C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone, vazut/notat/retzinut!
tre sa plec iar! revin leiter!
p.s. cred c-am rezolvat-o cu ONCE de la shakti!
merci la totz!
tre sa plec iar! revin leiter!
p.s. cred c-am rezolvat-o cu ONCE de la shakti!
merci la totz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
kesh esti sigur de nume? iote de ce ...
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=290767&postcount=2006
LOOOOOOOOL s-o fi intalnit tusea cu junghiu?
(entomofilu cu ionuzzu aiului adeca)
dap, ie o zi magnifica
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=290767&postcount=2006
LOOOOOOOOL s-o fi intalnit tusea cu junghiu?
(entomofilu cu ionuzzu aiului adeca)
Fratii m-au ajutat mult in gasirea unor femei ieftine
dap, ie o zi magnifica

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nae cinefil scrie:neatza, il ai fara spoiler?
fara ce sal am ?
shi da, se numeshte once. da precum am mai spus, e de caca.
-

neatza - Mesaje: 5820
allmuzic ia dat 3 stele jumate din cinci.
white zombie ie nashpa, de asemena shi static x.
(zpoiler alert pentru neatza care nu vede michimaushii, dupa propozitzia care a fost ie un michimaus)
white zombie ie nashpa, de asemena shi static x.
(zpoiler alert pentru neatza care nu vede michimaushii, dupa propozitzia care a fost ie un michimaus)-

nocturna - Mesaje: 8725
is multzi becforzi pe reghe, iote acolo. o fi fo famelie
deci ejti varza. nui da mah nici un noardezir ca nu merita
is multzi becforzi pe reghe, iote acolo. o fi fo famelie
nu mia placut akemeu ala cu white zombie.
deci ejti varza. nui da mah nici un noardezir ca nu merita

- gaga
nici un noardezir ca nu merita
acuma nush ce sa zic, poate ca nam fost io prea atenta cant am ascultat. posibil. sentampla tot felu de chestii.
da pajina aia tot eruare da.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre, deci adminu de la hanuancutzie, ie batut in cap rau de tot.
deci ma duc eo pe respectivu forum shi deschid ca shi pe altele tred cu AKM pe muzica. vin a doa zi shi ia sujetu de unte nui. dai shi cautal... pula ! nicairea.
eo, baiat cu bunsimtz, dau pemeu la admin shil intreb de sanatatea lu sujetu carei cash copilu meu.
iel im raspundeaza ca avand in vedere ca ie "reclama", a fost mutat pe tredu cu pricina.
shi de acolo, urmeaza cele doo pemeie care le atashez aci:
Eo:
cateva precizari:
- AKM (Anohter Kind of Music) se doreshte a fi alternativa la muzica de larg consum ce domina piatza romaneasca.
- fac treaba asta din pasiune fara a avea nici un cashtig material.
- este o emisiune ca toate cele de la radio, cu mici exceptzii: nu am reclama, dau cu totul alfel de muzica shi o primeshte doar cine vrea.
- nu vand nimic, nu costa nimic sa se aboneze cineva la treaba asta.
practic, nu este nici o diferentza intre anuntzul meu (shi daca te uitzi pe alte forumuri, o sa vezi ca acelashi subiect a fost lasat de catre administratori pe threadul de muzica) shi cel cu aparitzia in eter a postului de radio "city FM"
subiectul a fost deschis cu mine, nu doar ca un simplu anuntz, ci mai degraba cu intentzia ca cei ce asculta acest gen de muzica sa aiba un loc unde shi pot vorbi despre ia.
in aceste conditzii, te rog sa mutzi subiectul meu inapoi pe threadul de muzica.
multzam anticipat.
el:
Respectivul topic promoveaza un produs pe care tu il realizezi, intrand astfel in categoria 'Reclama'.
In momentul in care vei inregistra conceptul de AKM, te invit sa-mi trimiti pe email un comunicat de presa referitor la aparitia acestui si il voi publica in cadrul subforumului potrivit.
Mult succes,
Mihai.
deci am intzeles eo dacilea ca daca il inregistrez shi dau comunicat de presa, nu mai ie reclama ?
deci comunicat de presa eo no sai dau in veci. puate duar sai dau... da mie rushine sa scriu.
deci ma duc eo pe respectivu forum shi deschid ca shi pe altele tred cu AKM pe muzica. vin a doa zi shi ia sujetu de unte nui. dai shi cautal... pula ! nicairea.
eo, baiat cu bunsimtz, dau pemeu la admin shil intreb de sanatatea lu sujetu carei cash copilu meu.
iel im raspundeaza ca avand in vedere ca ie "reclama", a fost mutat pe tredu cu pricina.
shi de acolo, urmeaza cele doo pemeie care le atashez aci:
Eo:
cateva precizari:
- AKM (Anohter Kind of Music) se doreshte a fi alternativa la muzica de larg consum ce domina piatza romaneasca.
- fac treaba asta din pasiune fara a avea nici un cashtig material.
- este o emisiune ca toate cele de la radio, cu mici exceptzii: nu am reclama, dau cu totul alfel de muzica shi o primeshte doar cine vrea.
- nu vand nimic, nu costa nimic sa se aboneze cineva la treaba asta.
practic, nu este nici o diferentza intre anuntzul meu (shi daca te uitzi pe alte forumuri, o sa vezi ca acelashi subiect a fost lasat de catre administratori pe threadul de muzica) shi cel cu aparitzia in eter a postului de radio "city FM"
subiectul a fost deschis cu mine, nu doar ca un simplu anuntz, ci mai degraba cu intentzia ca cei ce asculta acest gen de muzica sa aiba un loc unde shi pot vorbi despre ia.
in aceste conditzii, te rog sa mutzi subiectul meu inapoi pe threadul de muzica.
multzam anticipat.
el:
Respectivul topic promoveaza un produs pe care tu il realizezi, intrand astfel in categoria 'Reclama'.
In momentul in care vei inregistra conceptul de AKM, te invit sa-mi trimiti pe email un comunicat de presa referitor la aparitia acestui si il voi publica in cadrul subforumului potrivit.
Mult succes,
Mihai.
deci am intzeles eo dacilea ca daca il inregistrez shi dau comunicat de presa, nu mai ie reclama ?
deci comunicat de presa eo no sai dau in veci. puate duar sai dau... da mie rushine sa scriu.
-

tester pe tine-s suparata ... nai nici o poza cu haleala de la crajma
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=230705&postcount=21
imi esplica si mie cineva ce ie aia cu flecme si ombladon?
neatza nu mai ai simtz umor paosa
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=230705&postcount=21
imi esplica si mie cineva ce ie aia cu flecme si ombladon?
neatza nu mai ai simtz umor paosa
- gaga
piskeshu scrie:ca asta se incadreaza la sprit de anticipatie
bre nu jtiu cum ie cu shpritzu de anticipatie la cluj da noi aicea bem dala clasic, 3 sferturi vin si un sfert sifon
mam intors de unde am fost plecat la un moment dat. ie cald bre, merje puiu la rotisor azi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, poi pleci ashe fara sa neanuntz? mam speriat ca tzia facuto rdsu'
neazule, ie merluc faza cu ala de la hanuancutzei?
testere hai mah ca abia ajtept pozele alea, imi lasa guraapa
neazule, ie merluc faza cu ala de la hanuancutzei?
testere hai mah ca abia ajtept pozele alea, imi lasa guraapa
- gaga
deci plec la earba verde !
vorbim tumorou!
un vernil pa la totz!
vorbim tumorou!
un vernil pa la totz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-