si bada! sunt la scoala

1. nuj cum ma vedeai, ca nici io nu ma vaz bine ca umblu pi la uoameni sobri, imbracatz sobru, cu discutzii sobre shi am o miní£ sobra, da`n capu mieu ie huracanu Ivan! ceiea ce ie najpa rau!bre nea nae, matale, ca te vad om serios
deci chear fiint cele de mai sus spuse, io n-am facut armata shi sper sa nu o fac niciodata! aiciea nu discut motivele!matale cant ai facut armata
deci aici ashea ie! mi s-a intamplat, numa nu ierea techila, ierea jinars de pere , incarcatuare de juma de litru, calibru 54 de grade! problema a fost cant a venit cartu II sa ma schimbe shi io nu vroiam sa mai plec!si te-au bagat nenii aia d-acolo in garda, te-ai dus vreo-data in post cu butelcute de techila in loc de incarcatuare cu cartuse

danone scrie: cacatme la mine sau neatza
;m ziua buna cameronezule!...Pe cine nu poti invinge tre' sa ti-l faci preten! No offence...
multzam fain, am pus shi eu nishte camashi mai de soi shi taiai tufele din jur, sa arat mai cevilizat!...ofendere, bine ai venit in randu uamenilor de bine
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator