vuastre traejte shal meu nu? iar fac ajtia discriminari in functzie de nejte criterii drepte shi sincere?
angus
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mai 12, 2004 8:06 pm

angus scrie:iar fac ajtia discriminari in functzie de nejte criterii drepte shi sincere?

da

Ssnvvx pw
ANTI

baixinho©

Mesajde tester » Joi Mai 13, 2004 12:08 am

Las un pic de cv, cu cine sunt si ce fac, urmand povata primita de la danone.

Numele : Andrei, 27 de ani, fac de studii economice si ceva poli care nu se pune.

Plecat din tara cam pe cand primea iliescu mandatul final(2001). Dupa aproape 3 ani, sunt norocos sa fiu partener la un restaurant si un srleu, ce consta din reparatii si vanzari de pcuri si un mic internet cafe.

Traiesc alaturi de viitoarea sotie, intr-un micut orasel din est.

Inchei pentru a nu risca sa va plictisesc si mai tare, sting lumina si las cheia sub prag pentru dimineata.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde vali » Joi Mai 13, 2004 5:43 am

comentezi?
viitoare sotie...a ta?
cu iliescu...ai banuit tu ceva...felicitari. poate te intorci anu asta in tara sa votezi ca nu mai candideaza :)
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Joi Mai 13, 2004 6:37 am

hola carcotasi

bah vali , tu n-ai somn?

si cum o vorba din popor , poporu namibian ofcors, zice ca nici o joie nui ca vineri precum nici primavara nui ca toamna, io va transmit un cald si mobilizator salut tovarasesc si indeplinirea tutulol sarcinilor pentru atingerea parametrilor proiectati in eliminarea spumei si golirea grabnica a recipientelor cu bere ,puse ostentativ in calea propasirii valorilor autohtone de clasele reactionare si retrograde

merluciu : jijica, fu etapa si de b ieri?
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Mai 13, 2004 7:11 am

alaleo la toti care este-ti

a fost etapa, da nu stiu detalii. programul pentru mai tarziu ie: etapa 27 (15.05), etapa 28 (22.05), etapa 29 (30.05), etapa 30 (03.06). cu cine stelarii din Regie - o sa-ti spun cand ajung la munca.juaca
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Mai 13, 2004 7:31 am

baicsu, vazui pe prosport 4-0 pt trubadori si avem 9 p avans deci la anu ii futem pe pechineji in gruapa :D

vezi ca si danone incropi de 8 batrane
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Mai 13, 2004 7:54 am

ola la carcotasi!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Joi Mai 13, 2004 7:59 am

iunopotchivanok la totz!

tester scrie:las cheia sub prag pentru dimineata.

adeca di ce numa neatza pouate loa cheia aia? mai ales ca iel vine mereu ultimu!:)

deci bine-ai primit verde tester! ai fost norocos, ca puteai primi mov, doamne ferejte!

angus? di ce-mi spune mie ceva numele asta? de unte-l jtiu? aaaaa, cre` ca-mi aduc aminte de tom shi geri de-shi dadeau cu baroasele la mansarda! deci iei nu mai ie viabili santzeleg, da` angus ie stil alaiv end chiching! uelcam bec angus!(am vazut prea multe filme americane leitli!:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Mai 13, 2004 8:48 am

Si io mi-am luat mouse cu scroll

bah numa shuarec alb sa nutz iei ca ai belito. evadeaza si demoleaza in mai putzin deo nuapte juma de casa. de az inainte numele mic a lu vasile ie hudini gamiash mataranga lu aiu in nasu lui.

anguuuus :) merluciu, vez ca ie un thread pe care un om te-a facut disparut, a zis ca ai plecat dintre noi si am tzinut doliu am facut si priveghi cu stecla de finlandia, nesecsual vorbind.

tester, uelcom mah, uelcom. dacatz curetzi imboxu puate imi povesteshti in privat (a) ce si cum ie cu crajma, chiar ma intereseaza, incerc sa pun bazele unei afaceri. merluciu vorbind.

az ie 13 si basu vrea sa ne vedem cu tontzii, se inscrie funu de peaici sau raman numa cu aia adunatz la telefon?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Joi Mai 13, 2004 8:52 am

Joia buna la tuata lumea!
Aseara am asistat la o partida de shah.Protagonishti,io shi tzuica.Partida s-a desfashurat in halul urmaritor!
Io facut dush,aprins tzigare.Tzuica facut cu ochiul din sticla.Ashezat tabla de shah shi luat un pahar!Tzuica umplut paharu!Io golit paharu,tzuica umplut din nou.Io golit shi paharu asta shi luat dopul la sticla.Sticla luat pastile de slabit,ca disparut ceva tzuica.La un moment dat,sticla ramase fara pese lichide,io ramas fara vlaga,asha ca partida a fost PAT.Adicatelea acolo am poposit io dupa ce am fost degradat de la rangul de "rege" la "pion".
Era sa uit ca am sarit cu calul peste masa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Joi Mai 13, 2004 8:56 am

asa.
cam revenit. deci hienele din Regie a batut cu 4-0 pe ecs Extensif (actualmente FC) Craeova. golurile le-a marcat Mazilu (3) si Gigel Bucur (43, 44, 45). Performanta unica in ultimii zece ani ca un jucator sa marce trei goluri in tot atatea minute. cred ca din vara va inlocui negru cu visiniuu.
pandurii a facut 0-0 pe terenu lu Dacia Mioveni, deci distanta dintre hienele de Regie si fosti oamenii alu Cosma Miron e de noo punte. daca ietapa vituare, hienele bate, e ca si promovotae, si teoretic si practic si matematic si in tuate felurile.
programu pe in zilele urmatuare ale hienelor e:
etapa 27 (15.05): Inter Gaz Bucuresti - SPORTUL
etapa 28 (22.05): SPORTUL- ARO Campulung
etapa 29 (30.05): Rulmentul Alexandria - SPORTUL
etapa 30 (03.06): SPORTUL- Cimentul Fieni

cu placere, aiule.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Mai 13, 2004 8:58 am

tralala shi az.

ne bucuram de revenirea lu angus di mangusta, care sa simptzit lipsa shi uamenii rai matrashira shi fengshuiu cum matrashira angus' avatar. shi plangea un anume admin de umpluse treadu de lacrimile vietzii, el fiind fuarte indurerat nevoie mare.

salutam inrolarea lu tester, care se simptzea nevoia shi de un ukeist, sa nu mai zica oamenii ca suntem discriminatori.

altceva?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Joi Mai 13, 2004 9:05 am

am uitat sa-l salut si io pe nenea care testeaza nonstop pacilea.
salut ba testare
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare