C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ces alea boscoane?
memetule sa shtii de la mine ca rusu de rand e mai sinpatic ca americanu de rand, mai vesel si mai betzivan plus ca rusuaicele ie mai bune ca obezele americance.
plus ca americanii ce nau ca bogatzii fura de la altzii sau tiparesc cata moneda vrea peleu' lor. gata
memetule sa shtii de la mine ca rusu de rand e mai sinpatic ca americanu de rand, mai vesel si mai betzivan plus ca rusuaicele ie mai bune ca obezele americance.
plus ca americanii ce nau ca bogatzii fura de la altzii sau tiparesc cata moneda vrea peleu' lor. gata
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone: iuo nam intalnit rusnaci, io intalnim americani si iera oke.
la chestea cu fetele: mare dreptate graishi. povesteau niste baieti care fura in caucaz ca iera niste fatuce bune bune bune pacolo...
da io parca prefer viatza lu americanu de rand care nare uaresce multe probleme pe care le intalnim noi si rusii...ca vorba aia (ie citat de pe forum) daca aia e atat de prosti si noi atat de dejtepti, dece aia e atat de dejtepti si noi ata de prosti?
la chestea cu fetele: mare dreptate graishi. povesteau niste baieti care fura in caucaz ca iera niste fatuce bune bune bune pacolo...
da io parca prefer viatza lu americanu de rand care nare uaresce multe probleme pe care le intalnim noi si rusii...ca vorba aia (ie citat de pe forum) daca aia e atat de prosti si noi atat de dejtepti, dece aia e atat de dejtepti si noi ata de prosti?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
danone: iuo nam intalnit rusnaci, io intalnim americani si iera oke.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

nu e vorba bre de dejteptz sau proshti ca omu' se educa daca nu e cretin din nashtere, ci de ce face sistemu' din omu' de rand.
daca vrei sa shtii la americanii aia micii si io admir seninatatea si rupanpulizmu' da' nu uita ca mai e si un est al europei care cam pisha din multe puncte de vedere americanu hamburgherist.
asta unu. si doi, oricum americanii ie jidovi si io am un cui cu iei da' asta e alta poveste hai so lasam in balta.
daca vrei sa shtii la americanii aia micii si io admir seninatatea si rupanpulizmu' da' nu uita ca mai e si un est al europei care cam pisha din multe puncte de vedere americanu hamburgherist.
asta unu. si doi, oricum americanii ie jidovi si io am un cui cu iei da' asta e alta poveste hai so lasam in balta.
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
ba io mai is la munca 30 da minute shi after aia ma duc acasa sa halesc
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
a. poi ai casa, teveu, mancare, bani de iesit in fiecare uichend, job de botonar, tuate astea fara sa fi dator fun leu la stat da' tu vrei in america... creca ejti dus cu capu' memete.
- gaga
lasa bre ca dupa cemi iau motorizare o sa fiu dator la stat indiferent dacas pe 2 sau 4 roti. si n-am zis ca vreau in america...am zis ca prefer pe americani lu rusi
-

sarmale cu smantana, motorizare, america, pa?
deci n-am perdut mult, tot aia suntetz!
in rest trebi de nu-mi vad capu! sigur az nu ie luni? gamiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deci n-am perdut mult, tot aia suntetz!
in rest trebi de nu-mi vad capu! sigur az nu ie luni? gamiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nu ma pot aptzine sa nu va arat ce zice gaina de peatra despre nejte lucruri din viatza de zi cu zi:
deci ca-i place paru drept(pleonasm cat casa, ca paru e drept prin definitzie, ca alfel e ...flasc:)), da` ca se uita in capu` oamenilor sa vaza daca ie frumos sau nu...
Mtz,imi place paru' tau....cu toate k n-ash vrea sa am eu in cap asha bucle...(imi place paru' drept...),arata frumos la tine in cap![]()
deci ca-i place paru drept(pleonasm cat casa, ca paru e drept prin definitzie, ca alfel e ...flasc:)), da` ca se uita in capu` oamenilor sa vaza daca ie frumos sau nu...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740