C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
tensheli aiule(primash data pentru intaia uoara!)! io-s chiar piskeshu, da-mi fac reclama pe cemeu!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiu, pemeu, da nu mai raspunde ca plec.
reviu.
reviu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

heshule, vine cedeurili! otobusu ajunge in GARA MICA la ORA DOO, DOO JUMATE(in functzie de conditzii de trafic shi meteo:)). iel(otobusu) ie de culoare ashea, mai cacanie spre auriu shi scrie pe iel NIPRAROM. sidiurili ie intr-un plic alb pe care ie trecut numele tau, ashea cum tzi-l scrii tu pa meilu vetzii! succes!:)
-

hehe, bre naiti, merji pe burta, ca iel nu jtie ca shoferu ie shefu de la cemeje cluj shi-l ea in armata! vaz ca tu te-ai prins!
-

sodicutzu, io itzi zic ce shtie mausu, nu e mausu da vina ca unii uameni sunt fitzoshi shi nu potzi sa scotzi un cuvant drept da la iei
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
deci eo cred ca vam lasat in scop ca sa ma duc sa servesc ceva. nu cred ca mai ma intorc. asheaca va doresc un indubitabil haipa !
-

neatza - Mesaje: 5820
bah taman ce m-am intors de la bucatarie unde fomeile ingurgitau si debitau ce a auzit fiecare de la cercetatorii americani:
1. berea nu ingrasa
2. la liposuctzie de unde s-a scor grasimea nu se mai pune never ever
3. mai eficient ca sa slabeshti e sa iti tai o bucata din stomac.
marfa cercetatorii ashtia americani, pe ce bani or face iei cercetarile astea?
1. berea nu ingrasa
marfa cercetatorii ashtia americani, pe ce bani or face iei cercetarile astea?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aiu, in cinci minute am iesit in drum spre unte se duce niatza.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
in macsim o ora de ora sper sa (ma) aselenizez shi io in alta parte. mie lene sa plec da' mie mai mare lene sa raman. totush, ash mai ramane ca shtiu co sa fiu ingrijorata daca nu am veshti cum sa descurcat pijcheshu cu otobuzu alb cu plicu galben. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
bre sa va spui o nootate, mi sa facut o sete de o bere minim 3 de va lasa gura apa
noroc ca iegzista uamini ca neatza si baicsu care manteleje
noroc ca iegzista uamini ca neatza si baicsu care manteleje
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pa mine ma duare creerun cap de ce logoree ptuetzi sa avetzi pe metru patrat de foaie virtuala de nushtu unde sa ma uit mai intai, la mercurii shi venushii lu soiuz sau la conpunerile de clasa a treia ale lu patru calse.
deci am plecat, vam lasat, aipa savetz.
deci am plecat, vam lasat, aipa savetz.
-

nocturna - Mesaje: 8725
pai ieshti norocuasa ca io am de munca ca altfel plecam shi io la un plimbar care este
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
maitimaus, la mine deja nu mai ie cazu cu ingrasatu
pa nocti, iti zicem noi de plicu galben si otobuzu alb ca sa poti dormi si tu linijtita la nuapte
pa nocti, iti zicem noi de plicu galben si otobuzu alb ca sa poti dormi si tu linijtita la nuapte
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bah si noi cui ramanem ....
adevaru ie ca ie clar ca soyuz ie ionuzzzu lu afecs, da daca se pune la mintea lu' afecs mai avenusenianizeaza aia la pastele cailor ca nu mai are cine sa le faca radare d'alea de pus pe sonde ...
si daca se prind americanii trimit un comando sal inpushte pe afecsu ca ii saboteaza
adevaru ie ca ie clar ca soyuz ie ionuzzzu lu afecs, da daca se pune la mintea lu' afecs mai avenusenianizeaza aia la pastele cailor ca nu mai are cine sa le faca radare d'alea de pus pe sonde ...
si daca se prind americanii trimit un comando sal inpushte pe afecsu ca ii saboteaza

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
be mie imi place de baiatu ala ca e dejtept si le-o traso lu entemofilu si liniutza
nu-mi place de el ca e prost de rupe si nu se prinde de un misto nici daca ii dai cu el una in cap...
nu-mi place de el ca e prost de rupe si nu se prinde de un misto nici daca ii dai cu el una in cap...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
1. berea nu ingrasa
tradevar.daia io sunt suptire ca acu
iarasi adevarat...numa ca cucoanele tale n-au inteles ca grasimea aia se pune repede repede la loc. (ele or fi crezut ca repede e un fel de never )
sau eventual o cura de cianura
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050