C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

1439

Mesajde baixinho© » Mie Ian 15, 2003 1:13 pm

Initial trimis de angus
(..)aka cum ma nenea tanti?!

Ai uitat ce socati au fost userii cand au vazut prima cine este "angus"? Mi-am adus aminte si am zis sa fac din nou pe nestiutorul de dragul vremurilor de atunci!

Nu eu m-am analizat, ci folbaliatorii de la fece national. Eu am fost acolo ca sa-i informez pe mama si tata, cei doi cititori de sport ai zearului unde cu drag, spor si elan (nu elanu ala care te-a primit azi cu cafea calda si-a primit in schimb ceai, e vorba ade altu) munc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 1:21 pm

gotcha :D !
n-am uitat breh ce shocatzi iera iuserii de care zici matale, da' gandeam ca ashea ie iei de la natura, nu ca ash fi avut io freun merit.
ca bine zici, cu "de dragul vremilor de atunci"; shi cand te gandeshti ca la masa aia am stat fatza in fatza cu sopra...prietenii shtiu de ce

aiule, da' tanti onk pemeie ar citi, au ie in greva totala, definitiva, generala shi maxima? in ashteptarea lu' lasca? ai?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Ian 15, 2003 1:34 pm

nashico uite ca abia acu aflai ca zdruncinashi bietu forum din tzatzani cu dedublarile de personalitati si mai avuseshi si onoarea si shinstea de a sta cu don presh la masa. ptiu, bata-te sa te bata norocu de ferishita she fuseshi mataluta...

pai acushiculea shi-a lu onkanu ie shi ia pi-cisha numa ca are de ieri de bagat chisherile si nu shtiu io bini daca a terminat sau mai are. da ii zic io la o adica sa shiteasca shi jurnalele de azi....
eyewitness

Mesajde onk » Mie Ian 15, 2003 1:56 pm

auz ma'am lasca te prinz io la raspantie sa te vaz: daca ai doi elani si unu vrea stanga si altu dreapta, tu la care pom te otarasti sa te opresti.

BAAAA, io doar mi-am bagat picioarele, is mahnita si jicnita in supararile miele, da io moderatizez din exil, sa nu spuie careva ca ma dezmodereaza ca nu moderezez, auzi?
onk

Mesajde eyewitness » Mie Ian 15, 2003 2:57 pm

si uite ca nashica ishi gasi in sfarsit elanii scumpii de ei. dupa ce o dimineata intreaga umbla orbecaind din thread in thread de ajunse tocma hat departe pana la administratie la sugestii intreband de elanashii ei mici,scumpi si vioi , acu cu elanashii iei lua drumu pribegiei tratandu-ne cu indiferenta. iata ce pot face elanii dintr-un om...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 3:00 pm

iupiiii, traiejte!
pana cand rezolv enigma da mai sus cu ielanii shi comutatoarele (au becurile), imi reprim ushurata grija pa care o aveam, caci simtzeam io ca onk s-a impiedicat la 1500 de posturi shi nu vrea sa strice cifra rotunda, nepasandu-i despre tristetzea ielanilor cm-ului, care in farshit m-au sunat shi mi-au martusisit mobilul adevarat al fugii lor: s-a dus s-o duca pe onk in exil.
angus
Junior Member

Mesajde onk » Mie Ian 15, 2003 3:03 pm

nu, ma'am elangus, lucrurlii nu-s ce par a fi
onk

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 3:15 pm

Initial trimis de eyewitness
... tratandu-ne cu indiferenta...

care mah?!:con:

tzinand cont caci ielanii mei sa intorc rand pa rand, cete cete, viu shi zic: semn bun, sa intoarce onk din exil!
angus
Junior Member

1440

Mesajde baixinho© » Mie Ian 15, 2003 3:34 pm

Io zic sa-mbatam ielanii care-au adus-o pe onk la cemeu si sa nu mai plece. Parerea mea! Cre' ca o palnica duce la efectul dorit de mine (si sper, nu numa'). E, ne bagam (nu e vorba de picioare aciulea, dej nici de plagiatura)? Alfel, saru' mana onk. Am cetit raspunsu' ce mi l-ati dat si eu zic ca sa nu mai puneti atata la suflet (daca s-o putea). Parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Mie Ian 15, 2003 3:38 pm

Initial trimis de onk
da io moderatizez din exil, sa nu spuie careva ca ma dezmodereaza ca nu moderezez, auzi?

bine mah, nu spunem :P
some people deserve to die
vali

Mesajde onk » Mie Ian 15, 2003 3:40 pm

vali, e adevarat ca triumviratu, daca vrea, poa sa citeasca pemeiele private ale altora?
onk

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 3:42 pm

vali, da daca e adevarat, ne spui?
angus
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 15, 2003 4:00 pm

in principiu nu se poate

dar, daca stii cate una-alta, poti sa o faci.
eu nu o pot face pentru ca nu ma tine conexiunea.

si daca cineva o face, se poate verifica de catre xkran.
puteti sta linistit, moshu si aliosha nu stiu cum, eu nu am motiv :D, xkran nici atat.

off the record, of course... :a
vali

1442

Mesajde baixinho© » Mie Ian 15, 2003 4:09 pm

Subsemnatu' eu anunta pe ceimista onk ca el a citit pemeu personal pe care ea i l-a trimis lui! Deci se poate!
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 15, 2003 4:10 pm

auliu vali najpa sa nu te tina conexiunea. te mai si lauzi...:D
eyewitness

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 4:13 pm

baix, te crezi triumvirat, mah? n-auz ca nu teoretic nu se poa, practic ba da, da' numa' vali ie in stare, bine ca lui i se rupe? shi nici nu-l tzin diverse? shi se mai shi lauda?
angus
Junior Member

1443

Mesajde baixinho© » Mie Ian 15, 2003 4:18 pm

nu
ba da
sa tina el pe diverse, atunci
pai are cu ce

Io az sunt de serviciu pe zear, gameaj, asa ca sting lumina lu' lampa mea, da' o s-o mai aprind o data pe la 7. Pa!
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 15, 2003 4:34 pm

Initial trimis de baixinho
sa tina el pe diverse, atunci

diverse ciuciu mu e asa ceva poa jeneralitati da ii ocupat postu de unii cu conexiuni mai bune...
eyewitness

Mesajde vali » Mie Ian 15, 2003 4:40 pm

aiule, am cu ce bah, am cu ce!!!
vali

Mesajde eyewitness » Mie Ian 15, 2003 4:51 pm

Initial trimis de vali

dar, daca stii cate una-alta, poti sa o faci.
eu nu o pot face pentru ca nu ma tine conexiunea.

si daca cineva o face, se poate verifica de catre xkran.
puteti sta linistit, moshu si aliosha nu stiu cum, eu nu am motiv :D, xkran nici atat.

aiule, am cu ce bah, am cu ce!!!

bah vali banuiam io ca ceva nu-i in regula. uite ca mi-a mai venit inima la loc acu si mi se regla pulsu. totusi o urma de indoiala planeaza si asupra lu aliosha si moshu. si iar imi crescu pulsu ca gradele la bancoc adica ei la varsta lor nu stiu cum s-o faca? hai ca pe moshu il inteleg da aliosha? si xkranu n-are motivatie ? macar asa din curiozitate si tot ar trebui s-o faca asa ,o data. nu crezi?
eyewitness

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 5:43 pm

Initial trimis de eyewitness
diverse ciuciu...poa jeneralitati...

hihihi, nu s-a prins aiu ce fel diverse tre sa tzina vali, hihihi...
rade elanii mei cu boturile danshilor pana la urechile lor, sa tavalesc totzi p-aicea da ras, glumetzii...
angus
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 15, 2003 6:17 pm

da mah, eu va zic si dupa aia voi rastalmaciti. pai sa va mai zic dupa aia ?
vali

1444

Mesajde baixinho© » Mie Ian 15, 2003 7:11 pm

Initial trimis de vali
(...)pai sa va mai zic dupa aia ?

1. N-ai curaj.
2. N-ai cu ce (conecsiune, adec). :D

PS: Io-sting lumina, gata! Am cunsumat destul pe ziua de azi! Elanu' il las la usa si-l leg cu lantu', sa fiu sigur sa-l gasesc maine. Hai pa! ;v
ANTI

baixinho©

aidi pa

Mesajde angus » Mie Ian 15, 2003 7:37 pm

iar atzi plecat shi atzi uitat luminili aprinse! ce oameni, breh, ce oameni...
angus
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 15, 2003 10:24 pm

baixule, n-am de ce. ce sa citesc, ce ma barfesc unii pe la spate, ce ma ling uni in cur? ce unii mi se dau prieteni pana la prima statie? nu mersi, am citit unul (am si scris ceva la cine ma seaca azi) si mi-a fost de ajuns.

ps: nu am intrat in contul nimanui. nu va speriati.
vali

Mesajde eyewitness » Joi Ian 16, 2003 8:30 am

neata cu sporuri si elani
ce dor de munca am cand vaz picilishea truditorii hazlii descatushati de impovareala muncii si ma rad de unu singur de-mi vin elanii buluc....

baixo- vazui azi un elan cu un lant de gat pe la unirii, umbla bezmetic si intreba de stapanu de la ziaru de scandal. sa te vaz azi ce faci fara el
anguse la tine contoru ca ventilatoru si elanii mucalitii...
vali- n-o lua si tu in serios , "cemeistii spun lucruri traznite". zic io...
eyewitness

t-18

Mesajde as xxl » Joi Ian 16, 2003 9:41 am

mneta!
cum spuneam, t-18.
maciuci©
as xxl

1445

Mesajde baixinho© » Joi Ian 16, 2003 9:55 am

'neatza

gura mamii lui de lant, parc-ar fi fost facut din ciunga, asa l-a rupt elanu' ala. Si era si cel mai cel dintre elani! Norocu' meu ca 'l-am pe fra'su geaman si nu se vede diferenta!

vali, era o gluma, ma, ce dracu' nu te-ai prins?!
ANTI

baixinho©

mneatza iar

Mesajde angus » Joi Ian 16, 2003 10:15 am

breh, az mi-am luat elan de-acasa, casa fiu sigura. ca in ziua de az, se pare ca a dat boala in ielanii ashtia, s-a apucat de greve, evadari shi alte prostii shi nu se mai shtie care cum. creca in curand vom auzi de sindicatul ielanilor in ilegalitate, ca deja l-am prins p-al meu cum vorbea pa chat az noapte intr-ascuns cu ielanu' lu baix shi-l invatza cum sa rupa lantzul sclaviei...

baix, ce tzipi ashea, ca-mi sperii elanii
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Ian 16, 2003 10:26 am

bah, voi stiti ce a facut Spartacus? a adunat gladiatorii si o gramada de oameni liberi da saraci , i-a dus in muntzi si i-a organizat intr-o armata care s-a intors impotriva romanilor asupritori. si spartacus era trac, nu elan....

feriti-va, doom's dei se apropie....
onk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare