C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Bah.am zis ca-ncepe era diamond da? Incepe cu haus of gad,melodiil;e in ordinea lor de pe album,insotzite binentzeles de versuri,da rabdare!
Mr.P.,da mah am jucat ruble,da nui zicea paiaca daia,ci pur shi simplu lespeda.eram tatic .Tzurca ai jucat?Da' purceaua?
Mr.P.,da mah am jucat ruble,da nui zicea paiaca daia,ci pur shi simplu lespeda.eram tatic .Tzurca ai jucat?Da' purceaua?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu am beut nimic, numa ca azi am LIBER
Governu Ienglej zica ca cica tre sa-ti iei o zi libera(platita) la trei luni, ca asha zice ECWT
danone- katerinca era pe admin daca n-au mutat-o ashtia
Governu Ienglej zica ca cica tre sa-ti iei o zi libera(platita) la trei luni, ca asha zice ECWT
danone- katerinca era pe admin daca n-au mutat-o ashtia
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
aicea te obliga statu' sa fii puturos
pai daca lucrezi pe computador, in fiescare dimineu tre sa-t iai 20 de minuti pauza platita, si inca 20 dupa pranz, asta in afara de lunchbrec si pauzele de tzigari
pai daca lucrezi pe computador, in fiescare dimineu tre sa-t iai 20 de minuti pauza platita, si inca 20 dupa pranz, asta in afara de lunchbrec si pauzele de tzigari
- supermouse
- Junior Member
vasile2, tu daca ierea ai facut kterinca unde zici tu, da ia vez unde ai postat cererea de avert
io zic sa iei o bere in descidere ca io voiu proceda in consecintza cu elocintza.
bre basu a zis ca vine, io ce sa fac, o trecui in lista ...
pana acu
io
aiu
neco
matinalu
sholu
afecs
baics
bassu
naiti
sodilicutzicu
puate apare si fane ...
vali tu nimic?
io zic sa iei o bere in descidere ca io voiu proceda in consecintza cu elocintza.
bre basu a zis ca vine, io ce sa fac, o trecui in lista ...
pana acu
io
aiu
neco
matinalu
sholu
afecs
baics
bassu
naiti
sodilicutzicu
puate apare si fane ...
vali tu nimic?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aici o fusara un pui de furtuna az nuapte de mi s-a speriat motanul ala portocaliu de tot mananca peshtele....
shi uite unde iera posturile consecutive http://forum.fanclub.ro/showthread.php?t=10571&page=154&pp=20
si am vrut sa pun cererea de avert pe admin, sa le fac la aia viata mai usoara.... si pana la urma unde aia am pus-o??
shi uite unde iera posturile consecutive http://forum.fanclub.ro/showthread.php?t=10571&page=154&pp=20
si am vrut sa pun cererea de avert pe admin, sa le fac la aia viata mai usoara.... si pana la urma unde aia am pus-o??
- supermouse
- Junior Member
lasa barlogule ca vii si tu si te ducem si pe tine la fasule cu ciolan
keshu, am gasit pe net locanta parshului ala del vazui io (care cica ie al mai mare din totzi, tot romanu ie buricu
)
iote:
Besonders hí¤ufig in der Krain (Nord-Jugoslawien). Wí¤rmeliebend, bevorzugt Gebiete mit atlantisch getí¶ntem Klima. Fehlt in Nord- und Osteuropa (Kalte Winter!). Populationsdichte allgemein zunehmend in den Buchenwí¤ldern West- und Mitteleuropas. In Bayern vor allem im Westen sehr hí¤ufig.
keshu, am gasit pe net locanta parshului ala del vazui io (care cica ie al mai mare din totzi, tot romanu ie buricu
)
iote:
Besonders hí¤ufig in der Krain (Nord-Jugoslawien). Wí¤rmeliebend, bevorzugt Gebiete mit atlantisch getí¶ntem Klima. Fehlt in Nord- und Osteuropa (Kalte Winter!). Populationsdichte allgemein zunehmend in den Buchenwí¤ldern West- und Mitteleuropas. In Bayern vor allem im Westen sehr hí¤ufig.
- gaga
Shi parshii astia traiesc in pomi? Io am vazt odata pe malu Crisului negru cei mai mici soricei din lume. Aveau gauri intr-un copac batran shi tot intrau shi ieseau. Corpu nu cred ca avea mai mult de 3-4 cm fara coada. In 8 ani cat am umblat io la pescuit in locu ala o singura data am reusit sa-i vad! Creca ieseau numa noaptea. Oricum erau mortali.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
pentru totzi locuitorii din UK- Anne Sommers au o reducere mare la tot felul de chestii- am vazut io ieri in vitrina
- supermouse
- Junior Member
da, in pomi stau ... da ala al meu statea ca pe pom pe o tzava intr-o crajma din padure si era sa nu mai stea dloc ca la fugarit o retarda cu ciomagu si io am fugit ca nu ma lasat sal dau afara ashe ca miam luat berile siam sterso.
da mia zis un om ca a scapat.
da mia zis un om ca a scapat.
- gaga
pentru toti locuitorii din bucuresti la metalo casnica din obeor au reduceri la cuie de 10, 12, 14 si la saibe de fi 6, 8 si 10.
darken, in afara de tester pe care cemeist crezi cal phote grijile de reducerile din uk?
darken, in afara de tester pe care cemeist crezi cal phote grijile de reducerile din uk?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pentru toti locuitorii din bucuresti la metalo casnica din obeor au reduceri la cuie de 10, 12, 14 si la saibe de fi 6, 8 si 10. vazui io un afis pe un stalp.
-

iote bre ca danone, cu tot concediu, ajunsa shi la noomii de posturi! am auzit ca dupe zecemii ar vrea sa-shi depuna candidatura pt admin! sa fie un zvon rautacios?:)
firear sa fie, uitai sa zic bravos danone, ashea ca zic amu: bravos danone!
firear sa fie, uitai sa zic bravos danone, ashea ca zic amu: bravos danone!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiule-
eu de abia acum incep a doua cafea, ai mila de ce neuroni mi-au mai ramas
eu de abia acum incep a doua cafea, ai mila de ce neuroni mi-au mai ramas
- supermouse
- Junior Member
adeca ie reducere shi la neuroni?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
da
oricum, pentru luminarea mintzilor celor care nu ieste in UK, asta ieste pravalia cu reducerile http://www.annsummers.com/
oricum, pentru luminarea mintzilor celor care nu ieste in UK, asta ieste pravalia cu reducerile http://www.annsummers.com/
- supermouse
- Junior Member
mai jos lista completa a distribuitorilor care ofera mari reduceri la cuie si suruburi in perioada estivala
http://www.paginialbastre.ro/firme.php?subd=239
http://www.paginialbastre.ro/firme.php?subd=239
-