deci am o veste pruasta. mai pruasta ca aia cu muncitu la locu de munca.
cum iluiam si rebuseam io, shefu nost al mai mare, intors dupe o apsentza de catziva ani (cand a schinbat trei sferturi din angajatzii polonezi) s-a proptit in fatza giamului unde am io buro sianceput sa gesticuleze cu semne de karateka in directzia unor locatzii din buro, cam cum facea ciaushescu cand ii esplica la arhitectu dumisale ca tre sa demoleze bucureshtiu.
dupe asta io mam dus la fomeia aia si am intzeles ca ne zbuara din buro, nush cand, unde si cum.
ie o veste fuarte pruasta, ma gandesc ca li se pare prea mare spatziu pentru nejte negrii de pe plantatzie ca noi.
adeca vrei productivitate, pui vaca in spatziu cat ie vaca, o mulgi si gata, ce atata spatziu nene. io mam gandit sa le dau o sugestie si mai buna:
sa ne masuare cat suntem noi ashe pe scaun si sa ne mai puna un tavan, dubleaza spatzu'. pln, vii la munca, iei scaunu de la lift, te pui pe iel shi tzop in cutiutza. suna de 12 sa se arunce cate un senvish la fiecare angajat. pemparshii o sa fie de baza, adeca vii la institutzie ca sa munceshti, nu sa te pishi sau sa te caci, puii mei. daca vrei schinbi penpershii cand pleci acasa, daca nu nu. pln