C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Bre, da' asa am io noroc chior de numa-numa: cand trec si io pe-aci, toate lumea s-o carabanit care incotro, de o trebuit sa intru cu speraclul din dotare, ca sa gasesc inauntu intunerec si sticle de bere aruncate la intamplare, cat pe ce sa-mi sparg scafarlia impiedecandu-ma de ele. Da' nici ca pun mana sa fac curat !
-

ghionoiul - Mesaje: 1359
se pare ca frumosul debut al schimbului 2 a deranjat ceva lume rea.
datorita faptului pentru ca din motiv ca bassu a fost chemat cu treburi urjente la directie, testeru creca ien- conced de nuapte, cubu are program de voie iar darken sia- luato- peste ochi pentru ca a avut tupeul si indrazneala sasi- schimbe locul de munca conform paregatirii ei, ma vad nevoita sa sting luminile, sa inchid apa si sa inchid biuroul pina miine dimineata caind ne vom aduna in shedinta de la ora 8 prezidata de memetshol.
un darken haipa
datorita faptului pentru ca din motiv ca bassu a fost chemat cu treburi urjente la directie, testeru creca ien- conced de nuapte, cubu are program de voie iar darken sia- luato- peste ochi pentru ca a avut tupeul si indrazneala sasi- schimbe locul de munca conform paregatirii ei, ma vad nevoita sa sting luminile, sa inchid apa si sa inchid biuroul pina miine dimineata caind ne vom aduna in shedinta de la ora 8 prezidata de memetshol.
un darken haipa
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
la ora asta? arunca dracu fusu ala orar ca ie stricat. de nenea neco ce sa mai zic ca ma izbit cu usha in frunte cand a inchis birou.
ai, intunericime placuta va doresc.
ai, intunericime placuta va doresc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
testere, ce faci mah? credeam cai- frun otz, ceva. mai- si speriat!
si tu, naiti! puteai sa strigi! ia uite ma la ei !
testere, sa ai grija de toate ca eu ma retrag. hai, servici usor!
si tu, naiti! puteai sa strigi! ia uite ma la ei !
testere, sa ai grija de toate ca eu ma retrag. hai, servici usor!
aizzz&co
-

io am revenit la birou numai temporal, adica fo juma de ora sa descarc niste poze, iata unde am pus cateva :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=281863#post281863
chiar necko tre sa facem ceva semnal secret, ceva de genu:
cine-i ?
om bun, harnic muncitor,
bine intra
later bun io am terminta pe aci, ultimu stinge lumina, am plecat numai bine.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=281863#post281863
chiar necko tre sa facem ceva semnal secret, ceva de genu:
cine-i ?
om bun, harnic muncitor,
bine intra
later bun io am terminta pe aci, ultimu stinge lumina, am plecat numai bine.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
deci io va spui nuapte buna si pe curind. naiti, hai ma la culcare, ca ie dimineata deja.
testere, frumoase poze. mai tirziu le si maresc. ai grija unde pui cheia.
cine-i?
domn obosit. pleca la culcare.
bine. pleaca.
haipa.
testere, frumoase poze. mai tirziu le si maresc. ai grija unde pui cheia.
cine-i?
domn obosit. pleca la culcare.
bine. pleaca.
haipa.
aizzz&co
-

alaleo
vad ca ie unii care muncí£ nuaptea.
vad ca ie unii care muncí£ nuaptea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Bon diminee,
stau 10 min sa im revin dupa cheauneala de aseara (am beut "student style' cu Cubu si niste altz bajetzi shi fete sinpatice pe camin.
Cu aceasta ocazie m-am transformat putzin si in mos craciun si le-am adus fetelor din caminul P? oareshceva pipi prin hornu de aerisire. Nu stiu daca s-au bucurat de cadou ca nu am coborat sa le intreb.)
marlaneala cu darken e inca in picioare?
stau 10 min sa im revin dupa cheauneala de aseara (am beut "student style' cu Cubu si niste altz bajetzi shi fete sinpatice pe camin.
Cu aceasta ocazie m-am transformat putzin si in mos craciun si le-am adus fetelor din caminul P? oareshceva pipi prin hornu de aerisire. Nu stiu daca s-au bucurat de cadou ca nu am coborat sa le intreb.)
marlaneala cu darken e inca in picioare?
human being/being human
-

basstard - Junior Member
darken la toti carcotasii care este
sunt refacut conplet dupa paranghelia de luni ceea ca va doresc si voo
sunt refacut conplet dupa paranghelia de luni ceea ca va doresc si voo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
o miercure cu iz de vineri va urez la totz care estetz tot mai multz, ceea ce ie bine!
amu ma duc sa votez shi eo! danone, un anume iuzer me-a cerut eri meilu lu` darken. ai vrea sa i-o dai tu, daca nu cumva ai facut-o deja?
amu ma duc sa votez shi eo! danone, un anume iuzer me-a cerut eri meilu lu` darken. ai vrea sa i-o dai tu, daca nu cumva ai facut-o deja?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file zii bre cum fu semifinala de ieri. vau batut letonii au ba?
-

pijkes, mucles, nu jtii nimic. pune cerebelu la munca 

-

bre aiule, eri din motive de 3(doar trei) beri apsorbite anterior la meciu, am jucat eshcelent, mi-a eshit tot ce-am vrut. e drept ca tuate astea pan a inceput meciu!
dupe meci, creer pane, alte 3(trois) beri, mers acasa, mancat inghetzata "Nirvana"(sic!) shi dup-aia preluat modelu lu neatza de cugetari din buda.
semifinala de care vorbejti am avut-o joi(aia din competitzie) sh-am perdut-o, asfel ca vineri am jucat finala mica cu jandarii, pe care eam ba(t)ut!
dupe meci, creer pane, alte 3(trois) beri, mers acasa, mancat inghetzata "Nirvana"(sic!) shi dup-aia preluat modelu lu neatza de cugetari din buda.
semifinala de care vorbejti am avut-o joi(aia din competitzie) sh-am perdut-o, asfel ca vineri am jucat finala mica cu jandarii, pe care eam ba(t)ut!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

mineatza!
vali, sa intzelegem ca in rest putem ca sa ne luam de nuca?
numa' cu o ureche. DA! ce da? a? cine? unde? ie vineri? da? atunci am plecat.
vali, sa intzelegem ca in rest putem ca sa ne luam de nuca?
piskeshu scrie:Nocturno da sa nu? Esti surda?
numa' cu o ureche. DA! ce da? a? cine? unde? ie vineri? da? atunci am plecat.
-

nocturna - Mesaje: 8725
file deci santeleg cati jucat un clasic 3-3-3-3 in etape bine conturate.
pentru bassu care ie mahmur
comunicam ca vremea la bucuresti ie cu mult suare, temp aprox 25 de grade , vant slab pan la moderat iar berea la 7 grade C, ezat temperatura ideala din frapiera.
pentru bassu care ie mahmur
comunicam ca vremea la bucuresti ie cu mult suare, temp aprox 25 de grade , vant slab pan la moderat iar berea la 7 grade C, ezat temperatura ideala din frapiera.If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

Apropo de 4-4-2 5-31, femeia mea , cand il vede pe Dinu cu analizele de la Euro zice : " Bagamiash, iara-i asta cu harta!"
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
iote bre ca reveni Ion!!! http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=281989&postcount=100:)
+ Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, bassplayer, IonCuVaca, paiacec, piskeshu
da aiu, ashea ie!
+ Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, bassplayer, IonCuVaca, paiacec, piskeshu
da aiu, ashea ie!
-

az ie vineeeeeeeeeeeeeeeri
haha!Shi la tine?sau ai auzit ca sa mutat uesli a lu snaips in baneasa shi nutzi mai arde de munca?:D
merluciu: la mine chiar e vineri,iar maine shi poimaine e sambata,respectiv duminica,dupa care vine uichend.Offticatziva!
haha!Shi la tine?sau ai auzit ca sa mutat uesli a lu snaips in baneasa shi nutzi mai arde de munca?:D
merluciu: la mine chiar e vineri,iar maine shi poimaine e sambata,respectiv duminica,dupa care vine uichend.Offticatziva!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ete ca sa te uftici tu, ca la mine az ie vineri, maine ie joi care ie soulfly care la tine nuie shi care dupaia vine respectiv sambata, sambata shi duminica.
-

neatza - Mesaje: 5820