C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone, de bagat trebe neaparat so- bagi. io zic ca si cistigi, ca pe mine cel putin, mai- turbat. am inchis compu siam- plecat sami- cumpar ingedentele. ori asea ceva nu mi sa- mai intimplat. da trebe so- povestesti asea cum stii numa tu, ca deaici- pleaca totu.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
gud morning angels !
am revenit la muncile birotice pana maine cand plec la bistritza / zalau .
ASA CA AZI 14 IUNIE DUPA ORA 19.00 LA LOCANTA RUINOASA VA ASTEPTEZ LA UN SPRITZ. TINUTA DECENTA OBLIGATORIE !
am revenit la muncile birotice pana maine cand plec la bistritza / zalau .
ASA CA AZI 14 IUNIE DUPA ORA 19.00 LA LOCANTA RUINOASA VA ASTEPTEZ LA UN SPRITZ. TINUTA DECENTA OBLIGATORIE !
-

SOD - Mesaje: 6035
amicu danone vrea sa manbolnaveasca- de nervi si nu numai. pe mine ma scuzati. ma duc sa fac cartofi prajiti. danone, da nai- zis, la ceaun sau la tigaie?
cecule, citishi mah, ce zise aiu de tine o pajina mai in urma? e? e?
SOD, deci vezi ca la 19.45 o sa desfac o bere si la 19.46 o sa ma gindesc la tine !
cecule, citishi mah, ce zise aiu de tine o pajina mai in urma? e? e?
SOD, deci vezi ca la 19.45 o sa desfac o bere si la 19.46 o sa ma gindesc la tine !
aizzz&co
-

alaleo sodilicutzu
merluc: SODy (sau ancineva care stie), spune-(ti)-mi si mie unde este localizata in timp si timp locanta cu pricina.
SOD: deschide, pliz, si mneata ytau sa-mi dai datele cu pricina. vez ca ios pe indivizibil.
merluc: SODy (sau ancineva care stie), spune-(ti)-mi si mie unde este localizata in timp si timp locanta cu pricina.
SOD: deschide, pliz, si mneata ytau sa-mi dai datele cu pricina. vez ca ios pe indivizibil.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
necko, io am facut in tigaie de inocs, da ie mai bine in ciaun, daca nu tie lene sa il speli dopo.
ai chilli? da bere?
sodilicutzicu, ma speriasem ca sa amanat ca nai mai sunat. aiu nu ie da vine alecsei
baics: locanta ie aia din drumu' taberii coltz cu pajura, nu cunva sa o incurci
ai chilli? da bere?
sodilicutzicu, ma speriasem ca sa amanat ca nai mai sunat. aiu nu ie da vine alecsei
baics: locanta ie aia din drumu' taberii coltz cu pajura, nu cunva sa o incurci
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Cetii Necko,da nu am intzeles mare lucru!Cel putzin nu azi!Da daca vrei sa-m iexplici pe indelete io nu ma supar!
Cu alte cuvinte,io mi-e lene rau de tot,shi somn shi iar mi-e lene.Mi-e lene sa pun shi o retzeta interesanta!
Cu alte cuvinte,io mi-e lene rau de tot,shi somn shi iar mi-e lene.Mi-e lene sa pun shi o retzeta interesanta!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
danone scrie:aiu nu ie da vine alecsei
uaaaaaaaaaaa! rili? amice, pot sa pun mana pe tine? uaaa! ce ma bucur ca ma lasi sa pun mana pe tine! ai, ma, pleaca cu glumele tale de aici.

ANTI
-

piskeshu scrie:Haide Frantzaa!!!
unde? unde?
ps: azi sunt nevorbit (c. amice). va rog sa ma intelege-ti.
ANTI
-

pai nu stiu daca as putea sa incurc ceva ce nu stiu unde este cu ceva ce stiu unde este.
am, da. de ce? te ofitici?
am, da. de ce? te ofitici?
ANTI
-

gigi tata, la ruine bre. stii unde-i?
in alta ordine de idei,
MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA.
in alta ordine de idei,
MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA, MUIE FRANTZA.
-

SOD - Mesaje: 6035
danone, chilli am, bere ma duc si iau, ca sa ma pot gindi la sodilicutzicutzu deseara la 19.46. se aranjaza. deci ie bun ceaunu. bun.
cecule, ie de bine. cica baicsu ie la iams pe linga iel (aiu), cum ie iel (aiu) pe linga tine la versificatie, adica zlab mah, zlab de tot ! hahahahaha
si ca sa continuuu ideea, cum sunt io la tetris fata de baicsu .... ;a :cry:
cecule, ie de bine. cica baicsu ie la iams pe linga iel (aiu), cum ie iel (aiu) pe linga tine la versificatie, adica zlab mah, zlab de tot ! hahahahaha
si ca sa continuuu ideea, cum sunt io la tetris fata de baicsu .... ;a :cry:
aizzz&co
-

ok. voi fi acolo la orele 19.00.
merluc: am plecat unteva, asa ca daca ma contactati pe imeu, nu are cine sa va raspunda.
ps: SODy, ai jucat la pronostici inpotriva lu campeuana iuropii?
alt ps: neco, ejt individios ca eu stiu iams, da mai bine sa ies pe locu doi din doi concurenti, decat sa nu intru nici macar in top ten la VBTetris cand joc de unu singur.

merluc: am plecat unteva, asa ca daca ma contactati pe imeu, nu are cine sa va raspunda.
ps: SODy, ai jucat la pronostici inpotriva lu campeuana iuropii?
alt ps: neco, ejt individios ca eu stiu iams, da mai bine sa ies pe locu doi din doi concurenti, decat sa nu intru nici macar in top ten la VBTetris cand joc de unu singur.

ANTI
-

sodule, santzeleg ca zisasi ca muie frantza? adica tu vrei sa dai mue la artisti gen zizu? fuarte urat dinspre partea ta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
danone*, Necko, Shaki
da bais is invidioas. breh sodi, vez ca avem shpioni, io zic sa mutam locanta de la ruina la bibliotecacai mai sigur, am auzit de nejte kestii najpa legat de lutze lantalnirile forumizde si nam chef sanpart scatualce az, de ziua ta care a fo vineri
danone*, Necko, Shaki
da bais is invidioas. breh sodi, vez ca avem shpioni, io zic sa mutam locanta de la ruina la bibliotecacai mai sigur, am auzit de nejte kestii najpa legat de lutze lantalnirile forumizde si nam chef sanpart scatualce az, de ziua ta care a fo vineri
- gaga
corcodushe, deschide inostru.
in alta ordine de idei, nici o muie la frantza care eo am pus la plezneala ca cashtiga ashtia shi ashea a fost. deci ie bine.
in alta ordine de idei, nici o muie la frantza care eo am pus la plezneala ca cashtiga ashtia shi ashea a fost. deci ie bine.
-

neatza - Mesaje: 5820
kesh, iete aci
http://www.herbaline.3x.ro/
pundeva unde zice forum ie un loc unde pui retete care se premiaza cica, io am bagat.
ma cac in folbalu vostru. sody nu deschide itau ca neatza nu vb cu tine, minte
http://www.herbaline.3x.ro/
pundeva unde zice forum ie un loc unde pui retete care se premiaza cica, io am bagat.
ma cac in folbalu vostru. sody nu deschide itau ca neatza nu vb cu tine, minte
- gaga
alalei de pe tarmul intunecat al marii
trebi si alergaturi
voi?
trebi si alergaturi
voi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220