C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Joi Iul 15, 2004 3:50 pm

citeam si io ce zice afecs cu soiuz si am retinut:

ontologicul (adevaratul obiectiv, acele objectiv values pe care le poate avea observabilul) este necunoscut pentru oricare observator care exploreaza doar planul fenomenologic. Predictzia epistemologica nu poate verifica ontologicul

adica l-a cautat pe draq nea soiuz si l-a gasit pe ta-su ~p

io inca nush cand plec. shuarec sa nu uiti sa anunti cand se poa muta ca sa dam jos de dincolo si sa incheiem socotelile cu uamenii aia.

nu miai zis cat ie o caseta dizney
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde basstard » Joi Iul 15, 2004 3:50 pm

un mesaj pentru posteritate:
mi-e sooomn
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 4:01 pm

dej de cat eream mic (adica mai mic de cat sunt acuma) meam dorit sa fac o schema. acuma mia ieshit. adica mia intrat. am scris shi eo ceva intelijent.

eo sta am vru sa fac.

haipa !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Iul 15, 2004 4:03 pm

hehe, neatza e la aiu in buro

io am shterso, vanpupez, guzbai
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iul 15, 2004 4:07 pm

chiulanjii de prima clasa,aia suntetz!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 4:19 pm

gata am scapat de pacostea vietzii
neatza a plecat sa alimenteze dupe care arjentinizeaza lin pe la ora 6
eyewitness

Mesajde basstard » Joi Iul 15, 2004 4:25 pm

Am nu va mai zic cum ie cu bozchito, mi-a prea somn. maine imi incordez neuronu si va povestesc
Spor la lucru schinbului II
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Iul 15, 2004 4:31 pm

Io ma tiripitez spre cashi,can seara asta tre sa vizionez Zbor deasupra unui cuib de tzuici part ciu Arigato!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 4:35 pm

ala pa, ala se tireaza, ala pleaca sa consume ciuici si ramane salahoru. asa o fii si dincolo?

i-u asta e ala de care spunea nasuala nuj ce mai anterior si inainte.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 4:53 pm

baicsule io inca sunt pe reduta...asta daca te incalzeste cu ceva sau daca te intereseaza

basule, noroc cu neatza azi la aberetizare cami spuse cine e boschito ca pana azi io abarnaveam. ie tare cubu LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 4:54 pm

acuma nu, dar peste vre-o ora sunt sanse sa ma intereseze. :D daca o sa mai stai si atunci pe reduta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Necko » Joi Iul 15, 2004 5:02 pm

i-u vietzii , greu de tot cu iel

sunt lefter(a). am platit intretinerea. care dai o bere la un domn sarac?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 5:04 pm

ma ofer voluntar. m-ai ales ca t-iam dat cartea s-o rasfoesti. apropo, sper sa nu te puna necuratu sa faci din pajinii cornete sa pui semintele in ele sau aveoane, da?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 5:07 pm

aha deci domnu necko avea sereleu pe stadion la santieru naval drobeta turnu severin cu "5 mii o basculanta la spanioloaica" la bostan si 6 mii la fluare?
eyewitness

Mesajde Necko » Joi Iul 15, 2004 5:10 pm

baics, bine ca miai- spus. pacat ca nu ma lasi. dimesiunea pajinii iera ideala pentru cornete pentru seminte. dupe care puteam sa le refolosesc caco rnete de tziava. pacat. da ce pot sa fac, ca ie cartea ta. buna carte !

deci zici ca dai o bere? ok. cint vin sati- aduc cartea.

aiule, mai- prins. ce sa fac ? trebe sa cistig sio- un ban cinstit in vacanta.
aizzz&co
Necko

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 5:13 pm

Necko scrie:buna carte !

num spune ca t-eai apucat sa manan-ci din ia.
ANTI

baixinho©

Mesajde supermouse » Joi Iul 15, 2004 6:17 pm

guz afternun sau whatever it is right now
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Iul 15, 2004 6:18 pm

bah, ma faci acu sa scuip hirtiile din gura. calicule! bine, ma, bine. o so- pun in rama cu sticla pe ia si lig sticla. ce oameni, domle!
aizzz&co
Necko

Mesajde supermouse » Joi Iul 15, 2004 6:21 pm

n-am vazut calic ca baicsinea sa
Huo crocodilule!
supermouse
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iul 15, 2004 7:47 pm

deci dupa reactzia lu ochila santzeleg ca shi dansu intra in fanclub boschito. :D

in rest, ce pui de crocodil mai facetz?
bre, ceo fi facut pijchesh? o fi gasit otobuzu? da' plicu? pana maine no sa am linishte.:D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde supermouse » Joi Iul 15, 2004 7:51 pm

eu ma carevasazica duc sa-mi iau un falafel shi o pizza
supermouse
Junior Member

Mesajde tester » Joi Iul 15, 2004 7:53 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (2 membri si 7 vizitatori)

bine-ati venit vizitatori din toate tzarile. Acum unitzi-va.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iul 15, 2004 7:56 pm

bre testere, sa se uneasca ca aia din intersectzia unde se afla neatza cu tricicleta lui shi privea spre puzderia care era la taraba lu ochila cu jepci, puzderie care ia shi vorbit? deci obscenule! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde tester » Joi Iul 15, 2004 8:12 pm

acuma vad ca-s sapte, deci e do-o variante. unu nu se intersecteaza si-si cumpara japca, daca trece de puzderia vorbitoare. se intersecteaza si ei doi cate 3 daca-i penurie.

ps sau vin organizatzi ia uite:

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (1 membri si 2 vizitatori)
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Iul 15, 2004 8:19 pm

draci tovarashi shi prtini
dupa o lunga perioada de thinkareala shi pizza shi coca cola dietetica, suarecu a ajuns la concluzia ca suarecu nu vra sa fie suarec irlandez pentru trei lui pentru ca suarecu e cam sictirit de klatorit shi vrea sa fie suarec odihnit. In concluzie adica nu e suarec nebun ci suarec care sta acasa la Leicester.
Un fapt fuarte important pentru aceasta decizie a fost ca dak suarecu sa ducea la Irlanda nu sa mai ducea la Wacken shi intre un festival da metale shi un kkt de £45 /h, suarecu alege Wackenu
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Iul 15, 2004 8:52 pm

io trec numa sa ma vedeti cam- semnat cuondica de nuapte, da nu stau ca nam- timp de munca. cu tuate ca bunar- fi o berica rece siun- cornet de seminte. poate mai trec. da nu cred. poate totusi mai trec. da daca nu sa stiti ca nu.
aizzz&co
Necko

Mesajde supermouse » Joi Iul 15, 2004 8:59 pm

ce uameni neshte chiulangii care ieste iei
supermouse
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 9:12 pm

asa
deci am sosit

am avut oaresce treaba, da acu-s la datorie. intrebare merluciana: ce spuneti de dobitocul ala de medic care i-a taiat penisul unui pacient (in trei bucati)?
ANTI

baixinho©

Mesajde supermouse » Joi Iul 15, 2004 9:15 pm

link please
supermouse
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 9:22 pm

e mai greu sa-ti dau link. incearca sa faci click aici. daca nu merge, intra pe http://www.realitatea.tv si o sa vezi undeva in stanga, ceva de genul "INCREDIBIL, Un medic i-a distrus viata unui tanar". daca nici asa nu merge, citeste mai jos. am luat cu copy/paste de pe site.

INCREDIBIL
Un medic i-a distrus viata unui tanar
Caz incredibil in medicina romaneasca ! Un chirurg de la Spitalul Panduri din Bucuresti i-a taiat unui pacient penisul, dupa care l-a sectionat in trei. Gestul socant s-ar putea sa-l coste cariera pe dr.Naum Ciomu. Astazi, Colegiul Medicilor Bucuresti i-a retras acestuia dreptul de a opera. Daca este gasit vinovat, atunci medicul isi va pierde definitiv dreptul de a profesa. De asemenea, doctorul Ciomu a fost exclus si din Comisia de Admitere de la Universitatea de Medicina Carol Davila.
Barbatul de numai 34 de ani s-a dus la Spitalul Panduri pentru o operatie banala coborarea unui testicul din zona inghinala in locul sau anatomic. Operatia este una des intilnita in chirurgie si, in general, se face in perioada copilariei. in acest caz insa, din motive deocamdata necunoscute, medicul a facut o greseala care a dus la mutilarea pe viata a pacientului. La scurt timp dupa interventie, tanarul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastica si reconstructiva a Spitalului Universitar. Medicii de aici au incercat sa-i reconstruiasca organul genital, dar nu s-a mai putut face nimic. intre timp starea pacientului s-a agravat, vezica barbatului s-a inflamat foarte tare, astfel incat pacientul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Urologica a Institutului Fundeni, unde medicii i-au facut o incizie prin care sa poata elimina urina. Afland despre acest caz, prof. Ioan Lascar, seful Clinicii de Chirurgie Reconstructiva de la Spitalul Floreasca a solicitat ca pacientul sa fie transferat la aceasta unitate medicala pentru a incerca sa il ajute. Barbatul a fost dus la Floreasca si operat timp de mai multe ore.
Medicii sunt rezervati in privinta sanselor tanarului de a duce o viata normala. Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat. Ancheta va dura aproximativ o luna si jumatate, iar cazul va fi analizat de medici din alte centre decat cele din Bucuresti.
stirea a intrat in jurnalul de la ora 21:00
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare