C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
lol, bre, tomna ce rasfoi si io pe "sei uat". tzuapa din montreal nu se dezminte , iar se dadu in petec
bre,la mine ieri efectu porcului sa facut simtit din plin. dupa ce am halit gratare + baut beri am dormit 6 ore in aer liber
alaltaieri consuarta mia zis ca a citit ca 1 halba bere= 1 bucata pui intreg asa ca de azi nu mai merg la beri ci la devorat de pui
bre,la mine ieri efectu porcului sa facut simtit din plin. dupa ce am halit gratare + baut beri am dormit 6 ore in aer liber
alaltaieri consuarta mia zis ca a citit ca 1 halba bere= 1 bucata pui intreg asa ca de azi nu mai merg la beri ci la devorat de pui
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
un monoton ser`us la totz!
ce puii mei bre, iar e luni? gami-ash picioarele, ca numa de lunea hailalta am conced, deci mai ie o saptamana!
uichend de-ampulea!
ce puii mei bre, iar e luni? gami-ash picioarele, ca numa de lunea hailalta am conced, deci mai ie o saptamana!
uichend de-ampulea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
marfa ionuzzzzu lu aiu azi, ca in prima zi ...
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=289472&postcount=1315
iar ii scrie barbasu posturile
calcul matematic, LOOOOL
maine poimaine se baga si in fizica cuantica 
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=289472&postcount=1315
iar ii scrie barbasu posturile
calcul matematic, LOOOOL
maine poimaine se baga si in fizica cuantica 
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io dadui o raita sa vaz ce sa mai scris in uichend
in afara de ionuzzzucuka vietii , labareala
in afara de ionuzzzucuka vietii , labareala
-

alaleo de la munci
nu meaj fi imaginat vrodat co sa scriu cea ce urmiaza: nasualo, me cam duor de tine, da maciuci ca nam cum sa te vaz decat dupe 19.30.
nu meaj fi imaginat vrodat co sa scriu cea ce urmiaza: nasualo, me cam duor de tine, da maciuci ca nam cum sa te vaz decat dupe 19.30.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
haoliu ce sencinge taratza intr-unii!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bon dimineu !
dupe un uichend care a fost, am loat urmatuarea hotarare de macsima inportantza pentru tzara:
NU MAI BEAU BERE*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*= o saptamana trec pe gotca
dupe un uichend care a fost, am loat urmatuarea hotarare de macsima inportantza pentru tzara:
NU MAI BEAU BERE*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*= o saptamana trec pe gotca
-

neatza - Mesaje: 5820
danone, mai bine scuatel la gradina zoolijica, stii ce se bucura cand vede maimutelele?
-

Danone, era mai mica de inaltime, cam la 1,60, satena cu paru lung lins. Tot se uita asa intr-o parte, de parca nu voia sa-i vad fatza, iar la un moment dat nush unde s-o dus si o venit cu o sapca alba cu cozoroc pa cap dupa care iar o fujit si nu mai stiu mai multe. Avea pantaloni pe ea, creca bluji.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
piskeshu scrie:Avea pantaloni pe ea, creca bluji.
?! adeca acuma nu-i mai are? aiaiaia pishikerule!:)
alfel, megaguzagnu se facu de-un nou ban pe aberatzii shobolanimea vuastra, vedetz daca va bagatz in kkt?
-

nu seamana deloc, in realitate are apruape doi metri, par negru, scurt si cretz si se inbraca in taior si fusta "bussiness"
aiule, taci mah ca daca ejti cuminte itzi pastrez si tzie o cuaja
aiule, taci mah ca daca ejti cuminte itzi pastrez si tzie o cuaja

- gaga
zoso scrie:aliosha si moshu logati de la acelasi IP in decurs de 10 minute
ce sanse are aliosha sa fie la moshu exact dupa ce i-am dat eu ban?
o shansa extrem de mare
stai linishtit ca nu cred ca are de ce satz comenteze decizia, si el si suarecu au cautat-o si au gasit-o
numa sa nu iasa scandal. io personal nu ma bag.
- gaga
naiti, concert nightwish in bukale?
-