C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
buna dimineatza schinbu 1
imi astept inlocuitorul, sa il instruiesc (cred ca o sa ma caca pe mine de ras)
Oricum, omu a inceput bine, prin a intarzia, asa ca voi fi nevoit sa fiu mai expeditiv cu instructajul ;n Daca nu intelege, poa sa vina in valencia sa ma intrebe
Voi ce mai face-ti?
imi astept inlocuitorul, sa il instruiesc (cred ca o sa ma caca pe mine de ras)
Oricum, omu a inceput bine, prin a intarzia, asa ca voi fi nevoit sa fiu mai expeditiv cu instructajul ;n Daca nu intelege, poa sa vina in valencia sa ma intrebe
Voi ce mai face-ti?
human being/being human
-

basstard - Junior Member
alo, toamna cu lactobaru, deci da, n-am inspiratzie, ca-mi arde gunoiu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
MG, de kkt bearshare ala! nu me-a gasit Downfallu! oricum, sar`na ca ai incercat macar sa ma ajutz, nu ca lozalele hastelalte!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre lasatil ca o sal ajunga blestemul meu
la vama in vichendu asta e liberty pareidu asa ca cecii or sa asculte haos pana la iepuizare
la vama in vichendu asta e liberty pareidu asa ca cecii or sa asculte haos pana la iepuizare

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Ba nu sunt nashpa naiti!Sunt cel mai tandru,frumos,bine cladit,inteligent,bogat,cipandeil,respectos,potent shi modest om de pe pamant! Cum potzi sa spui ca sunt nashpa?:D
Azi e vineri!
Edit : Skoll,baga-tzi-ai hausu-n suptmarin!:D
Azi e vineri!
Edit : Skoll,baga-tzi-ai hausu-n suptmarin!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
asha ie piacece! ai un singur defect(nimeni nu-i perfect!:)): mintzi de-ngheatza apele!:)
edit pt nocturna: MG = megaguzganu
bearshare = program de aduz muzici de pe net
Downfall = albumu de la Gathering pe care-l caut de doo zle shi nime nu mi-l da!
ok?:)
edit pt nocturna: MG = megaguzganu
bearshare = program de aduz muzici de pe net
Downfall = albumu de la Gathering pe care-l caut de doo zle shi nime nu mi-l da!
ok?:)
-

1. tz-am vazut pozele(de fabt creca numa una)
2. n-am spus unde ingheatza apele, asha ca nu te hazarda in presupuneri nefondate!:)
deci da!
2. n-am spus unde ingheatza apele, asha ca nu te hazarda in presupuneri nefondate!:)
deci da!
-

io azi imi inchei contractu shi pa urma ie vacantza la suarec- ma phoot in ea de munca
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
care e nene fascinatia de a sta ascuns?
[url=member.php?u=115]danone[/url]*, [url=member.php?u=6775]eyewitness[/url]*, [url=member.php?u=13013]nae cinefil[/url]*, [url=member.php?u=9830]Shaki[/url]*, [url=member.php?u=17191]supermouse[/url]*, [url=member.php?u=11162]Weet-weet[/url]*
[url=member.php?u=115]danone[/url]*, [url=member.php?u=6775]eyewitness[/url]*, [url=member.php?u=13013]nae cinefil[/url]*, [url=member.php?u=9830]Shaki[/url]*, [url=member.php?u=17191]supermouse[/url]*, [url=member.php?u=11162]Weet-weet[/url]*
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
vali, daca nu ieream ascunsi, postul tau ar fi avut acum alt contzinut(asta daca ar mai fi existat), deci d-aia:)!
-

bah da nevorbiti sunteti bre
voi chiar naveti trebi?
voi chiar naveti trebi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lume multa fara ocupatzie :p
bre da' din toti cititorii e funu cult? ca ma cert cu cineva care nu vrea sa imi zica cine era un personaj mentionat de Plutarh care din dragoste mare pentru copiii sai calarea impreuna cu ei un bat ?
bre da' din toti cititorii e funu cult? ca ma cert cu cineva care nu vrea sa imi zica cine era un personaj mentionat de Plutarh care din dragoste mare pentru copiii sai calarea impreuna cu ei un bat ?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io ma bucur de ultima zi de munk
btw tovarashi
puate nu jtiatzi- cuacavete e gravid!
btw tovarashi
puate nu jtiatzi- cuacavete e gravid!
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member