C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre ajtia care suntetz paicia, nu suntetz sanatoshi la cap bre ! lasatz dracu p'ala in plata Domnului ca nu rezolvatz nimica, ba chiar din contra. voi nu intzelegetz ca atata puate ?
avea divertisu o vorba: "incearca sa-i explici soacrei cum sa asheze borcanele cu moraturi in camara. a doua zi le vei gasi ca shi cum ia le-ar fi pus acolo."
avea divertisu o vorba: "incearca sa-i explici soacrei cum sa asheze borcanele cu moraturi in camara. a doua zi le vei gasi ca shi cum ia le-ar fi pus acolo."
-

neatza - Mesaje: 5820
Rootzschke scrie:SOD, nu mai fac teoria chibritului cu tine ... la fiecare 2 posturi imi zici ca-mi esti antipatic ... desi nu shtiu de ce crezi asta ... anyway .. un lucru e cert ... vorbesti in necunostinta de cauza ... tu vezi 0.01% din ce reprezinta fanclub.ro, nu shti nimic despre cum a ajuns aici ... si te pronuntzi ... ia si tu niste statistici in timp .. niste documentatii ... sau intreaba pe ym .. pe mine .. pe vali ... nu cred ca te-am refuzat vreodata ... daca nu intelegi ... mai bine las-o ...
nici nu doresc sa fac teoria chibritului cu tine. si poate ca esti mult prea suptil pentru mine ca treaba cu doo posturi n-am priceput-o. si ce nu stii nu-tzi poate face rau. io macar am avut taria sa zic ce-am avut de zis despre acutuala conducere verde in fatza, nu pe la coltzuri, ca altzii.
cat despre restul de treaba, abar n-ai tu cat stiu. daca nu zic asta nu inseamna ca nu stiu. stii foarte bine ca am fost totdeauna langa cei ce-au vrut sa faca ceva misto pe forumul asta si mi-am dorit intotdeauna sa ajut. cateodata am reusit, alteori nu... se pare ca oricum nu conteaza. da sa fim noi sanatosi...
cu vali ai cam dat-o in bara. de foarte, foarte mult timp nu l-am mai rugat sa-mi faca vreun favor vis a vis ded forum, tocmai pentru a nu mi se reprosa acest lucru.
in rest numai de bine.
-

SOD - Mesaje: 6035
piskeshu scrie:aghsd: Neatza, multzam pt. Lay Down, ie suoperba de-a dreptu!
facem shi noi ce putem....
-

ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere, ios danone, merg la bere,
-

poi ie bine daca a loat baicsu leafa il iau si io pe baicsu ca io nam loat leafa.
neatzule, ie o sperantza ca pt xkran sa fie mai inportanta 1000 de parai decat un anume admin, asa ca mai sustinem
neatzule, ie o sperantza ca pt xkran sa fie mai inportanta 1000 de parai decat un anume admin, asa ca mai sustinem
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
necko pune-o si tu pe apa
sodi, intra pe itau
sodi, intra pe itau
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, am descoperit sredu ala cu hiclerismu pintre noi! ie beton! nu mai prididesc cu aflarea de lucruri noi despre hiclerismu in evu mediu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

bre corcodushe, sa iscat o problema ion sensu ca primu akm navea taman atashamentu cu muzichia
despre mita, nici nu poate fi vorba
despre bere puate fi vorba shi chiar va fi.
despre mita, nici nu poate fi vorba
despre bere puate fi vorba shi chiar va fi.
-

nocturnoooooooooo, asghfjklsvsdjbkl
aiule, am luat o maciuca. tomna pe 9 mai vad bani in mana in cel mai fericit caz. da pentru ca 9 iulie e vineri, cel mai probabil o sa iau leafa pe 12.
aiule, am luat o maciuca. tomna pe 9 mai vad bani in mana in cel mai fericit caz. da pentru ca 9 iulie e vineri, cel mai probabil o sa iau leafa pe 12.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ? la cat e berea ?
gsfdg : acest post a fost modificat de danone azi la putzin timp dupe ce a fost scris.
gsfdg : acest post a fost modificat de danone azi la putzin timp dupe ce a fost scris.

-

incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand incepe la 16 se termina nushcand
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, se pare ca va salut intrucat am oareshce treburi fuarte personale de rezolvat!
la multe, reci, blonde, brune, cu spuma cf. regulamentului, limpezi, probabil cele mai bune etc. beri!
pa!
la multe, reci, blonde, brune, cu spuma cf. regulamentului, limpezi, probabil cele mai bune etc. beri!
pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ? la 16 unde ?
-

Mi s-a rupt sandauaaaaaaaaa!Daca shtiam nu ma mai duceam sa-mi iau tzigaaaaaaaaari!Cum mai merg io pa strade acumaaaaaaaaaaa!Unde gasesc io superglu sa o lipeeeeeeeeeeesc!Aoleoooooooooooo!
Mam indragostit!iar.
Mam indragostit!iar.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901