C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
da, si mie mi-e dor de SODiluzutzelu. SODy, 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

weed13 - Mesaje: 1868
bre kesh creca depinde de religie, la unele religii cu dzeu mai permisiv nu cred ca ie pacat. in CURand o sa plec si va zic anticipat guzbai.
iaod: tutz shuarecu-n cuada ca mare nevoie avui de tine az. da ne descurcaram.
iaod: tutz shuarecu-n cuada ca mare nevoie avui de tine az. da ne descurcaram.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
suarecu munceshte de la 8 la 8 seara. daca ai nevoie de suarec da telefon la suarec
+4472394232
+4472394232
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
intrucat am primit o cerere de montare a unui aparat de comunicare la domiciliul legal al unui client fidel de-al nostru, camatar de meserie, va zic un inexplicabil hai pa.
-

ba vreau siio de la sunerii.ro gutza cu ochii..
in alta ordine de idei io ma duc sa ma apuc de zugraveli si desenari pereti
in alta ordine de idei io ma duc sa ma apuc de zugraveli si desenari pereti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
paiacec, Love2Fly
Ce faci lov doi flai?
Ashea mah, plecatzi cu totzii ciulanjii notorii,ciubucari shi Vaderi baladishti!
Ce numar urat ai superjerry!Io nu sun,ca mi se viruseaza tilifonu!
Prin acest edit, va anuntz solemn ca ma plec spre cashi,unde din fericire pt. mine mai exista ceva ceva tzuica.Un rigipsiatic haipa!
paiacec, Love2Fly
Ce faci lov doi flai?
Ashea mah, plecatzi cu totzii ciulanjii notorii,ciubucari shi Vaderi baladishti!
Ce numar urat ai superjerry!Io nu sun,ca mi se viruseaza tilifonu!
Prin acest edit, va anuntz solemn ca ma plec spre cashi,unde din fericire pt. mine mai exista ceva ceva tzuica.Un rigipsiatic haipa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
pai ma, cum pot eu sa fiu si patron si reprezentant si portar la intreprindere? ha? cand nimea nu ii aicia ni, sa ma sustina cu o vorba buna... al dreacu de somnorosi... hai ba scualrea, ca daca nu chem pe sculeru-matritzer
-

deci ser`us din conced!...care conced se transforma incet in neconced!
a fost fromos, da` vorba olteanului: fuse shi se duse!
groapa de gunoi arde mocnit in continoare, vremea ie deosebita(de restul vremii din conced, carea fo najpa!)!
am ceva trebi, da` oricum, de luni reintru in fortza!
a fost fromos, da` vorba olteanului: fuse shi se duse!
groapa de gunoi arde mocnit in continoare, vremea ie deosebita(de restul vremii din conced, carea fo najpa!)!
am ceva trebi, da` oricum, de luni reintru in fortza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Salutare nae , salutare lume! Deci oulveisu ie de 20 de ori mai scump cel putin, naspa!
Cine vrea piesa lu Maxim cu fata de la Skunk Anansie, carmicueisi or smth., sa se inscrie acilea!
Cine vrea piesa lu Maxim cu fata de la Skunk Anansie, carmicueisi or smth., sa se inscrie acilea!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Buna shi anume neatza,tutulor uarcarilor in aceasta minunata zi de vineriada!Io deja mor de ceea ce se numeshte lene,ashea ca creca ma duc sa iau neshte aer p-afara,in drum spre banca shi-npoi!
Uelcam beac nae,intreg shi sanatos.
MRP., baga la mine,da daca num place, ai puso:D
Merluciu: azi nu mai trimet Vader,ci altceva,mult mai mishto!Din moment in moment ashteptatzivatzi cun meil!
Uelcam beac nae,intreg shi sanatos.
MRP., baga la mine,da daca num place, ai puso:D
Merluciu: azi nu mai trimet Vader,ci altceva,mult mai mishto!Din moment in moment ashteptatzivatzi cun meil!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
buna ziua
bag sama ca memetu vrea sa-si termine casa inainte sa inceapa s-o zugraveasca. treaba lui. io nu ma bag.
ma duc sa munc. sa fi-ti iubi-ti.
bag sama ca memetu vrea sa-si termine casa inainte sa inceapa s-o zugraveasca. treaba lui. io nu ma bag.
ma duc sa munc. sa fi-ti iubi-ti.
ANTI
-

-

nacsualo, pemeu
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
baixinho ©*, Fiyah^Man, paiacec
cine ie ozeneuu cu pricina?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
baixinho ©*, Fiyah^Man, paiacec
cine ie ozeneuu cu pricina?
ANTI
-

ola naie ca are imi fu dor de tine.
zgandalajiilor mucles, nu ie bashinoshi nici cacaciosi, pt ca nu ieczista
iaodi, am gasit o sita cu vresuri muuulte, ce ie mishtoc ie ca la litera A ie atat agathodaimon si altar cat shi adian the wonderkid.
btw cine ie amore mio si ana maria?
de pe sita:
"Ea este Dana, colega mea
Si vreau diseara sa ma plimb cu ea.
Ea este Dana, colega mea
I-am lasat o floare-n banca
Chiar si o scrisoare
Inima imi bate tare
Fiindca ea apare
Este-n fite
Se da mare
Ce sa fac eu oare
Toti baietii sunt pe spate"
kk era sa uit sa dau link, enjoy:
http://vers.3x.ro/Versuri/
zgandalajiilor mucles, nu ie bashinoshi nici cacaciosi, pt ca nu ieczista
iaodi, am gasit o sita cu vresuri muuulte, ce ie mishtoc ie ca la litera A ie atat agathodaimon si altar cat shi adian the wonderkid.
btw cine ie amore mio si ana maria?
de pe sita:
"Ea este Dana, colega mea
Ea este Dana, colega mea
I-am lasat o floare-n banca
Chiar si o scrisoare
Inima imi bate tare
Fiindca ea apare
Este-n fite
Se da mare