C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci eo va recomand sa nu ii cereti veci sfatu sau ajutoru privind orice lui iuzaru filu.
skollule, aia ie moda de anu trecut cu adidas si reabuock. nu te uiti la teve sa vezi ca moda in alte tari ie mult mai avansata decat la noi?
skollule, aia ie moda de anu trecut cu adidas si reabuock. nu te uiti la teve sa vezi ca moda in alte tari ie mult mai avansata decat la noi?
-

weed13 - Mesaje: 1868
baicsule, deseara vei arata ca aia de dinapoia lu ficus, cu codita intre membrele posterioare linganduti coitele la unbra teiului. iejti mancat cel putin pentru inpertinenta si inprudenta trimiterii acelui pemeu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
imancipatziva si voi
iote cilea:
Acest subiect este vizionat in acest moment de: 5 (4 membri si 1 vizitatori)
theOffender
cm a devenit un loc bantuit. de strigoi, jini shi alte duhuri. azi maine itzi creshte cel de-al 7th sense!... buhuhu
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
memet, n-ai intzeles! poi adidas, riboc shi naichi puarta bre, numa ca le puarta pe neve, adica INCOGNITO! ie clar amu?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
deci santzeleg ca vine shi alex acilea? aiule, da-te-n fapt manca-tz-ash!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

zice aiu liu shaki
rechino, daca baji si matale poze dinalea ca anda pe shakira al tau sunt
bre nush de alex daca vine, mie mi-ar place sa ne faca oanuarea ca ie la fel de normal ca aia de unbla numa cu camesha de fortza pe iei. acu' daca vrea sa devie clasmuncitor in loc de francmason ie alegerea dumnealui de constantzean (care ie judetzu cu cea mai multa sida din romanica btw).
ofendere, merluc, ce incognito bre?
avetz careva alicia keys?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ce incognito bre?
moda incognito, adek multzi vin pe cemeu insa putzin sunt vizibili;
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (3 membri si 3 vizitatori)
theOffender
shi car'vasazica shi-au tras dresurile pe fatza shi se (com)poarta INCONGNITO
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

bah tu iejti mai suptil ca mata hari ofendere. si ios invizibila, inseamna ca am dres pe fatza? dres licra sau nelicra? cu sau fara chilotzei? ca sa shtiu sio.
o shters alec pozele cu idiotu ala in shtanga guala. oricum avea o shtanga ok.
o shters alec pozele cu idiotu ala in shtanga guala. oricum avea o shtanga ok.
- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori) nae cinefil*, theOffender, weed13
apropo, atz vazt filmu shela dei zicea "Vizitatorii"?
apropo, atz vazt filmu shela dei zicea "Vizitatorii"?
-

ala e emgi(ma rog, unu din trei)!
danone, cu chilotzei clar ca daca ai secretzii din nas nush ce se puate intampla, plus ca plastecu shela pe pelea-tz shinashí£ nu cre ca te coafeaza:)!
danone, cu chilotzei clar ca daca ai secretzii din nas nush ce se puate intampla, plus ca plastecu shela pe pelea-tz shinashí£ nu cre ca te coafeaza:)!
-

iete bre! cine zicea ca SOD nu se epzista?
saliu bre!
saliu bre!
-

si ios invizibila, inseamna ca am dres pe fatza?
ezakt ca banditzii aia de se sparg in banci. mai rau e cand te trezeshti ca uid cu 6 membri shi numa unu e vizibil. shi e problematic, ca nu le shtii sexu' atunci ;m
iote dovada:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (7 membri si 1 vizitatori)
theOffender, weed13
5 sunt INCOGNITO!
(era catpece sa zic dresatzi)what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

bre incredibil ... io crez ca nenea sod abiea acu s-a trezit din betia crancena pe carea tras-o la bebleoteca: doo fanta..
apropo: cand o ajuns omu sod i-a cerut lu omu sarbatorit o fanta si omu sarbatorit a cerut lu omu chelner "o fanta va rog". moment in care chelneru a facut ochii mari si antrebat exact cacand omu sarbatorit ar fi cerut cocaina sau lsd: "o fanta ?!?"
apropo: cand o ajuns omu sod i-a cerut lu omu sarbatorit o fanta si omu sarbatorit a cerut lu omu chelner "o fanta va rog". moment in care chelneru a facut ochii mari si antrebat exact cacand omu sarbatorit ar fi cerut cocaina sau lsd: "o fanta ?!?"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
sodilicutzicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :kiss:
bre io numi amintesc daca o fo si sodilicutzicu, ian sa facem recapitularea in ordine aprocsimativa a sosirii: eo, neatza, aiu, memetu, afecs, baicsiniu, tante lu memet, sodilicutzicu, shtefan plus cei 5 uameni pe care nui cunuajtetz. am sarit pe cineva?
bre io numi amintesc daca o fo si sodilicutzicu, ian sa facem recapitularea in ordine aprocsimativa a sosirii: eo, neatza, aiu, memetu, afecs, baicsiniu, tante lu memet, sodilicutzicu, shtefan plus cei 5 uameni pe care nui cunuajtetz. am sarit pe cineva?
- gaga
SODy
nacsualo, la-i sarit pa-la da baut doo fanta (a doua cu gheatzí£
).
nacsualo, la-i sarit pa-la da baut doo fanta (a doua cu gheatzí£
).ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
incep distribuirea catre cemeisti a ceveului lu alecs
pishator
pishator

-

deci drajilor avem un nou cemeist care va putea scrie cand ie vali dispus sa intre onlain si sa ii dea verde, asa ca ii urez lui nicolas alec uelcom si sedere placuta, uichend placut etcetera.
siviul lui alec ie cacator
ma pish pe mine de ras 
siviul lui alec ie cacator
ma pish pe mine de ras 
- gaga
deci bun venit lu alecs. meam speriat pasarica (adeca papagalu) cu isbucnirile de ras pe care liam avut.-

weed13 - Mesaje: 1868
trimis ceveu alecs la toti cemeistii , cine na primit sa scuipe de 3 ori in san, sa faca de 3 ori steaua lu david si sa bea 2 beri macsim 3 si sa se ruaje ca data viituare sa aibe mai mult noroc
ii urez pe aceasta cale gurului alecs, doctor in secs, bine a venit in elita fc si cu aceasta ocazie sustin ideea lu jijica ca de azi xkranu sa modifice fanclub.ro in clasamuncituare.ro
ii urez pe aceasta cale gurului alecs, doctor in secs, bine a venit in elita fc si cu aceasta ocazie sustin ideea lu jijica ca de azi xkranu sa modifice fanclub.ro in clasamuncituare.ro

-

bun venit alex...
-