dupa cum arata avataru, cre` ca tocma ce i-a trecut maseaua!:)C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dupa cum arata avataru, cre` ca tocma ce i-a trecut maseaua!:)[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nocti, minte erevanu, alcualele duar incetineste efectu antibioticului in plus alcolu ie un antibiotic iel isusi. iote la mine, se lovesc virusii si microbii de mine ca de beton
pijkes, nu prea ie indicat somnu in periuada asta , incearca cu carasu
pijkes, nu prea ie indicat somnu in periuada asta , incearca cu carasu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiu are(pentru a cata uoara?:))dreptate!
cel putzin in faza cu erevanu, ca-n rest nu cunosc!
cel putzin in faza cu erevanu, ca-n rest nu cunosc!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deshi namf fost az pacilea, asta nu ie un motiv sa nu ma duc la masa. deci am plecat. dupaia mantorc pentru siesta shi mai dupaia plec la nejte ber.
-

neatza - Mesaje: 5820
matinalu ie in concediu cam din zioa in care sa angajat. najpa o sa fie cand o sa iasa la pensie
-

Re.
oculare, cu adanca durere si macsima intristare tin sa te anunt ca mai ai de urcat o treapta pana la ultimul nivel, oamenii de stiinta din Siberia au descoperit ca drumu rect ---> intestinu subtire e mai scurt decat drumul vena ---> intestin suptire si deci efectul mai rapid si senzatii tari garantate.
Naituiso, n-avea grije, daca-mi da tel bassu, ii spun sa te tel si pe tine... Da sa stii ca daca bei suc stai la alta masa...
jshdhw: piskesh, daca vrei Neonai hotaraste-te azi, maine sau poimaine ca plec acasa si acolo nu am teava, (nu) o sa stau ore intregi sa uploadez un album...
oculare, cu adanca durere si macsima intristare tin sa te anunt ca mai ai de urcat o treapta pana la ultimul nivel, oamenii de stiinta din Siberia au descoperit ca drumu rect ---> intestinu subtire e mai scurt decat drumul vena ---> intestin suptire si deci efectul mai rapid si senzatii tari garantate.
Naituiso, n-avea grije, daca-mi da tel bassu, ii spun sa te tel si pe tine... Da sa stii ca daca bei suc stai la alta masa...
jshdhw: piskesh, daca vrei Neonai hotaraste-te azi, maine sau poimaine ca plec acasa si acolo nu am teava, (nu) o sa stau ore intregi sa uploadez un album...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
ba am vazut si io ca bassu e om rau...ba da rau dala rau de tot nu rau nerau de tot.
bassule io cu tine nu mai beau ba bere ca esti om rau....
http://guestbook.dr.myx.net/?domain=gasitpisica
mister P: lol ba
bassule io cu tine nu mai beau ba bere ca esti om rau....
http://guestbook.dr.myx.net/?domain=gasitpisica
mister P: lol ba
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
de unde si vorba aia, bas cu bas da mai bas fara bas
-

deci am venit de la masa numa bine cat sa prind telefonu de la basu care mia zis ca ie la puarta uzinii. ma duc sam fac siesta la o biblioteca din apropiere.
dana ? ai facut pana aia ?
dana ? ai facut pana aia ?
-

Memet, daca omu face katerinca si n-are nici o treaba cu matzele de fapt, atunci ie misto. In caz contrar se aplica ce i-am spus io.
Cubule, alea is clonele lu Alex, dupa parerea mea.
Cubule, alea is clonele lu Alex, dupa parerea mea.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
deci am plecat sa fac o paosa. daca paosa se dovedeshte prelungita, eo va zic depacuma un fericit haipa.
qwkegfyi: deshi cred ca trebe sa mantorc la biuro ca sa pot pleca shi eo de la biuro ca tot omu la o bere (macsim doo)
qwkegfyi: deshi cred ca trebe sa mantorc la biuro ca sa pot pleca shi eo de la biuro ca tot omu la o bere (macsim doo)
-

siteul ala imi demonstreaza inca o data ca unii uameni sunt FUARTE PROSHTI
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
http://gladstone.uoregon.edu/~dcalwhit/cats.html
pischesule...ia de la mine cu dedicatie. megavasile: pentru tine e sait de gruaza
pischesule...ia de la mine cu dedicatie. megavasile: pentru tine e sait de gruaza
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, io vaz ca discutatz numa balarii, ashea ca ma dezic de voi! huí¤!(merci baixu!)
mintenash o tirez spre alte locuri, mai atragatuoare, ashea ca va urez mult pa!:)
mintenash o tirez spre alte locuri, mai atragatuoare, ashea ca va urez mult pa!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre de fro sactamana ma baga in buala o piesa a lu cohen "alexandra's leaving" , dementiala, muare fumeian bratze. creca ie de fro 2-3 anisori ca baiatu baga bas la greu din voce
file, am atras atentia de "n" ori in sensu diminuarii balariilor
file, am atras atentia de "n" ori in sensu diminuarii balariilor
-