C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, aberezi rau de tot: da click aici si ve-zi si ora la care a fost postat postu.
drum bun si cale batuta cu tot cu rima de rigoare in cazu in care e vorba de fanfara militara si sa te intor-ci sanatos.
drum bun si cale batuta cu tot cu rima de rigoare in cazu in care e vorba de fanfara militara si sa te intor-ci sanatos.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pt iuzeru paiacec, de ce nu mi se raspunde la cererea facuta pt zugraveli si restu alea? mi se demonstreaza o neseriozitate aici, si in felu asta, o sa fiu nevoit sa apelez la cealalta firma.
-

weed13 - Mesaje: 1868
deci useru aiu nare voe sa bian tinpu aplicatilor. cine gandeste alceva nu stie adevaru.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsiniu, am bre treaba (apropozito de sfatu batranilor), da ma joc sio umpic cu ionuzzi mei frustratz ca se simt singuri de cand juma de fc e cemeist
balrogule, buna aia cu camelu
balrogule, buna aia cu camelu

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
migule, ce faci duminica? merji la litoral? daca da, trajem neste beri cu necko? zi sa stiu, ca io sambata plec, si nu stiu cand pleci tu, si sa stiu ce si cum.
-

baixinho © scrie:deci useru aiu nare voe sa bian tinpu aplicatilor. cine gandeste alceva nu stie adevaru.
Da lasa bre baixule, ca nici io n-am voie sa stau pe internet!:D
merluc: care-atz primit bre balada luVader? Placut MRP?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
io o sa cam plec. deci PA
da' inainte de ca sa plec, sa nu uit:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=300287#post300287
da' colectzia complecta shi aproape intacta de la ciunga turbo o avea?
da' inainte de ca sa plec, sa nu uit:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=300287#post300287
da' colectzia complecta shi aproape intacta de la ciunga turbo o avea?

-

nocturna - Mesaje: 8725
ba, pe mine asa ma mancanca tatuajele de ma omoara. si nu stiu ce sa fac, ca indata fac ca un porc si ma scarpin de primu coltz de care dau cu ochii. a dreacu ala cu mana lui de mi le-o facut !
-

nu nu avea, le pune numa cand vrea sa se scarpine.
bre io lash lua pe alec in cemeu ca nam unde sa il porcai cum se cuvine, da mie ca va strica pe totz ca ie opsedat secsual
edit: uidtreijpe iete tatuaj mijtoc
http://www.tattooedlady.com/gallery/danielle3/images/skull.gif
bre io lash lua pe alec in cemeu ca nam unde sa il porcai cum se cuvine, da mie ca va strica pe totz ca ie opsedat secsual
edit: uidtreijpe iete tatuaj mijtoc
http://www.tattooedlady.com/gallery/danielle3/images/skull.gif
- gaga
da, am de doi ani, da le am pe spate, si cum nu erai imbracat asa de secsi, am decis ca nu ii cazu sa ma dezbrac, ca ierau multi oameni atunci la terasa muzeului.
-

io am vazt odata un tatuaj dasta care a mancat la o singura masa:
ciorba + friptura (346.3 grame) + cartofi prajiti (236 grame) + peste prajit + desert si plus 5 beri si la final urla cai e fuame
ba rau de tot mananca tatuajele astea
ciorba + friptura (346.3 grame) + cartofi prajiti (236 grame) + peste prajit + desert si plus 5 beri si la final urla cai e fuame
ba rau de tot mananca tatuajele astea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
io ma pish pe el net. dana, super fain tatuaju. adevaru ie ca paianjenu s-o prins de fapt ca mie mi-i foame, da io bag vina pe tatuaje ca pe pretenu meu imaginar. si sa aflu sfaturi pt el, care de fapt is pt mine. ale mele mananca numa icre negre, sar dracu in iele, ca mi-i scump sa le intretin
-

memet, il stiu si io pe tatuaju ala numa ca ie domnu tatuaje, in fatza mea a topit un kil de carnatz la gratar+mici+doo pizza si apoi a plecat acas ca il chemase consuarta la masa
http://www.jinxprooftattoos.com/tony/skull.gif
asta va place?
http://www.jinxprooftattoos.com/tony/skull.gif
asta va place?
- gaga
-

Ba, Paiatzec de unde dracu scoti grohaielile alea de 2 lei? Astai raspunsu.
Al 2-lea tatuaj mult mai misto ca primu. Oare ce zice D-zo, ie pacat sa te tatuezi?
Al 2-lea tatuaj mult mai misto ca primu. Oare ce zice D-zo, ie pacat sa te tatuezi?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned