C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cum plecatz bre la bere in miljocu zilei?! nu va ie rushine?
danone, da` cu moshu ce-ai avut?:)
danone, da` cu moshu ce-ai avut?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bai frate, am neshte draci pe mine... mai e trei saptamanai pana la Wacken
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
aiule apropo la ce zisasi pe rocu roamanesc: zi mersi ca din cauza lu rock ai devenit menbru ca daca intrai la pop ajungeai organ ceva...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
memetule, am zis menbru tomna sa nuti dau apa la muara eoliana si nu membru, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bah sod, da io am neshte draci pe mine de sa nuti spui ca mai ie 28 de zile pan la festivalul de doine si balade de la vacan ponoare
-

sody rautate mica, corcodushe
deci treaba fu cam ashe.
am iesit io in cele 40 de grade dafara ca sa consum, si dupe primi 10 metri cu masina, in care erau fo optzeci de grade, puf, pana.
mam gandit intaiash data ca ie nejte blesteme (moshule ce tanar ejti), in tinp ce mandreptam spre ruata de rezerva in scop ca sa o renovez pe mashina ca tinp ierea ca am ecsperienta si o fac repede. da greu (punct si spatz, spatz il las ca sa citeasca si aiu)
da mam luminat ca a fo injeru meu pazitor, adica de ce sa imi topesc io neuronii in gradele din mashina in scop ca sa tziu conpanie la nijte uameni carora imi place sa le tziu conpanie, da asha a vrut dumnezeu, cand pot ca sa iau doo beri de la ghiatza din coltz, sa le execut fortzat la racuare, dupe care sa halesc mancarea pe care iam cunparato lu bassplayer care ierea hamesit, adeca un picior pui la cuptor cu cartofi tzaraneshti si doi carnatz.
io am vrut din tuata inima, da daca asa a fo voia domnului, pot io casa ma interpun?
deci treaba fu cam ashe.
am iesit io in cele 40 de grade dafara ca sa consum, si dupe primi 10 metri cu masina, in care erau fo optzeci de grade, puf, pana.
mam gandit intaiash data ca ie nejte blesteme (moshule ce tanar ejti), in tinp ce mandreptam spre ruata de rezerva in scop ca sa o renovez pe mashina ca tinp ierea ca am ecsperienta si o fac repede. da greu (punct si spatz, spatz il las ca sa citeasca si aiu)
da mam luminat ca a fo injeru meu pazitor, adica de ce sa imi topesc io neuronii in gradele din mashina in scop ca sa tziu conpanie la nijte uameni carora imi place sa le tziu conpanie, da asha a vrut dumnezeu, cand pot ca sa iau doo beri de la ghiatza din coltz, sa le execut fortzat la racuare, dupe care sa halesc mancarea pe care iam cunparato lu bassplayer care ierea hamesit, adeca un picior pui la cuptor cu cartofi tzaraneshti si doi carnatz.
io am vrut din tuata inima, da daca asa a fo voia domnului, pot io casa ma interpun?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bueeeeeeeee nescrisilor.
pt cine nu ie in lista lu neatza atasez o pozna cacatuare, jen ... nejte denigrantz, nu spui care
pt cine nu ie in lista lu neatza atasez o pozna cacatuare, jen ... nejte denigrantz, nu spui care

- Fişiere ataşate
-
- Administratori revine.jpg (66.82 KiB) Vizualizat de 1974 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
si pe tarlaua de rock romanesc ai gasit un kk proaspat....cum a ajuns nea mitica rechinu de la Anti Nowhere League la Coma...
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
pe mine ma bate gandu sa plec ceea ce va urez si voo in consecinta , pupanduva armonios pe cartile de credit si pe cecurile de calatorie american espres va inoportunez cu canicularu haipa
-