C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre baics, da io creca antrenoru iechipei de langa ficus lea zis uamenilor aia sa nu treaca de linia care marcheaza centru terenului ca ie periculos ca multe nenorociri se puate intanpla pe un teren neprietenos si in consecinta uaminii aia precum pechinejii ,docili si ascultatori a luat aminte ale antrenorului cuvinte si a stat frumos in partea lor de teren. deci tactic iei a jucat fuarte bine, nu sa aventurat pe teren ostil riscand tot felu de nenorociri. bravo lor.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
file, matale ai ceva cu mine. erea sa cad de pe scaun.
aiule, iar nam intzeles nimica. ceai patzit az ?
aiule, iar nam intzeles nimica. ceai patzit az ?
-

neatza - Mesaje: 5820
matinale, uitanduma putin asear printre replicile lu jibson si julicutzica la un meci de folbal am descris mai sus ceam inteles io. jtiu ca ie de neinteles da asa se esprima iechipa de langa ficus in teren.
-

am primit acaemu, da`s dezamagit,, ca citisem deja textu de-l insotzea...
alfel, noroc cu tirlea, ca loa argintu la 400m garduri!:)
alfel, noroc cu tirlea, ca loa argintu la 400m garduri!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
normales, folbalu vietii! ce puteau sa discute nijte uamini de secs masculin la ora asta dupe o porcarie de meci la care sau- uitat cu totii din obligatie benevol si la care au injurat tot ce se putea injura ?! ca iei ie dejtepti si daca ierau pe teren sigur jtiau mai bine ce era de facut si cijtigau. dar asea...
vreau danone!
vreau danone!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
aha... am intzeles ce vroia filu. maine ie ultimu capitol.
asta cu conditzia sa reushesc sal scriu. shi chiar daca reushesc, sa nu te ashteptzi la cineshtiece, pe motiv ca la cat ma duare capu + au ficatu, nu cred ca mai gasesc vro urma de obtimizm.
asta cu conditzia sa reushesc sal scriu. shi chiar daca reushesc, sa nu te ashteptzi la cineshtiece, pe motiv ca la cat ma duare capu + au ficatu, nu cred ca mai gasesc vro urma de obtimizm.
-

neatza! oficialmente imi bag picioarele in mersu pe gios, creca shi in ala pe sus, da' aia e alta poveste.
in alt haos de idei, migurila, bre, ce satz zic, mai mare varza ca dinamo ieri nam mai vazut de multishor. varza! shi cand zic varza, ma refer la varza!
file, teash ruga monstruos sa nu mai scrii in culori stridiente shi cu caractere de 3 metri. in alfel o sa ma vad nevoita satz dau icnore. multzam pentru intzelegeri.
alceva?
in alt haos de idei, migurila, bre, ce satz zic, mai mare varza ca dinamo ieri nam mai vazut de multishor. varza! shi cand zic varza, ma refer la varza!
file, teash ruga monstruos sa nu mai scrii in culori stridiente shi cu caractere de 3 metri. in alfel o sa ma vad nevoita satz dau icnore. multzam pentru intzelegeri.
alceva?
-

nocturna - Mesaje: 8725
eyewitness scrie:un meci de folbal
Necko scrie:o porcarie de meci
e clar ca trai-ti pe alta lume.
Sir Alex Ferguson, managerul lu Manchester (un fel de antrenoru timului de langa ficus, dar la scara 1.000.000:1), a declarat dupa povestea de aseara: "Adversarul mai facil ne-a dat posibilitatea sa experimentam mai multi jucatori tineri".
Fostul international scotian Ally McCoist, unul dintre cei mai valorosi jucatori ai lui Manchester United din toate timpurile, acum retras din activitate, a grait: "Gata cu antrenamentele. Champions League incepe de acum".
io cred ca cei de la UIEFA e nijte rai. auzi, sa nu le spuna lu vecinii lu ficus unde e poarta la care sa atace. ce rai.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

adeca-tz bagi picioarele in mersu pe jos?!:)
peseu: asta ie oximoron?:)
peseu: asta ie oximoron?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre file, nu rade ca nu ie de ras. nici nam ajuns bine la biuro shi asha ma lovit o lene, respectiv un somn, de' nujtu cum o sa fac azi fatza stresului. sper sa plec inainte sa ajung intro stare critica.
-

pai tziand cont ca galamaz shi cu irimia vin de la o anume iechipa care anu asta juaca in cupele europene ale pacii si prieteniei~p inainte de asta venind de la o alta iechipa recent promovata prin regie p-acolo normal ca ie varza:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
bre, mie mie teama ca si clujenii or sa adopte metoda mancester si-or sa baje duar o puarta pe teren si iar or sa fie vecinii lu ficus dezorientati.
urmare a modificarilor recente de servere si alte chestii noi pe care io nu le inteleg am pierdut tot ce era mai de pret in favorite printre care si linku la huzonline pe fc. uamini binevoitori si cu mila fata de semenii lor face-ti un pustiu de bine si dati un link
hglfh: migule mucles, pe aia trebea sai lasati la sportu unde ierea iei, nu cred ca vi ia bagat careva pe gat ,voi iati luat si asta dovedeste inca o data ca ie la vecinii lu ficus o minte deosebita care se ocupa de transferuri
urmare a modificarilor recente de servere si alte chestii noi pe care io nu le inteleg am pierdut tot ce era mai de pret in favorite printre care si linku la huzonline pe fc. uamini binevoitori si cu mila fata de semenii lor face-ti un pustiu de bine si dati un link
hglfh: migule mucles, pe aia trebea sai lasati la sportu unde ierea iei, nu cred ca vi ia bagat careva pe gat ,voi iati luat si asta dovedeste inca o data ca ie la vecinii lu ficus o minte deosebita care se ocupa de transferuri
-

ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
migule, pe irimia ala intamplator, numa intamplator il cunosc. ie baiat de treaba el asha, pe teren are probleme. orishcat, toate scuzele va acuza.
linku? pai te duci in giosu pajinii fanclub, shi acolo ecsista un link pe care scrie utilizatori activi:
http://www.fanclub.ro/online.php?
linku? pai te duci in giosu pajinii fanclub, shi acolo ecsista un link pe care scrie utilizatori activi:
http://www.fanclub.ro/online.php?
-

iote bre ce saritori ie uamenii?! pana catam io sa-l trimet ierea sa faci colectzie cu un link, aiule!:)
-

eo zic ca nia bagat cineva pe gat,adica nu mie ci lu andone.acel cineva are intialele b&p ear la noi la club ie un anume individ care se ocupa cu gepeleu care ar trebui impujcat.da-i dracu de oti.
fdfdsf: nocturno deci ai prieteni fotbalijti?:D
fdfdsf: nocturno deci ai prieteni fotbalijti?:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
bre paiacece, amu nu esagera shi tu cu iechipa aia cu 3 stadiuane! `au ie frun apropou pentru pekineji sa-sh mai faca fro doo shi dup-aia sa organizeze un campeonat paralel, numa iei shi petrolu? puate ashea ar putea ieshi macar vicecampioni!
pese: ficusu ierea mai inalt decat televizoru?
pese: ficusu ierea mai inalt decat televizoru?
-

bre migule, sarbii cel putin au fost ...pecand vecinii lu ficus....
-

hehe, migu incearca sa schimbe subectu:)!
-