C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
iunopotkivanok la care este!
mer luciu: bre, imi fuse atrasa atentziea(e drept ca fuarte elegant shi fuarte regulamentar!) sa nu mai ma ieau de ionuzzzzzu meu pe tarlaua altora! asha ca vin shi va-ntreb: unde sa ma duc sa-mi educ ionuzzzzu, ca vaz ca reactziona eshcelent la ...semintzele sadite de mine ieri:)?
datzi-mi un hint, ceva!
mer luciu: bre, imi fuse atrasa atentziea(e drept ca fuarte elegant shi fuarte regulamentar!) sa nu mai ma ieau de ionuzzzzzu meu pe tarlaua altora! asha ca vin shi va-ntreb: unde sa ma duc sa-mi educ ionuzzzzu, ca vaz ca reactziona eshcelent la ...semintzele sadite de mine ieri:)?
datzi-mi un hint, ceva!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
care shi eo bondimineu care este shi sa va fie cordu sanatoz !
alfel, ie cald. aj cam servi nejte bere.
alfel, ie cald. aj cam servi nejte bere.
-

neatza - Mesaje: 5820
olaleo la toti morningu asta
cum ar zice chinejii: ni hao? (cum sa zice la plural nu stiu ca lectiile mele de chineza s-au terminat dupa primele 10 minute)
cum ar zice chinejii: ni hao? (cum sa zice la plural nu stiu ca lectiile mele de chineza s-au terminat dupa primele 10 minute)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre memet, mneatale incepushi eara sezonu interviurilor? ca-n ultima vreme ejti cam scump la vedere?...nu c-ash avea vre-o(c.b.) nevoie(fara apropouri) de tine, da` ma macina curiozitatea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre, ie de gruaza, bre, ie de gruaza. da cint ie vineri ?
si ma gindeam, nu poa sa fie o saptamina luni, una marti, etc? iar cint ajunge la vineri sa fie fro luna vineri, o luna sincbata si fro doua luni dumineca si numa bine vin sarbatorile de iarna si stam acasa.
si ma gindeam, nu poa sa fie o saptamina luni, una marti, etc? iar cint ajunge la vineri sa fie fro luna vineri, o luna sincbata si fro doua luni dumineca si numa bine vin sarbatorile de iarna si stam acasa.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
nu bre naie dar eri taman ce-mi zisa sefu de la it ca cica sa las forumu si sa ma concetrez mai mult la munci, gamiash ceva in munca vietii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
iete nocturna dimineatza! vezi ca lasa Necko neshte cafea in filtru! du-te ia-tzi o cana shi te trezeshte!
...sau iar te-au bantuit gabubii az-noapte?:)
...sau iar te-au bantuit gabubii az-noapte?:)
-

alaleo
aiuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aiuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nocturno, dupe cum spunea shi nenea iancu, vezi vioi shi simtzi monstruos, nu?:)
se pare ca nu prea-i nimica de facut pe feceu! ionuzzzzii sh-au dat shi picat bacu, acuma-s la mare, sa se relaxeze, ashea ca ia d-aiciea ceva de dezmortzit oasele!
haoliu, ca uitai sa pun linku!
http://www.doizece.ro
se pare ca nu prea-i nimica de facut pe feceu! ionuzzzzii sh-au dat shi picat bacu, acuma-s la mare, sa se relaxeze, ashea ca ia d-aiciea ceva de dezmortzit oasele!
haoliu, ca uitai sa pun linku!
http://www.doizece.ro
-

io creca aiu ie plecat din garnizoana.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cam da, naiti! po` daca joci onlain(fara zapp!)![color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

...
nici pe mine nu ma lasa! am jucat din alta parte:)!
nici pe mine nu ma lasa! am jucat din alta parte:)![color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

piua!
banc de banc:
CNN: doua vesti
una buna , una proasta :
vestea buna este ca astazi Sadam Husein o sa fie omorat in fata
plutonului de executie
vestea proasta este ca Beckham o sa traga

banc de banc:
CNN: doua vesti
una buna , una proasta :
vestea buna este ca astazi Sadam Husein o sa fie omorat in fata
plutonului de executie
vestea proasta este ca Beckham o sa traga

-

nocturna - Mesaje: 8725
Imi vine sa va zic mneatza!Shi chiar va zic: mneatza! se pare ca lenea e molipsitoare in campurile muncii(fie la manelishti,hausari shi altzii),drept pentru care ma duc sa mai fumesc umpic.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori)
paiacec, ADR{i}ANA
Ce faci ADR{i}ANA ?Shi daca faci ceea ce faci,de ce faci aia shi nu ailalta?
Iiiiiiiiiiuuuuuuolaraaiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuu!Unde atz disparut dezertorilor?Nu cumva muncitzi?rushine!
paiacec, ADR{i}ANA
Ce faci ADR{i}ANA ?Shi daca faci ceea ce faci,de ce faci aia shi nu ailalta?
Iiiiiiiiiiuuuuuuolaraaiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuu!Unde atz disparut dezertorilor?Nu cumva muncitzi?rushine!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901