C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre paiacecule dar tu de unde ai invatat sa vorbesti asa traitar chernelu lu matele 10mii de ani sa ai bani de apdeituri la fiecare juma de an schimbatzai frecventa de pe magistrala sa tzo schimbi.
Io cred ca de vina e parshii care acu baga in bere si in alte beuturi cunoscute drept nealcoolice (votca, vizichi, techile) alcool ca sa faca misto de uameni.
Io cred ca de vina e parshii care acu baga in bere si in alte beuturi cunoscute drept nealcoolice (votca, vizichi, techile) alcool ca sa faca misto de uameni.
-

memetshot - Mesaje: 7050
care a durat pana la mezu noptzi
numa atat? mici copchii breh ... pe noi ne prostira mai mult mongolezii aia.
merluciu: aiule, nu mai da mah lincuri ca tre sa termin o treaba si nam vreme sa citesc ce scrie shtuarfele intercontinentale, puii mei, stii cas curiuasa si dau clic pe linc, acu plang in pumni ca pe tine vrea sa te cunuasca si pe mine nu.
desi nu precep de ce nu la sunat pe aliosha ca ie mai apruape :j
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
matinale crezui ca matale esti beton in ramura industriala da vaz ca spune lumea ca abar nai. ia dacilea:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=265217#post265217
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=265217#post265217
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io lam vazut ca in agricultura misca mai bine, sal vezi la plivit loboda ce miscari sincrone din poanieu are de tie mai mare dragu sal privesti batal norocu sal bata de voinic
-

ba da io am auzit ca ie un adevarat al sapei. Asa cum nichita isi misca agale stiloul pentru a scrie poezie asa neatzul foloseste sapa pentru a scoata in fatza lumii niste campuri de porumb...adevarate capodopere ale contemporanitatii.
daia iel ie de parere ca Sapa e mai tare ca sabia... (ce filozif domne, ce filozof)...
si cum sapa e agricultura nu industrie reiese clar ca neata nu le are cu industrialu
daia iel ie de parere ca Sapa e mai tare ca sabia... (ce filozif domne, ce filozof)...
si cum sapa e agricultura nu industrie reiese clar ca neata nu le are cu industrialu
-

bre, ce noroc pe uni !
deci vanuntz paceasta cale ca eo no sa prea intru az shi maine din motive tehnice de depashire de limita de trafic pe net care am depashito shi mianchis netu.
deci noroc cu nejte oamini buni care mianprumutat un cont ca sam fac treaba cu iel da nu po sa abuzez.
aiule, sodilicutzica, bagatz inostru !
deci vanuntz paceasta cale ca eo no sa prea intru az shi maine din motive tehnice de depashire de limita de trafic pe net care am depashito shi mianchis netu.
deci noroc cu nejte oamini buni care mianprumutat un cont ca sam fac treaba cu iel da nu po sa abuzez.
aiule, sodilicutzica, bagatz inostru !
-

neatza - Mesaje: 5820
bre sapa lu matinalu ie speciala, manufacturata manual. are neshte belciuge prinse pe cuada pentru reglarea centrului de greutate si evitarea balansului si a opintirilor in sapa care ar putea deregla circulatia periferica iar pe partea opusa are gravata , cu lentila de la ochelari focalizata pe sapa cand fu suare, ai lav nanooky
-

paianjene, io vaz locanta ta da nam vreme ca tre sa fac situatzia pe care cica ash fi dato martz, mai tre sa shi mananc, mai dechid si cateo pajina pe ora sa vaz ce mai face uamenii, aia ie, o zi doo pe luna mai munceshte omu.
da breh ai, baga puntaj sa vedem ce varaza facuram
corean pe cand aiule?
da breh ai, baga puntaj sa vedem ce varaza facuram
corean pe cand aiule?
- gaga
ziseram vietnamezu intai. hai sa le luam pe prioritati, da?
bagai puntaj
bah azi bag rebusu sau nu ie clienti?
bagai puntaj
bah azi bag rebusu sau nu ie clienti?
-

io momental nu pot pt ca sa ma inscriu, da pana la 3 mai este.
vreau sa fac si threadu ala pe literatura de care vorbiram ieri. laomoment dat.
ascult CCR Good Golly Miss Molly ...
auzitz, da voi de ceatz gonito pe naituisha?
vreau sa fac si threadu ala pe literatura de care vorbiram ieri. laomoment dat.
ascult CCR Good Golly Miss Molly ...
auzitz, da voi de ceatz gonito pe naituisha?
- gaga
Io ie client fidea!Acuma ramane la atitudinea lu danone!Singur nu concurez,ca nu ie fer!
Danone,slabutz pleilist ai!Io i-am nenorocit pa colegi cu pleilistu meu bogat: helloween,iced earth,obtuary,king diamond,amorphis,stratovarius,inFlames,manowar,staind shi...(care poola mea o fi bagat scooteru in pleilist?)
Danone,slabutz pleilist ai!Io i-am nenorocit pa colegi cu pleilistu meu bogat: helloween,iced earth,obtuary,king diamond,amorphis,stratovarius,inFlames,manowar,staind shi...(care poola mea o fi bagat scooteru in pleilist?)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
noapte tarzie de primavara intarziata. stau cu inima cat un purice. unde oare umbla aia? ei, sunt sigur ca-s acasa , ca doar n-or fi asa de cacanari. dar daca ? crezi ca e posibil ? tot ce se poate ! nu, nu , exclus, nu fac ei asha ceva. sunt oameni de cuvant. ete pula, parca ar fi prima data.
cu inima cat un purice, ma urc in masina. demarez. nici o stea pe cer. semn rau. opresc la semafor. aprind o tzigareta. trag cu sete din ea. oare or fi ? sper sa nu. nu cred, imi tot repet mie insumi, mintzindu-ma si totusi sperand sa nu am dreptate. ajung. parchez. ma dau jos din masina. intru in crasma. un baros daca ma lovea nu ma durea mai mult. intr-adevar, ticaloshii isi faceau de cap acolo. le-am aruncat o privire ucigatoare. probabil ca nici n-au sesizat-o . erau prea ocupatzi cu spritzul. am plecat dezamagit, jurandu-mi ca nu mai ies cu iei niciodata. ticaloshii ! mincinoshii ! tradatorii !
netzulicutzica, buna dimineatza ingerul meu ! ce mai faci ? ai dormit bine ? izi multzumesc mult pentru michimausul pe care mi l-ai cumparat aseara. o sa-l port totdeauna langa inima.
cu inima cat un purice, ma urc in masina. demarez. nici o stea pe cer. semn rau. opresc la semafor. aprind o tzigareta. trag cu sete din ea. oare or fi ? sper sa nu. nu cred, imi tot repet mie insumi, mintzindu-ma si totusi sperand sa nu am dreptate. ajung. parchez. ma dau jos din masina. intru in crasma. un baros daca ma lovea nu ma durea mai mult. intr-adevar, ticaloshii isi faceau de cap acolo. le-am aruncat o privire ucigatoare. probabil ca nici n-au sesizat-o . erau prea ocupatzi cu spritzul. am plecat dezamagit, jurandu-mi ca nu mai ies cu iei niciodata. ticaloshii ! mincinoshii ! tradatorii !
netzulicutzica, buna dimineatza ingerul meu ! ce mai faci ? ai dormit bine ? izi multzumesc mult pentru michimausul pe care mi l-ai cumparat aseara. o sa-l port totdeauna langa inima.
-

SOD - Mesaje: 6035
spaidare...parca ziceai ceva de senduit o melodie???
aiule vazusi mai cum a manuit neatza sapa pe lanul de Industrial? cred ca o sa fie un an bun si industrialele vor fi precum stalpii (de mari nu de rare)
aiule vazusi mai cum a manuit neatza sapa pe lanul de Industrial? cred ca o sa fie un an bun si industrialele vor fi precum stalpii (de mari nu de rare)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

-

neatza - Mesaje: 5820
bre cuacavete, vazui bre ...ien mana matinalu azi creca pliveste juma de hectar de loboda pana desear
-

da mah, da raducu ierea treaz si mai plimbo pe marmota ca te banalizezi
-

te icnorez bre ca numa tampenii debitezi azi , tzam zis ca strongu nu face bine
-

-