C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah cemeu ori e-n munci pana-n gat ori isi linge ranile acumulate dupa luptele din uichend..."sculati voi oropsiti ai vietii, voi osanditi la moarte...sus"....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neatza foootoooo - i
vali, stim deja, s-a demonstrat ca ejti lace, mitoman si bulanjiu, no problem.
angus, ai pierdut, s-a baut bine si nu prea frumos si unii a shi dansat (vorba vine, ai de se tineau pe picioare)
e nasol

vali, stim deja, s-a demonstrat ca ejti lace, mitoman si bulanjiu, no problem.
angus, ai pierdut, s-a baut bine si nu prea frumos si unii a shi dansat (vorba vine, ai de se tineau pe picioare)
e nasol
- gaga
bah ia lasati giugiuleala in timpu programului si daca va mai giugiuliti pe colosha sa nu uitati lumina aprinsa ca io ma cam valea.....
-
AMR 2
hai neata
se pare ca am ajuns responsabil cu lumina
io o sting io o aprind
meserie ce pana mea....
bah zoso ma dezamagesti....iar te imbatasi?
se pare ca am ajuns responsabil cu lumina
io o sting io o aprind
meserie ce pana mea....
bah zoso ma dezamagesti....iar te imbatasi?
-
mneatza
draga cm,
am fugit shi io p-aicia casa trag in piept o gura de aer proaspat, sa-mi iau nejte elan pen' shedintza de dupe masa, shi sa vaz cum mai sta treaba cu gradele la bancoc. oha grade la bancoc az.
onk, nu-i bizon, mah, ie elan, spui io!
fine, amere doi pana cand, breh?:con:
am fugit shi io p-aicia casa trag in piept o gura de aer proaspat, sa-mi iau nejte elan pen' shedintza de dupe masa, shi sa vaz cum mai sta treaba cu gradele la bancoc. oha grade la bancoc az.
onk, nu-i bizon, mah, ie elan, spui io!
fine, amere doi pana cand, breh?:con:
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
a reinviat angus cu aeru proaspat ce-l trase-n pepturi...pai daca disparuterati pe cine credeti ca ar mai fi interesatulea gradili si stelili ?
nasho, fruntasii in productie la noi la uzina pleaca la bai. io in doo zile gata, familie,sindicat si geoagiu ma numesc...
onkoaso baga anuntu la sex cu animale la totu pt sex ...se cauta necastratii pe-acolo...
nasho, fruntasii in productie la noi la uzina pleaca la bai. io in doo zile gata, familie,sindicat si geoagiu ma numesc...
onkoaso baga anuntu la sex cu animale la totu pt sex ...se cauta necastratii pe-acolo...
-
post de intampinare de az
am aprins lumina, am aprins lumina, sic, sic, sic...
onk, am vazut az pa drumul spre uzina mertzanu' ala rosh cu numar de ONK, care va sa zica tu ce-ai vazut pa geam cand te-ai uitat in zori?! gata, s-a intamplat?! daca nu inca, vezi ca tzi sa pregateshte ceva, e pa vine!
aiule, az' numai amere nica? acolea la geoagiu nu te potzi introduce in internetul fanclubului, n'asha? aka pana cand ne luam de la tine la revederepapa, la multzi ani, alea-alea?
pardon de expresie, savetz elani.
onk, am vazut az pa drumul spre uzina mertzanu' ala rosh cu numar de ONK, care va sa zica tu ce-ai vazut pa geam cand te-ai uitat in zori?! gata, s-a intamplat?! daca nu inca, vezi ca tzi sa pregateshte ceva, e pa vine!
aiule, az' numai amere nica? acolea la geoagiu nu te potzi introduce in internetul fanclubului, n'asha? aka pana cand ne luam de la tine la revederepapa, la multzi ani, alea-alea?
pardon de expresie, savetz elani.
- angus
- Junior Member
AMR UNA...SI BUNA
ma orbitara luminili lu nasha. auliuuuu ochishorii miei....
dau pe gornita lu IT-ul de la noi ca sunt acu pa dailap si merje de shade netu. oareshicum neata....shi sporuri,elanuri si ce-o mai ezista pi colosha....
asule primitam mailu esti tare...bila alba
dau pe gornita lu IT-ul de la noi ca sunt acu pa dailap si merje de shade netu. oareshicum neata....shi sporuri,elanuri si ce-o mai ezista pi colosha....
asule primitam mailu esti tare...bila alba
-
onk, mai lasa breh plimbarile matinale cu mertzanul ala rosh, shi treci la munca tovarashi!
aiule, de cand te veseleshti caci pleci la bai cu fruntashii pa ramura, o lasashi mai moale cu gradili la bancoc. pai la mine nu te gandeshti, mah, ca nu pot sa-ncep a lucra de atata ingrijorare?!
zoso: neah, cine mai era breh treaz la ora aia sa s-apuce a jeli netu? afar da tine, care ejti ca-cucuveaua, ziua dormi plus noaptea te-apuca elanii...
PS: te intereseaza parerea mea despre noul tau avatar?
aiule, de cand te veseleshti caci pleci la bai cu fruntashii pa ramura, o lasashi mai moale cu gradili la bancoc. pai la mine nu te gandeshti, mah, ca nu pot sa-ncep a lucra de atata ingrijorare?!
zoso: neah, cine mai era breh treaz la ora aia sa s-apuce a jeli netu? afar da tine, care ejti ca-cucuveaua, ziua dormi plus noaptea te-apuca elanii...
PS: te intereseaza parerea mea despre noul tau avatar?

- angus
- Junior Member
sarumana conashule de te indurashi, caci iaca staau cu oichii-n net shi ashteept semnalul de pa locuri, fitzi gata, start. ce-o sa ma fac doamne io, cand o fi finu la geoagiu shi grade la bancoc oha! tre'sa-mi iau shi io de-un sejur, la vata bai ceva...
- angus
- Junior Member
nashico sa ai elan ca creste si productivitatea in uzina daca stie lumea de grade. la vara cald si lasa baile ca e unii la "la ce faci dupe..." care numa in bai stau. cica buna spalare izbaveste pacatele...
ce semnificatie acordati voi faptului ca un nume de mod e scris cu italice?
-
da, ochisor, mosu a ajuns admin. nu-mi imaginam ca o sa apuc ziua. gameaj...
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de eyewitness
inseamna ca e administrator

anguse, mai astept mau mult parerea aia sau ma duc la culcare?
si apropos, azi nu tu ai stins lumina, era aprinsa ca la 22 am intrat eu in tura si am tinut-o aprinsa pana dimineata :p
bauxinio, nu numai el

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
breh zoso, du-te la culcare linishtit, ca nu pot satz spui ashea, direct, parerea mea sincera despre chestiunea cu pricina, sa te-ntristez. somn ushor, sa fii in forma cand da intunerecu.
da lumina io am aprins-o, breh, nu am stins-o, ce crezi ca ejti la flacara olimpica, ceea ce arde incontinuu nonstop? shi contoarili ce zicea?
pai io aveam un presentiment caci moshu o sa ajunga om mare, nu ma credea niminea, nici macar sopra...v-am spus io, breh, ca paranormalu' nu insheala...
da lumina io am aprins-o, breh, nu am stins-o, ce crezi ca ejti la flacara olimpica, ceea ce arde incontinuu nonstop? shi contoarili ce zicea?
pai io aveam un presentiment caci moshu o sa ajunga om mare, nu ma credea niminea, nici macar sopra...v-am spus io, breh, ca paranormalu' nu insheala...
- angus
- Junior Member